>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Premier League 20 KOLEJKA 29.12 - 30.12.2007

Status
Zamknięty.
arsenal-5 0

arsenal-5

Użytkownik
Chelsea - Newcastle
Pierwsza połowa
X
2.50
Bet-at-home
⛔
Chelsea - Newcastle z pewnością będzie to bardzo ciekawy i emocjonujący mecz. Chelsea jak zapewne wszystkim wiadomo ma wiele kontuzjowanych graczy. Ostatnie ligowe spotkanie Chelsea zakończyła wysokim bo aż 4:4 remisem z Aston Villa mimo że grali na własnym terenie. Drużyna gości Newcastle United mimo lepszej sytuacji klubowej (mniej kontuzji) nie prezentuje szczytowej formy. Ostatnie wyjazdowe spotkanie Newcastle zakończyło sie porażką 1:0 z Wigan. Myślę że ten mecz będzie bardzo wyrównany. Bardzo trudno jest wytypować zwycięstwie meczu. Według mnie najpewniejszym typem do tego spotkania jest remis do połowy. Kurs 2.50 jest na prawdę zadowalający.

Tottenham - Reading
Tottenham
1.45
Bet-at-home
✅
Tottenham ostatnimi czasy idzie jak &quot;burza&quot;. Ostatnie ligowe spotkani wygrali aż 5:1 na własnym boisku z Fulham. Widocznie rozzłościła ich porażka w wyjazdowym meczu z Arsenalem. Tottenham zajmuje miejsce w środku tabeli a to z pewnością mija sie z ich celem. Mecze takie jak z Reading jeszcze na własnym terenie powinny kończyć sie bezproblemowym zwycięstwem. Myślę że tam będzie i dziś. Reading nie prezentuje sie najlepiej. Ostatnie wyjazdowe spotkanie zakończyło sie remisem 1:1 z West Ham. Tak więc zapowiada sie nam bardzo nierówny mecz w którym przeważać będą gospodarze. Mam nadzieję że tą przewagę utwierdzą zdobyciem dwóch lub trzech bramek. Ja osobiście typuję wynik 3:1 ale wszystko okaże sie na boisku.

beau 1

beau

Forum VIP
Chelsea Londyn - Newcastle United
Typ: Chelsea Londyn
Kurs: 1,35 (STS)​

Moja Analiza
Boiska Angielskie. Pojedynek pomiędzy dwoma zespołami z dobrą &quot;marką&quot;.
Chelsea ostatnio w małym kryzysie. Porażka z Arsenalem 1:0, skromne
zwycięstwo na wyjeździe z Blackburn 0:1 i ostatnio znakomicie zagrany
mecz remisowy z Aston Villą który zaskoczył nas wysokim wynikiem 4:4.
Dzisiaj Chelsea zmierzy się Newcastle United, które gra w &quot;kratke&quot;,
potrafi zaskoczyć (remis z Arsenalem 1:1) ale potrafi też zaskoczyć
negatywnie, ostatni mecz: porażka z Wigan 1:0, czy remis z Derby 2:2.
Według mnie w dzisiejszym spotkaniu to piłkaże z Londynu będą zespołem
lepszym, i aktywniejszym w obu połowach tego spotkania. Czas też zacząć
myśleć o odrabianiu straconych punktów i zacząć &quot;pogoń&quot; za Arsenalem i
Manchesterem United (Chelsea traci do nich 6 i 7 punktów).

Pozdrawiam Panowie ! ;)
Nie wiem kto się zdecyduje grać Chelsea po takim kursie.STS wystawiając taki kurs chce zarobić na ludziach,którzy stawiają po nazwach.Ja już wczoraj wieczorem pisałem,że Sroki mają szanse zdobyć punkty na Stamford Bridge ale dla pewności stawiam na nich z handicapem.Widzę,że inne osoby się ze mną zgadzają.
p.s Piłkarze nie piłkaże:p

tbm 642

tbm

Forum VIP
Do typu na Tottenham, który podałem już wczesniej dorzucam jeszcze trzy propozycje z Premiership ;) :

Spotkanie: West Ham – Manchester United
Typ: Manchester United ⛔
Kurs: 1,50
Bukmacher: Unibet

Analiza:

Aktualnego lidera Premiership, a więc Manchester United czeka dziś wyjazdowy pojedynek z West Hamem. Na pewno nie będzie on należał do tych najłatwiejszych bo „Młoty” potrafią grać w piłkę, ale mimo to uważam, że Czerwone Diabły po raz kolejny w tym sezonie zdobędą komplet punktów. 31 grudnia Sir Alex Ferguson będzie świętował swoje urodziny, a więc jego podopieczni będą mieli okazję do sprawienia mu urodzinowego prezentu ;) A kto ten prezent będzie mógł sprawić? Niemal wszyscy bo Ferguson nie ma co narzekać na kontuzje w swoim zespole. Od dawna niezdolny do gry jest Gary Neville, a w składzie na dzisiejszy mecz oprócz niego zabraknie także Edwina Van der Sara, którego między słupkami powinien zastąpić Tomasz Kuszczak. W dniu dzisiejszym szanse gry zapewne otrzymają Tevez, Giggs oraz Anderson, którzy odpoczywali w meczu z Sunderlandem. Zdaję sobie sprawę z tego, że nie będzie to łatwe spotkanie da Manchesteru, ale zanim jeszcze rozpoczął się okres świąteczno-noworoczny typowałem drużynę Czerwonych Diabłów na lidera po zakończeniu tego okresu. Swoje prognozy nadal podtrzymuję dlatego też typuję wygraną gości ;)

Spotkanie: Everton – Arsenal
Typ: Everton lub remis ⛔
Kurs: 1,62

Analiza:

Według bukmacherów faworytem tego niezwykle ciekawego pojedynku są walczący o mistrzostwo kraju piłkarze Arsenalu Londyn, ale według mnie nie należy tutaj lekceważyć bardzo dobrze grającej drużyny gospodarzy, która w ostatnich 15 spotkaniach ligowych i pucharowych doznała tylko jednej porażki z Manchesterem United 1-2. Co prawda w drużynie gospodarzy zabraknie dziś takich piłkarzy jak Osman, Stubbs czy Baines, a występ P.Nevilla i Gravesena jest niepewny, ale ja mimo to daje im większe szanse na zdobycie kompletu punktów. Piłkarze Arsenalu ostatnimi czasy rozgrywają multum spotkań i po ostatnich wynikach i grze zespołu widać, że chcąc nie chcąc odbija się to na postawie zawodników. Choć ostatnio nie grali wcale katastrofalnego spotkania z Porstmouth to jednak brakowało im w nim skuteczności, a we wcześniejszym meczu z Tottenhamem jak dla mnie nie mieli takiej oczywistej przewagi jaką zazwyczaj mieli w poprzednich spotkaniach, ale tamten mecz akurat zakończył się dla nich zwycięsko. Dzisiejsze spotkanie jest na pewno bardzo ważne dla Kanonierów i trzy punkty w nim są sprawą priorytetową, ale według mnie chłopcy Wengera nie podołają dziś zadaniu i stracą jakieś punkty, ale ile? To okaże się po meczu ;) Podsumowując, typuję brak porażki Evertonu.

Spotkanie: Portsmouth – Middlesbrough
Typ: mniej niż 3,5 bramki ✅
Kurs: 1,25

Analiza:

Bardzo dobrze prosperująca „machina” managera Redknappa ostatnio się zacięła i odnotowuje słabsze rezultaty. Warto tutaj przytoczyć fakt iż w ostatnich czterech meczach u siebie The Pompeys nie strzelili żadnej bramki! Czy ten niekorzystny bilans zmieni się już dziś? Niewątpliwie dla drużyny z Fratton Park przydałoby się aby tak też właśnie było, bo już niedługo spora część piłkarzy tej drużyny wyjedzie na Puchar Narodów Afryki i kto wtedy będzie zdobywał punkty? Patrząc na bilans domowych spotkań Portsmouth w tym roku łatwo można zauważyć większość spotkań z małą ilością bramek plus jedno, które cały ten marny bilans podbija, a mianowicie niesamowite 7-4 z Reading. Uważam jednak, że w dniu dzisiejszym takiego strzelania na Fratton Park miejscowi kibice nie ujrzą i jeśli padną jakieś bramki to maksymalnie trzy. Stąd też typuję na mniej niż 3,5 bramek ;)

mardokk 0

mardokk

Użytkownik
Nie wiem kto się zdecyduje grać Chelsea po takim kursie.STS wystawiając taki kurs chce zarobić na ludziach,którzy stawiają po nazwach.Ja już wczoraj wieczorem pisałem,że Sroki mają szanse zdobyć punkty na Stamford Bridge ale dla pewności stawiam na nich z handicapem.Widzę,że inne osoby się ze mną zgadzają.

