>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Progresja na 1000 zł kurs 1,50

Status
Zamknięty.
bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Ja gram progresje na remis United na wyjeździe gram tak każdy mecz wyjazdowy... plus czasami mecze w których mi pachnie remisem... pierwszy poziom zacząłem od 2zł potem 4zł, 8zł, 16zł i tak do póki kiedy padnie remis... remis padł przy 6 meczu i wtedy wyszedłem na plus 100zł... ostatnio zaś było blisko bo United wygrało z Evertonem 0-1 ;) Tak gram bo jestem fanem United i wiem,że na wyjazdach lubią grać na remis, tak było z Liverpoolem czy Benficą w tym sezonie.... ale każdy ma swój styl gry... po przeczytaniu do usunięcia ;)
Powodzenia.

egreg 942

egreg

Użytkownik
Nawet najlepszym typerom zdarza się seria ponad 6 nietrafionych typów pod rząd , przy podobnych kursach. Mimo że bardzo starannie dobierali mecze ,a Ty robisz to trochę na łapu capu , co jest zrozumiałe po trzeba często stawiać żeby uciułać te parę złotówek.
A i tak namęczysz się i wszystko to co uciułałeś stracisz w jednym momencie.
Zauważ już prawie na początku doszedłeś do 6 poziomu , a na nim zagrałeś wątpliwego dubla.
I nadal uważasz że to takie nierealne przegrać 6 razy z rzędu ? Szybko zniechęcisz się takiego systemu. Szkoda twojego czasu , każdy kto próbował takiej progresji powie Ci to samo.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
ponad 6 nietrafionych typów pod rząd , przy podobnych kursach
I nadal uważasz że to takie nierealne przegrać 6 razy z rzędu ? Szybko zniechęcisz się takiego systemu
Wielkie mi odkrycie, równie dobrze mogłeś napisać 8 nietrafionych czy 10 pod rząd. Ale co ty chciałeś przez to powiedzieć, że niby progresja, jest zła? Ok załóżmy, że tak.
Więc grajmy jakąś płaską stawką (bo progresja to zło największe). 6 kuponów nie trafionych pod rząd, przyjmijmy, że to jest ⛔ 600. I co ty teraz na to powiesz?
Przyjmijmy, że gramy sobie tak kuponiki za 40, za 60, 50, 175, 25, 50,50. I co mamy ⛔ 400?
To jest bez znaczenia jak gramy, jakimi stawkami, jeżeli nam nie wchodzi 6 kuponów czy tam ileś pod rząd to i tak jesteśmy w dupie.
Ty robisz to trochę na łapu capu
Tak czasami robię to w tym temacie na łapu capu, ale nie zawsze bo gram na razie na sucho, nie gram tego realnie, sprawdzam po prostu jak to ma się do rzeczywistości.
każdy kto próbował takiej progresji
Progresja z punktu widzenia matematycznego jest bardzo dobrym wyjściem bo:
- Generuje nam jakiś x zysk przy założeniu trafienia kuponu na ileś tam nie trafionych.
- Minimalizuje skuteczność typowania, możesz mieć słabą skuteczność np. 35% typów, a i tak możesz wyjść z tym na plus.
- Do tego ten system nie jest oparty na jakiś losowych zdarzeniach jak progresja na remis czy over.
- Wkład w ten mój &quot;system&quot; to albo 243, albo jak kto woli 729. Więc nie jest to dużo i na kieszeń zwykłego użytkownika z forum te 243 zł to całkiem normalny kapitał.
Minusem tego mojego grania jest fakt, że ciuła się grosze. Ale jak to mówią grosz do grosza i będzie kokosza, albo nie od razu Kraków zbudowano ???? .
I nie pisz proszę, że progresja to droga do bankructwa, bo równie dobrze przy zwykłym graniu przy niskiej skuteczności typów skończymy tak samo jakbyśmy grali tą &quot;złą&quot; progresją.

P 13

pitman

Użytkownik
Progresja z punktu widzenia matematycznego jest bardzo dobrym wyjściem bo:
- Generuje nam jakiś x zysk przy założeniu trafienia kuponu na ileś tam nie trafionych.
- Minimalizuje skuteczność typowania, możesz mieć słabą skuteczność np. 35% typów, a i tak możesz wyjść z tym na plus.
- Do tego ten system nie jest oparty na jakiś losowych zdarzeniach jak progresja na remis czy over.
- Wkład w ten mój &quot;system&quot; to albo 243, albo jak kto woli 729. Więc nie jest to dużo i na kieszeń zwykłego użytkownika z forum te 243 zł to całkiem normalny kapitał.
Ta sama matematyka (a dokładnie prawdopodobieństwo) dowodzi, że wreszcie nastąpi taka seria zdarzeń, która będzie skutkowała porażką progresji opisanej przez Ciebie w pierwszym poście ;) Z resztą (jak już wielu na tym forum powiedziało) &quot;inaczej bukmacherzy nie istnieliby&quot; :razz:

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Ta sama matematyka (a dokładnie prawdopodobieństwo) dowodzi, że wreszcie nastąpi taka seria zdarzeń
Wiadomo jak to jest z tą matematyką. Polecam ciekawostkę na temat nieskończoności, prawdopodobieństwu nieskończonej ilości małp wstukujących dowolny wybrany klawisz na maszynie, czy takie małpy napisałby Hamleta Szekspira?
Oczywiście, że tak, ale prawdopodobieństwo takiego zdarzenia jest praktycznie równe zeru, aczkolwiek nie niemożliwe.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Twierdzenie_o_niesko%C5%84czonej_liczbie_ma%C5%82p

P 13

pitman

Użytkownik
Wiadomo jak to jest z tą matematyką. Polecam ciekawostkę na temat nieskończoności, prawdopodobieństwu nieskończonej ilości małp wstukujących dowolny wybrany klawisz na maszynie, czy takie małpy napisałby Hamleta Szekspira?
Oczywiście, że tak, ale prawdopodobieństwo takiego zdarzenia jest praktycznie równe zeru, aczkolwiek nie niemożliwe.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Twierdzenie_o_niesko%C5%84czonej_liczbie_ma%C5%82p
Ja nie napisałem z jakim prawdopodobieństwem nastąpi porażka tylko napisałem, że na pewno nastąpi. Jedyne co jest niemożliwe to wystąpienie nieskończonego ciągu sukcesów (jak i porażek), co daje pewność wpadki na progresji ;) Tylko czy to nastąpi za 10, 100 czy 192371 razem to już nie wiadomo. Z ciekawości policzyłem prawdopodobieństwo porażki twojej progresji traktując jako prawdopodobieństwo pojedynczego zdarzenia odwrotność kursu, czyli 1/1,5 i wyszło mi ono równe 0,00046. Troszkę więcej niż twórczych małpek ;)
P.S
Nie piszę tu tego żeby Ci coś wytknąć i pokazać, że się mylisz. Po prostu stwierdzam fakty, który nasunął mi się po twoim odwołaniu do matematyki.
Nie zaśmiecając dalej tematu życzę powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom