qozi
Forum VIP
Nie zapomnij włączyć świateł.A ja tak troszke z innej beczki ???? ???? W czwartek mam 1-wszy egzamin kategoria B ???? czy macie jakieś porady dla mnie
???? .
Nie zapomnij włączyć świateł.A ja tak troszke z innej beczki ???? ???? W czwartek mam 1-wszy egzamin kategoria B ???? czy macie jakieś porady dla mnie
ha ha ha ha :-DNie zapomnij włączyć świateł.
???? .
Postaraj się ograniczyć stres do minimum, zero stresu, bo jak pójdziesz mega zestresowany i powtarzając sobie że nie zdasz na pewno to będzie klapa, luzik men :-DA ja tak troszke z innej beczki ???? ???? W czwartek mam 1-wszy egzamin kategoria B ???? czy macie jakieś porady dla mnie
do d*** takie gadanie ???? Stresu nie da się ograniczyć, no chyba, że:Postaraj się ograniczyć stres do minimum, zero stresu, bo jak pójdziesz mega zestresowany i powtarzając sobie że nie zdasz na pewno to będzie klapa, luzik men :-D
Szczególnie polecam to pierwsze.do d*** takie gadanie ???? Stresu nie da się ograniczyć, no chyba, że:
-wypijesz coś z %%% przed egzaminem
-przekonasz siebie iż "mi prawko przecież nie jest potrzebne!"
-założysz się z kimś, że jak nie zdasz to on daje ci $$$
stres da się spokojnie ograniczyć, kwestia podejścia, to tak jak z maturą, niektórzy robią pod siebie przed egzaminem, a niektórzy idą na totalnym lajciedo d*** takie gadanie ???? Stresu nie da się ograniczyć, no chyba, że:
-wypijesz coś z %%% przed egzaminem
-założysz się z kimś, że jak nie zdasz to on daje ci $$$
A ja na swoim egzaminie miałem tak, ze światła niby zapaliłem, ale ich jakoś nie było.... Później załapałem, ze mogły bezpieczniki siąść :-DNie zapomnij włączyć świateł.
???? .
No właśnie, takie gadanie jest do d*** i bezsensu. Skoro idziesz na egzamin na prawo jazdy z myślą w stylu "po co mi prawko" albo "olewam to kompletnie, wisi mi czy zdam czy nie" to po co w ogóle iść, najlepiej zaklep sobie 1000 zł u nich będziesz miał na jakieś 8 egzaminów, będzie co robić w wolnym czasie. Ale pamiętaj 13 podobno masz za darmo także będzie jakaś stóweczka na fajny kuponik. Osobiście uważam, że należy iść na taki egzamin pewnym siebie, wierzyć w swoje umiejętności a nie poddawać się przed rozpoczęciem. No i przede wszystkim potrzeba się skupić. Jak masz myśleć o tym, że chętnie pomacałbyś jakąś panne to lepiej nie wsiadaj do samochodu tylko idź zmacaj, wróć na egzamin za 2 dni. Trzeba się skupić na jeździe i na poleceniach wydawanych od tych krwiopijców. Jak egzaminator przed rozpoczęciem jazdy zobaczy, że ci wisi albo jesteś rozkojarzony to za 2 minuty ci to zakomunikuje w stylu "dziękuje zapraszam do drugiego podejścia". Powodzenia ziomy na egzaminach bedzie dobrze :spokodfhgfh:do d*** takie gadanie ???? Stresu nie da się ograniczyć, no chyba, że:
ja Ci to przecież pisałem ????może robisz taki błąd, że jak przyciśniesz gaz to usłyszysz silnik i wtedy puszczasz szybko sprzęgło, jeśli tak to próbuj przytrzymać sprzęgło mimo że Ci silnik wyje i dopiero powoli je puszczaj
no i dlatego napisałem, że więcej się nauczyłem z internetu (czyli od was) niż od instruktora:ja Ci to przecież pisałem ????
no! już umiem ruszać. wcześniej mi nie wychodziło ruszanie bo mój debilny instruktor nie powiedział mi nigdy, że trzeba PRZYTRZYMAĆ sprzęgło jak zaczyna "brać", a o tym ze trzeba przytrzymać dowiedziałem się z internetu ???? instruktora oczywiście już zmieniłem ????
A może go źle zrozumiałeś?no! już umiem ruszać. wcześniej mi nie wychodziło ruszanie bo mój debilny instruktor nie powiedział mi nigdy, że trzeba PRZYTRZYMAĆ sprzęgło jak zaczyna "brać", a o tym ze trzeba przytrzymać dowiedziałem się z internetu ???? instruktora oczywiście już zmieniłem ????
a kto to wie... w każdym bądź razie dopiero po waszych wypowiedziach nauczyłem się ruszać :-D jak to dobrze że jest na tym forum tylu kierowców ????A może go źle zrozumiałeś?
ja jeszcze niedawno miałem taki sam problem, egzamin 17 czerwca miałem ????a kto to wie... w każdym bądź razie dopiero po waszych wypowiedziach nauczyłem się ruszać :-D jak to dobrze że jest na tym forum tylu kierowców ????
to zamiast zdawac to wez sobie wykup dodatkowe godziny i sie naucz.. przy 13 egzaminie masz za free (czego Ci oczywiscie nie zycze)a ja 6 razy zdawalem i oblewali mnie tak skurwysynsko, ze mialem ochote ich wyslac w kosmos
A ja wogóle poradzę, tym którży nie zdali za n-tym razem. Dajcie sobie spokój... Zdacie za którymś razem farciarsko i co? Mniej kierowców co jeżdżą jak patałachy na drogach tym lepiej.a ja 6 razy zdawalem i oblewali mnie tak skurwysynsko, ze mialem ochote ich wyslac w kosmos
widzę, że niektórym się trochę poprzewracało w głowie po tym jak zdali za pierwszym razem. Idź człowieku, wstydu oszczędź????A ja wogóle poradzę, tym którży nie zdali za n-tym razem. Dajcie sobie spokój... Zdacie za którymś razem farciarsko i co? Mniej kierowców co jeżdżą jak patałachy na drogach tym lepiej.