Ja sie z toba jak najbardziej zgadzam, Chelsea ostatnio nie zachwyca ja osobiscie uwazam ze moze pasc remis, dla tego tez postawilem handi +1 na Sroki. Powodzenia

cineck 45

cineck

Użytkownik
Sunderland - Bolton
typ: x2 i under 2,5 ⛔⛔
kurs: 1,46 i 1,70
buk: betgun

Interesująco zapowiada sie spotkanie rozbitego przed tygodniem Sunderland&#39;u oraz przeciętnie spisującym sie Bolton&#39;em. W ostatnich 6 meczach drużyna gospodarzy zdobyła 4 pkt. przyczym zdobyła tylko 4 gole, a straciła az 16. Natomiast drużyna gości prezentuje sie z 9 oczkami oraz 10 zdobytymi i 11 straconymi bramkami. Bolton u siebie jest bardzo groźny, ale na wyjazdach przegrywają sporo meczy, dlatego sądze ze będą chcieli skorzystac z okazji i wyrwac chociaz punkt rozbitemu Sunderland&#39;owi tym bardziej ze ich sytuacja w tabeli tez nie jest za ciekawa. Sunderland ostatnio potrafił wygrac u siebie tylko ze słabym Derby County. Do Boltonu po kontuzji wraca Joey O&#39;Brien. U gospodarzy kontuzjowani są Nyron Nosworthy i Russell Anderson, a do gry wraca Liam Miller. Spodziewam sie ze wynik bedzie w granicach 0:0, 0:1.

dj_arti 185

dj_arti

Użytkownik
Witam !
Mam zastrzeżenie do jednego twojego zdania...
&quot;chce zarobić na ludziach, którzy stawiają po nazwach&quot; ;)
(Poczułem sie tutaj troszke obrażony... i uznany za &quot;Nooba&quot;)
Nie obstawiam tego spotkania po kursie czy dlatego że Chelsea
jest normalnie lepszym zespołem, ale po analizie tego meczu mam
chęć postawienia na Londyńczyków bo wierze że teraz sie przełamią
i zaczną gonić &quot;liderów&quot;. Kolejna sprawa... kurs mały bo mały, ale ważne
jest to żeby satysfakcjonowała mnie wygrana. Stawiam kupon za 200 pln.
Na triplu na którym jest Chelsea do wygrania mam 425,20 pln, co mnie
ucieszy jeżeli kupon wejdzie. Po odjęciu Chelsea z małym kursem jak to
powiedziałes do wygrania będe miał 315 pln co mnie już nie cieszy.
Także sugerowanie sie tym że kurs jest mały i nie warto go grać jest
troszke nie na miejscu (no ale są ludzie którzy grają inaczej), kurs musi
być warty zagrania żeby postawić. Ja staram sie zawsze skleić dobrego
tripla z przeanalizowanymi spotkaniami i ważne żeby to wygrana mnie cieszyła
jeżeli zalicze &quot;trafienie&quot; ;) A nie kurs, można spekulować różnie na ten temat.
Z Chelsea będe na plusie 225 pln, bez Chelsea i tego małego kursu 1,35 będe na plusie o 115 pln ;)
Wniosek? Mały kurs a ucieszy, bo ważne że zakładana wygrana skoczy o kolejne 100 pln w przód.
Wiele osób mówi że granie meczu z małym kursem sie nie opłaca, a ja zawsze myśle pod względem
wygranych, jeżeli wygrana usatysfakcjonuje i mamy chęc zagrania takiego meczu to czemu nie.
Ty typujesz punkty dla New a ja dla Chelsea, a pisanie że ktoś typuje po nazwach lekko obraża...
No chyba że dopiero zaczynałbym swoją przygode z bukami to wtedy bym sie nie poczuł urażony.
A jeżeli to było napisane ogólnie a nie bezpośrednio do mnie to tematu nie było :p
Pozdrawiam i życze wygranego weekendu !

