ramzesa
Forum VIP
Argument z serii "bo musi". Idąc Twoim tokiem myślenia to Wigan też "musi" bo mają nieciekawą sytuacje w tabeli. Osobiście ja mecz odpuszczam i bardziej okazale prezentuje się typowanie meczu z udziałem The Blues.Podejme temat jaki zaczołes , mianowicie czy uwazasz , że Arsenal cenne pkt jakie wywalczył z Chelsea roztrwoni w meczu z Wigan ?! Arsenal zepnie się z całych sił na Wigan wiedząc , że Man U stracił wczoraj 2 pkt w pojedynku z Birmingham . Manchester ma obecnie 1 meczy mniej od Arsenalu ,a po dzisiejszym dniu bedzie miał 2 ( jeden z Blackpool , a drugi nie kojarze z kim ) Arsenal mając świadomosc , ze są bardzo blisko w tabeli nie mogą stracic żadnych pkt dzisiaj . Taka jest moja opinia.
Ostatnio fatalnie grają, myślałem że w meczu z Arsenalem się przebudzą i byłem w błędzie. Nie wykluczam że Chelsea wygra, ale wątpię by pokryli handicap. Jeśli zwycięstwo to raczej skromne, także jeśli ktoś ma możliwość by obstawić handi typu +2,+3 to będzie dobry bet moim zdaniem. Najokazalej jednak wygląda under w tym meczu. Nie wiem czemu kursy są tak wysokie. Bolton ostatnio gra naprawdę dobrze, niedawno Manchester City który jest w formie męczył się z nimi ostatecznie wygrywając 1:0. Wątpię żeby słabe ostatnimi czasy Chelsea wywalczyło lepszy rezultat. Do tego największe gwiazdy The Blues zawodzą. W ostatnim meczu zawiodłem się na Lampardzie, bo myślałem że to on trochę ożywi grą londyńskiej ekipy. Kursy dla mnie są nie poważne, Bolton tym meczem może wyprzedzić The Blues w tabeli, a bukmacherzy na ich zwycięstwo dają kurs 9 ? Do tego gospodarze mają problem ze zdobywaniem bramek, a nawet kreowaniem sobie dogodnych sytuacji. Liczę na underowy wynik w tym meczu
Chelsea - Bolton | under 2,5 - 2,20 1:0