Jak wejdzie to nadal bedzie krytyka, bo nie pokazujesz screenów. To wystarczy, zeby udowodnic, że tak grasz. Inna sprawa, ze w tym temacie nie widze żadnego systemu i powinien być w dziale z kuponami.Będzie grubo niektórym japa sie zamknie jak wejdzie ,jeśli nie to opuszczam wasze szeregi :wink:
Nie mam zamiaru dzielić się z kimś moimi prywatnymi działaniami ,wystarczy sprawdzic moie trafienia :] pisałem już co sądze o niedowiarkach jeśli chodzi o sprawdzenie mnie przez typów z forum którzy mnie krytykowali od początku to nie czuje takiej potrzeby ,mam swój sposób na gre,to prawda zmieniłem system bo chciałem ograć i tego buka,martwi mnie tylko to żeby mnie buk nie zablokował gdyz na jednym już mi zawiesili konto nie podajac przyczynJak wejdzie to nadal bedzie krytyka, bo nie pokazujesz screenów. To wystarczy, zeby udowodnic, że tak grasz. Inna sprawa, ze w tym temacie nie widze żadnego systemu i powinien być w dziale z kuponami.
Kolejny mój typ wszedł a myslałem że już was opuszcze niestety moje trafienia są 85% więc będziecie musieli jeszcze pokrytykować mnie lub pozazdrościć :grin:Licze na zwycięstwo i powiększenie moich dochodów z drugiej strony wiem ze obie druzyny są bardzo słabe i moge wtopić i osiwieć w 5minut ,ale jak juz pisałem na przekór bukom ,jestem dobrej mysli 2000zł chętnie przytule jeśli nie wejdzie pozostaje mi pare setek jako zaskórniaki , licze na szczęśliwy gol choć będzie ciężko ,skusił mnie kurs a mecz nie przemyslany ,powiedzmy że jest obstawiony na chybił traf , mam znowu czuje że pasja się uśmiechnie i powiększy mój stan konta
Jeśli chodzi o wasze niedowierzanie ,wasze przemyślenia detektywistyczne mam je w 4 literach ja wiem jak robie hajs i licze się z tym ze moja pasja może się zakończyć na tym meczu ale pomimo straty tak dużej sumy zagrałbym jeszcze raz gdyz w dalszym ciagu ustaje na tym że kto w życiu nie ryzykuje nie ma nic
Wynik meczu :
04-08, 19:10Racing Club - Atletico Rafaela stawka 1.10 /20000zł zysk: 2000zł +2000zł
J/wDo moderacji:
Wątek jest ewidentnie do zamknięcia w tym dziale forum z systemami bukmacherskimi, bo tu żadnego systemu już od dawna nie ma...
Na taką radosną twórczość jest dział z kuponami i tam proszę ten bałagan przenieść!
Brawooooooooooooooooooooooo:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: , hajs na wyciągnięcie ręki co prawda trzeba mieć wklad na startSam nie wiem po co to robie ale chce pokazać wam jak celne mam trafienia przychodzi mi to z łatwością możecie przesledzić mój temat od początku miałem tylko 2 lub 3 wtopy ale żeby to zrekompensować jestem już dużo na plusie , powiem wam że mój wkład wynosił 9kola a jest juz grubo na kilku bukach no niemusicie wierzyć rozumiem ,ja nie mam potrzeby wam coś udowadniac przekalkulujcie sobie moje trafienia i wtopy staram sie byc na plusie wiec mam za co grac teraz zagram bardzo grubbbo sam sie boje ale wejdzie bo mam czuje jesli nie to sie pozegnamy pogram na innym forum ,jesli sa jakieś osoby którym się podoba moja gra i trafienia prosze o wciśnięcie dziękuje żebym wiedział że nie jestem sam tylko że ktoś jest równiez za mną za moją grą , koniec pisania, zacznijmy grac
04-08, 19:45FC St. Gallen - Grasshoppers Zürich stawka stawka 1.050 /22000zł zysk 1100,00 +1100,00
1 Powyżej 0.5 FC St. Gallen v Grasshoppers Zürich
(Dodatkowe gole) 04/08/2012 Brak 1.050 Wygrana
Stawka: 22000 Zysk: 1100.00 Zwroty: Odbędzie się
Znowu fart panowie to na tyle dziś hehehehehe
ZA 18tysi to ja bym na bahamach nie ostał smieciu trzeba myslec jak zrobic hajs kupić nieruchomosci i inwestowac a za 30 -40 kola mozesz jedynie kupic garaz no chyba ze masz lepsze znajomsci pipko bo ja lubie rozmnazac a nie wydawac pipeczko męska :]:] odrazu widac że nie szanujesz pieniedzy nie wiesz jak się je rozmnaża i wszystko bys przechlał z lachmusami tanim winem pod spozywczakiem ehehheheehJakbym miał po 18 tysięcy na kilku bukach to bym własnie leżał na Bahamach i sączył zimne piwko zamiast siedzieć przed kompem cały dzień grać mecze z kursem 1.10.