K 358

koeman66

Użytkownik
Everton postawilem 1X, mysle ze swietnie radzacy sobie u siebie gracze Evertonu tego meczu nie przegraja, popatrzcie na gre Arsenalu, nie graja ostatnio rewelacyjnie, zreszta w tym sezonie maja na wyjezdzie bilans 4-4-1, a wiec czesto remisuja
Everton gra ostatnio swietnie, jest druzyna wlasnego boiska, na ktorym przegral w tym sezonie dwa mecze z Man Utd i Liverpoolem, ale to nie oznacza, ze musza przegrac z Arsenalem
ostatnie dwa sezony to zwyciestwa Evertonu z Arsenalem dwa razy po 1-0 i nie zdziwilbym sie, gdyby dzis padlo malo bramek, a wynik 1-1, 1-0, 0-0, jest jak najbardziej prawdopodogny

lukasz17st 0

lukasz17st

Użytkownik
WHU-MU
Ciekawostka
&quot; Jutro są urodziny sir Alexa Fergusona i piłkarze na pewno będą chcieli mu sprawić mila niespodzianek, na innym zagranicznym forum wyczytałem ze nie przegrali takiego spotkania tuz przed nowym rokiem od 2001 roku &quot;-Cytat Creative
A ja dodam, ze na Wyspa
ch panuje zasada &quot; Kto jest pierwszy na koniec roku, ten zgarnia tytuł &quot;
Wiec MU gra o tytuł:-D

tbm 642

tbm

Forum VIP
No pisałem już o tych urodzinach Fergusona w swojej analizie i liczę, że jego Czerwone Diabły dziś nie zawiodą ;) choć samo spotkanie do najłatwiejszych nie będzie należało. Ten mecz mozna tez rozpatrywać jako pojedynek braci bo na przeciw siebie staną Anto i Rio Ferdinand ;) Moim zdaniem z tego pojedynku zwycięsko wyjdzie bardziej doświadczony Rio i jego team, a więc Manchester United ????

Ale przyznam, ze chcialbym widziec tak z 1,80 na Manchester ;) ;P

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
WEST HAM - MAN UTD
ja rowniez wyczytalem ze kto jest liderem to zgarnia tytul ale po Swietach ???? wiec nie wiadomo gdzie prawda...pewnie posrodku wiec najlepiej bedzie jak MU wygraja dzisiaj spokojnie . A ostatnio im nie szlo z West Hamem. w tamtym sezonie na Upoton Park przegrali 0:1 po golu Roe Cookera. ale dzissiaj bedzie inaczej ???? a w bramce bedzie Nasz Tomasz Kuszcak wiec musza wygrac. W dodatku do skladu wraca Hargraves wiec wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja ze CZERWONE DIABLY wygraja to spotkanie ????

roy. 187

roy.

Forum VIP
Witam !
Mam zastrzeżenie do jednego twojego zdania...
&quot;chce zarobić na ludziach, którzy stawiają po nazwach&quot; ;)
(Poczułem sie tutaj troszke obrażony... i uznany za &quot;Nooba&quot;)
Nie obstawiam tego spotkania po kursie czy dlatego że Chelsea
jest normalnie lepszym zespołem, ale po analizie tego meczu mam
chęć postawienia na Londyńczyków bo wierze że teraz sie przełamią
i zaczną gonić &quot;liderów&quot;. Kolejna sprawa... kurs mały bo mały, ale ważne
jest to żeby satysfakcjonowała mnie wygrana. Stawiam kupon za 200 pln.
Na triplu na którym jest Chelsea do wygrania mam 425,20 pln, co mnie
ucieszy jeżeli kupon wejdzie. Po odjęciu Chelsea z małym kursem jak to
powiedziałes do wygrania będe miał 315 pln co mnie już nie cieszy.
Także sugerowanie sie tym że kurs jest mały i nie warto go grać jest
troszke nie na miejscu (no ale są ludzie którzy grają inaczej), kurs musi
być warty zagrania żeby postawić. Ja staram sie zawsze skleić dobrego
tripla z przeanalizowanymi spotkaniami i ważne żeby to wygrana mnie cieszyła
jeżeli zalicze &quot;trafienie&quot; ;) A nie kurs, można spekulować różnie na ten temat.

