bdjoe
Użytkownik
mozna zdawac dopiero w 18-tych urodzin ????ej a mozna zdawac teorie przed ukonczeniem 18 roku zycia??
mozna zdawac dopiero w 18-tych urodzin ????ej a mozna zdawac teorie przed ukonczeniem 18 roku zycia??
Nie wiem czy wiesz, ale nasz PORD też się nazywał całkiem niedawno WORD. Co do tematu to w ubiegły wtorek zdawałem na kategorie "C" i zdałem za 1 razem, a miałem babkę egzaminatorkę. Myślałem że padnę. W dodatku jak się od Niej dowiedziałem egzaminuje też na C+E. Szatan nie baba :-DJareks tez bym prosil o tego linka ????
Fajna nazwe osrodka macie WORD ????
Dokładnie, taka zdrowa mamuśka :-D, ale w porządku się okazała bardzo.a to pewnie z ta blondynka miales taka okolo 40 lat, zdeko dzika ona jest hehe ????
to co narysowałeś to bardziej przypomina normalne skrzyżowanie niż skrzyżowanie o ruchu okrężnym A Jasiek dobrze narysował i osoba, która chce wjechać na rondo i widzi, że osoba, która ma zamiar zjechać ( ale dalej jest na rondzie) i sygnalizuje, to może spokojnie wjeżdżać i nie robić korkuteraz ja narysowałem i patrz o co chodzi. Ten sygnalizator trzebna wlaczac ale po co skoro jade prosto, jak chcialbym skrecic w lewo po radzie to bym wlaczyl lewy a tak zawracanie dupy...
Przed niebieskimi mam pierszenstwo... a kierunek tzreba wlaczyc jak na rysunku...
oj marnie cos z tą twoją wiedzą ,''no, ale co w tym dziwnego, żeby włączyć kierunkowskaz zjeżdżając z ronda ?''
No jak to co w tym dziwnego ? Stoje na srodku ronda i jadę prosto (narysowalbym ale forum nie ma takiej opcji) więc po co ZJAZDOWY (SYGNAL W PRAWO) skoro jadę prosto ? Przeciez nie skręce w prawo pod prad ? Wiec nikt i tak nei wjedzndzie na rondo dotad az ja z niego nei zjade bo mam pierszenstwo. Czy bym wlaczyl prawy kierunek czy bym go nei wlaczyl to i tak jechalbym prosto wiec po co sygnal...?
(ja zrozumieliscie o co mi w ogole chodzi i o jakim zjazdowym mowie to spoko, czyli ze mna sie zgodzicie ze jest on zbedny, jezeli sie nei zgodzicie tzn ze nei wiecie o co mi chodzi )
nie no lewego to nie wrzucamy na rondzie tylko prawy a jak chcesz jechać na wprost czy nawet objechac rondo to jedziesz normalnie nie wrzucasz zadnego migacza dopiero jak zjezdzasz to prawy migacz właczasz, ja z tego rysunku nic nie czajeSnap jak uzywamy tylko jednego ''migacza'' i to tylko prawego ? Prawego kiedy zjezdzamy ale kiedy jedziemy rondem w lewo to kierunek lewy a kiedy z niego zjezdzamy to prawy :smile:
Mozna zaczac test na prawo jazdy 3 miesiace przed ukonczeniem 18-tkiej a mozna zdawac teorie przed ukonczeniem 18 roku zycia??
Co Ty piszesz??!!:jezora: Przecież od dawna wiadomo, że w nagłych sytuacjach powinno się od razu zaciągnąć ręczny albo wyjąć kluczyki ze stacyjki. :jezora:hehe to prawidlowo zrobiles bo w naglych sytuacjach powinno sie hamowac bez zdejmowania nogi z gazu
???? hamuje sie tą samą co dodaje gazuhehe to prawidlowo zrobiles bo w naglych sytuacjach powinno sie hamowac bez zdejmowania nogi z gazu