Dobra, wypierniczam stad bo niedobrze mnie się robi jak czytam wypowiedzi tego prostaka
Juz pare razy pisałem na ten temat nie spowiadam się obcym ze swoiego stanu konta , nie musisz wierzyć a nawet nie wierz , wystarczy że mi się miska cieszy jak stan konta wzrasta:grin::grin::grin: ty mnie wogóle nie interesujesz ani twoie screeny nic z tego nie mam także zachowam prywatność i stan konta tylko i wyłacznie swoiej osobie ,powodzenia na bahamas heheheh :]Skoro tak się cudnie chwalisz do dlaczego nie pozamiatasz nas wszystkich jakimś screenem?
Nie radzisz sobie z obróbką grafiki by spreparować taki kupon?
Pieniążki to szanuję dlatego własnie nie stawiam 18 tyś na zakładach (zresztą ty też).
Baw się dobrze, może ktoś Ci uwierzył
ale my tak ????Oby był udany bo inaczej pożegnamy się a tego bym nie chciał
WSZYSTKIE DZISIEJSZE TRAFIENIA CELNE BILANS GRY ZA 3 DNI WYNOSI 89ZŁ PO STAWCE 100ZŁWyniki moich typów na : 04.08.2012
15. 04-08, 12:00Cerezo Osaka - Consadole Sapporo stawka 1.050/100zł zysk 5zł +5zł
16. 04-08, 13:00TSV 1860 München - SSV Jahn Regensburg stawka 1.050 /100zł zysk 3.03 +3zł
17. 04-08, 13:45Celtic Glasgow - Aberdeen FC stawka 1.050 /100zł zysk 5zł +5zł
18. 04-08, 15:00LSK Kvinner - Fart Brak na live
19. 04-08, 15:00Röa - Valerenga Brak na live
20. 04-08, 15:00Stabaek - Kattem Brak na live
21. 04-08, 16:00Hammarby IF - Umea FC stawka 1.040 /100zł zysk 4zł +4zł
22. 04-08, 16:00Brighton & Hove Albion - Chelsea FC stawka 1.050 /100zł zysk 5zł +5zł
23. 04-08, 16:45Hamburger SV - Borussia Dortmund Zrezygnowałem z zakładu bo mecz jest tylko 60minut i nie ma zakładu na over 0,5 gola więc nie spełnia moich warunków gry :]:]:] 42minuta gol
24. 04-08, 17:30FK Sarajevo - NK Celik Zenica Brak na live
25 04-08, 20:00RSC Anderlecht - K. Beerschot AC stawka 1.030 /100zł zysk 3.03zł +3.03
Bilans dnia : +25 zł
Wszystkie trafienia udane 25zł + 64zł ugrane = + 89zl
bilans do teraz : Odrobione wczesniejsze 5270zł i na plusie +612zł nie wiem jak dla was ale dla mnie to połowa wypłaty:]
Moje zyski do teraz na plus na waszej stronie z moiej gry :+612zł