Z Chelsea będe na plusie 225 pln, bez Chelsea i tego małego kursu 1,35 będe na plusie o 115 pln ;)
Wniosek? Mały kurs a ucieszy, bo ważne że zakładana wygrana skoczy o kolejne 100 pln w przód.
Wiele osób mówi że granie meczu z małym kursem sie nie opłaca, a ja zawsze myśle pod względem
wygranych, jeżeli wygrana usatysfakcjonuje i mamy chęc zagrania takiego meczu to czemu nie.
Ty typujesz punkty dla New a ja dla Chelsea, a pisanie że ktoś typuje po nazwach lekko obraża...
No chyba że dopiero zaczynałbym swoją przygode z bukami to wtedy bym sie nie poczuł urażony.

A jeżeli to było napisane ogólnie a nie bezpośrednio do mnie to tematu nie było :p

Pozdrawiam i życze wygranego weekendu !
Przeciez Beau nie pisal do ciebie, ze ludzie graja po kursach tylko ogolnie. Pisal o tych ktorzy nie wiedza nic o kontuzjach itd tylko przychodza do stsow i stawiaja po kursach i po nazwach druzyn. Jak Chelsea to juz musi wygrac itp ... a jak ty wychodzisz z zalozenie, ze Chelsea musi sie w koncu przelamac, to moze zacznij Derby stawiac? Tez w koncu cos wygraja ... moze to zle porownanie, ale przy takich kontuzjach i brakach w Chelsea, stawka 200zl jest troszke chora, nie moje pieniadze ale tak uwazam.

beau 1

beau

Forum VIP
W kwestii tego meczu chyba wszystko jest już jasne ale pozostają inne spotkania choćby Sunderland-Bolton.Część userów stawia X2 a część daje 1X w tym ja.Wątpię żeby Czarne Koty mogły się załamać przegraną z Mistrzem Anglii prędzej zmotywują się bardziej i stawią ciężki opór Kłusakom.Sądzę,że dojdzie do podziału punktów.Do składu gości wraca sprowadzony z ManU Kieron Richardson i Liam Miller a bramkarz gości ma jakiś problem i może odczuwać dyskomfort podczas gry.

dj_arti 185

dj_arti

Użytkownik
Przeciez Beau nie pisal do ciebie, ze ludzie graja po kursach tylko ogolnie.
Dlatego napisałem to zdanie:
&quot;A jeżeli to było napisane ogólnie a nie bezpośrednio do mnie to tematu nie było&quot;
to moze zacznij Derby stawiac? Tez w koncu cos wygraja...
Nie porównujmy zespołu Derby do Chelsea no bez przesady...
Piszesz tak jakbym był typerem który każdy swój typ analizuje w sposób:
&quot;Postawie na byle jaki zespół... bo wkońcu musi sie przełamać i wygrać&quot;.
Jeżeli chodzi o &quot;przełamanie&quot; Chelsea w tym meczu to jeżeli chcą jeszcze
myśleć i miec nadzieje na mistrzostwo to muszą sie wkońcu wziąśc ostro
do pracy, mimo kontuzji i kartek starać sie żeby więcej nie stracić. Bo
Man sie oddala coraz dalej, a Chelsea nie może wygrywac w tym sezonie
tylko ze &quot;średniakami&quot;, czas coś zrobić i to szybko. Jak będzie? Zobaczymy.

ale przy takich kontuzjach i brakach w Chelsea, stawka 200zl jest troszke chora, nie moje pieniadze ale tak uwazam.[
Szanuje oczywiście twoje zdanie, ja jednak zawsze &quot;stawkuje&quot; wysoko.

