>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

PRISON BREAK SEZON III

J 3,9K

jacques

Forum VIP
W niedziele zapowiedzieli że niedługo :p Możliwe , że jak Fox zacznie emitować 2 część 3 sezonu to Polsat zacznie emitować 1 cześć 3 sezonu :p

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
KANAŁ FOX
Canterbury&#39;s Law: Prawo Canterbury - premiera 11 kwietnia. Do tego czasu ma powstać 9 odcinków serialu.
Unhitched - premiera pierwszego z 6 odcinków odbędzie się 3 marca.
Kości - z 22 zamówionych epizodów wyemitowano 9, a wyprodukowano 12. Zostały 3 świeże odc.
Doktor House - 22 odcinki zamówiono - ukończono 12, wyemitowano 9 - zostały 3
24 godziny - z 24 zamówionych odcinków ukończono 8. Premierę przesunięto do czasu nakręcenia całego sezonu
Prison break: Skazany na śmierć - z 22 odcinków wyprodukowano 13. Wyemitowano 8. Zostało ich 5, a premiera pierwszego dopiero 14

Za stronką http://www.film.wp.pl/idGallery,2548,galeria.html?rfbawp=1196594235.113&amp;amp;ticaid=14ecd

Takie są konsekwencje strajku scenarzystów.

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
DObra panowie 14 stycznia zbliża się nie ubłaganie. Postanowiłem podbić troche temat. Wtorek rano zarzucajcie linki do 9 odcinka PB. Szybko ten czas minął od ostatniego odcinka. Nawet nie wiem kiedy :)

lalo 36

lalo

Forum VIP
LoL ! Jaka porażka ! Piękna akcja , szkoda tylko że już Sary nie będzie ???? Panowie , już we wtorek kolejny odcinek ! Już się doczekać nie umiem ????
pozdROWienia ????

L 237

lookash

Użytkownik
nareszcie kolejny odcinek..już sie nie mogę doczekać wtorku rano...akurat u mnie ferie...nic tylko, poświęcić się, rano wstać,zassać i oglądać...

K 0

kermitt

Użytkownik
No u mnie tez ferie. Nic, tylko rano wstac, zapuscic ssanie, w czasie wybrac sie do TotoMixa po wygrana i od razu postawic i ogladac. A na deser (wieczor) zassam sobie I am Legend. Bardzo rekalmowany film, zobaczymy co WB tam wykrecilo. ????

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
interesujący ale jednek spodziewałem sie czegoś więcej. Według mnie przynajmniej mogli nie pokazywać w tym odcinku co było w tej paczce. A tak wiadomo już mniej więcej co będzie w kolejnym :/ za to minus dla reżyserów.

roy. 187

roy.

Forum VIP
chodzi ci o o bron? I co ci to niby da, ze wiesz? Nigdy nie ogladalem tak zaskakujacego serialu jak PB, wiec wszystko moze sie zdarzyc i zawsze jak juz czlowiek domysla sie co moze sie wydarzyc, akcja obraca sie o 180stopni i dzieje sie zupelnie co innego. W tym serialu nic nie da sie przewidziec.

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
tak chodzi mi o broń. Przypuszczam że na 90% zastrzelą lechero. a tak gdyby nie pokazali co było w paczce to ciekawiej by było bo widz nie wiedziałby aż do następnego odcinka jak zlikwidują bossa. Oczywiście wole żeby było tak jak mówisz akcja odwróci się o 180 stopni i zabili kogoś innego np.ukradli by broń samyemu i jego zabili. :p

Do góry Bottom