Pozdrawiam i również tobie jak innym życze dzisiaj wygranych ! ;)

docent_bukmacher 0

docent_bukmacher

Użytkownik
Everton FC - Arsenal FC
typ- 1X
kurs - 1,6

Arsenal nie gra teraz swojej najlepszej piłki po drużynie widać ze złapała zadyszkę w ostatnich trzech meczach co prawda 7 punktów ale w żadnym z tych meczów nie można było powiedzieć ze Arsenal wziął łatwe punkty z murawy
widać ze młody Fabregas ma teraz swój gorszy moment w sezonie a to bardzo wąny gracz w drużynie Wengera z drugiej strony mamy gospodarzy którzy jak narazie naprawdę grają pozytywną piłkę w dodatku ich atutem będzie własna murawa na której kanonierom w przeszłości bywało nie raz bardzo ciężko ostatecznie procentowo typuje tak 1 - 40 % X 25 % 3 35% - a więc 1X - 65 % a to dla mnie wystarczy by tak postawić.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Roy ty ziejesz nienawiścią do Chelsea i masz troszkę inne zdanie co do tegu meczu, kibicujesz Arsenalowi i chcesz by Chelsea straciła punkty, ja to wiem bo sam mam podobny lub jeszcze gorszy stosunke do ŁKS-u. Ale Chelsea to dobra drużyna i dziś moim zdaniem powinna sobie poradzic z przeciętnie grającym Newcastle napewno jest lepszą drużyna co pokazuje chocby tabela i dziś grając u siebie powinna to udowodnic.
Życzę wygranych bo dziś wszyscy graja Premiership ????

docent_bukmacher 0

docent_bukmacher

Użytkownik
Chelsea FC - Newcastle United
Ile goli zostanie strzelonych? -
Typ: Over 2,5
kurs- 1,75

Chelsea ma spore problemy w tyłach a Newcastle United ma całkiem ciekawy atak i myślę ze jest w stanie dziś coś strzelić a jako ze Sroki skutecznością w defensywie nie grzeszą to też over całkiem możliwy procentowo wygląda to tak
55 % na over 45 % na under.

kucharz_tm 7

kucharz_tm

Użytkownik
ja na dzisiaj z tej ligi spróbowałem zagrać na Aston kurs: 2.40 buk:Interwetten ✅✅✅✅✅
napewno podbudowani dobrym wynikiem z Chealse postarają sie przełamać do końca i odnieść dzisiaj zwycięstwo. Natomiast w drużynie gospodarzy Wigan niepewny jest występ Hesky&#39;ego i Kaumasa.

a drugi mecz jaki wybrałem to Tottenham-Reading over 2.75 kurs 1.75, buk: bet365 ✅✅✅✅✅
Tottenham traci mnóstwo goli i bardzo dużo strzela, łacznie to 67 bramek. A ostatnie wyniki 4-0 , 5-1.
reading natomiast w ostatnich 5 meczach traciło bramkę i bramkę też strzelało. Więc myślę że typ na over bardzo pewny

mich-1910 6

mich-1910

Użytkownik
-

Birmingham City - Fulham FC

O 16:00 rozpocznie się mecz pomiędzy Birmingham City i Fulham. Faworytami są gospodarze, którzy moim zdaniem poradzą sobie z ekipą gości. Birmingham jak narazie zajmuje czternastą pozycję z dorobkiem osiemnastu punktów. Na własnym stadionie nie mają dobrego bilansu jednak ostatnio grają coraz lepiej. Gospodarze wygrali trzy spotkania, dwa remisowali i cztery przegrali. Bilans bramek jest równy. Gospodarze zdobyli ich jedenaście i tyle samo stracili. Ostatnio grają dobrze bo wygrali 3:0 z Middlesbrough i zremisowali z Reading 1:1. Jednak również przegrywali np. z Portsmouth 0:2, Aston Villa 1:2. Ostatnio we wszystkich spotkaniach nie prezentują dobrej gry jednak grają zdecydowanie lepiej od Fulham. Goście dzisiejszego spotkania zajmują spadkową osiemnastą lokatę z dorobkiem czternastu punktów. Na wyjazdach grają bardzo słabo. Nie wygrali żadnego spotkania, trzy zremisowali i aż sześć meczy przegrali. Z bramkami również jest tragicznie. Drużyna Fulham zdobyła ich tylko pięć tracąc osiemnaście. Ostatnio grają bardzo słabo. W środę przegrali w Tottenhamem 5:1, w sobotę zremisowali 1:1 z Wigan no co tu dużo mówić jeśli będą tak dalej grać to pożegnają sie z Premiership. Jeśli chodzi o under 2,5 to myślę że jest prawdopodobny. Birmingham wygrało ostatnio 3:0 u siebie ale dziś myślę że z Fulham nie strzelą tylu bramek. W statystykach widać że są bardziej overową drużyną jednak te overy były z bardziej lepszymi drużynami. Dziś myślę że gospodarze wygrają 1:0 lub 2:0. W ekipie gospodarzy zabraknie jedynie kontuzjowanego Kapo ale trener powinien w tym meczu wystawić tą samą jedenastkę co w zeszłym meczu. Co do braków w ekipie gości to jest tam trochę gorzej. W powodu kontuzji zabraknie Jimmy&#39;ego Bullarda, Briana McBride&#39;a i Lee Cooka. Również nie zagra Moritz Volz, który jest zawieszony za kartki. Dziś typuję skromną wygraną gospodarzy 1:0 lub 2:0.
Birmingham: Maik Taylor (B), Parnaby, Kelly, Sadler, Queudrue, Schmitz, Ridgewell, Jaidi, Djourou, Larsson, De Ridder, Muamba, Nafti, Johnson, McSheffrey, Kapo, Jerome, Forssell, O&#39;Connor, Doyle (B).
Fulham: Niemi (B), Warner (B), Baird, Omozusi, Hughes, Stefanovic, Bocanegra, Konchesky, Davies, Smertin, Davis, Murphy, Dempsey, Kamara, Kuqi, Healy, Bouazza, Leijer, Seol.
Birmingham ---&gt; 1,90
under 2,5 ---&gt; 1,70
1X ---&gt; 1,22

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: West Ham - Manchester United
Typ: (HA) West Ham +1.5 bramki
Kurs: 1.50
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Witam wszystkich! po udanym typie w lidze kangorow ???? ) dzisaj postaram sie poprawnie wytypowac spotkanie rozpoczynajace 20 kolejke angielskiej premiership w ktorym zmierza sie zespoly West Ham`u z Manchesterem United. Zaczne standardowo moze od gospodarzy ktorzy na rozegranych jak dotychczas 9 spotkan przed wlasna publicznoscia 2x wygrali 4x zremisowali a 3x przegrali przyczym zdobyli 10 bramek a 10 stracili. Goscie natomiast to druzyna swiatowej klasy i chodz nie musze jej nikomu blizej przedstawiac to napisze, ze na rozegranych w tym sezonie 9 spotkan wyjazdowych 5x wygrali 2x zremisowali a 2x poniesli porazke przyczym zdobyli 14 bramek a stracili 6. Reasumujac nie twierdze, ze MU dzisaj wygra bo jest to calkiem prawdopodobne lecz moim zdanie West Ham tanio skory nie sprzeda a dobra passa MU kiedys musi sie skonczyc gdyz nie ma takiego zespolu ktory by wygrywal wszystko i zawsze dlatego tez ja zagram dzisaj na +1.5 bramki dla gospodarzy po moze nie za wysokim kursie 1.5 jaki wystawil Betsson lecz typ ten moim zdaniem jest warty zagrania.

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
A ja myślę że Chelsea nie wygra pisałem już wcześniej zawsze tak jest że w tym okresie świątecznym w Angli jakiś zespół złapie zadyszki i weług mnie to nie będzie Arsenal, który weługm nie wygra dzisiaj z Evertonem to będzie Chelsea, oni mają naprawdę duże brak iw składzie, wystarczy jak nie gra Lampard i Drogba i już to jest inny zespół, a weźcie pod uwagę, że ni gra jeszcze Cole , Carvalho, Terry Cech czyli podstawowy trzon drużyny. Ja typuje remis w tym meczu.

O Man U się nie wypowiadam b owszyscy są zgodni, lecz Arsenal w moich oczach wygra ten mecz , osttanio stracili punkty nie zasłużenie, gdyż mecz powinni wygrać, jeśli poprawią skuteczność to napewno wygrają a pozatym kurs 2,0 i wyżej to jest kurs zachęcający do ryzyka na pewno.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom