>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe turnieje i memoriały żużlowe w sezonie 2025

unicaja 135,5K

unicaja

Użytkownik
Pedersen - Kawczyński 1 @1,47 STS

Kurs marny ale co najmniej dziwne zestawienie. Antek przecież jest tu w składzie jako ukłon w stronę miejscowych kibiców a Bastian Pedersen z Mikkelem Andersenem powalczą o złoto z naszą dwójką Ratajczak - Pawelczak. Mam nadzieję że popularny Małpa choć raz wyjedzie na tor i nie skończy się zwrotem

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +467
maniek81 656,6K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Polska [V] 2.45 forbet / 2.05 betclic
Dwa wykluczenia, Ratajczak po dzwonie nie wyjechał i pozamiatane.

Na szybko, bo człowiek w pracy. Ładny kurs na Polaków. Owszem Dania na papierze też mocna, ale czy Bastian, czy Mikkel na codzień nie mają do czynienia z Ekstraligą i tu dziś upatruję lekkiej przewagi Naszych. Czy słusznie, zobaczymy.

Ostatnia edycja:
B 71,4K

bosky

Użytkownik
Faworytem zgodnie z kursami są Duńczycy, an argument że nie mają oni możliwości startu jest przepraszam, ale bez sensu. Bastian startuje cały sezon na tym torze w ramach ekstraligi u-24, natomiast Pawelczak rzeczywiście nie miał kontaktu z Ekstraligą. Może i Polacy wygrają, ale prawdopodobieństwo na to jest zgodne z kursami u większości buków. Kursów bym raczej szukał w środku stawki. Ja pograłem Niemcy w top 3 po 2.7 i Szwecja - Australia po 3.0 . Głównie przeciwko Szwedom, którzy mnie w żadnym calu nie przekonują. Henriksson jak cały szwedzki żużel równia pochyła w dol, a Rasmus jest jeszcze nieopierzony. Niemcy i Aussie wyglądają na papierze moim zdaniem lepiej.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1721
S 147,8K

scrobek

Użytkownik
Łotwa - Czechy 2 @2,30 Totalbet

Stawiam na naszych sąsiadów, którzy mają dwójkę wyrównanych zawodników vs Lebedev, który nie będzie miał łatwo, żeby urywać punkty innym krajom. Wczoraj Buba znakomite starty, liczę się dziś także będzie w stanie pokazać dobrą jazdę. W innych bukach kursy zbliżone, Totalbet daj najwyższy kurs na Pepiczków

Otrzymane punkty reputacji: +60
B 225,3K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Australia 35 pkt? Nie @1.57 sts

Kolega ma racje w betclicu 1,55 bez podatku, dlaczego sądze że Australia nie zdobędzie? Australia zdobyła w polfinale 41 na 42 pkt mozliwe ale jakich miala rywali amatorów. Argentyna , Finlandia, Francja, uzyskali taki wynik bo Dunczyków klepneli 7-2. Dzis to bedzie zdecydowanie inny turniej. Bedzie odbieranie sobie punktów nawzajem, nawet taki Kvech z Bednarzem moga komus zrobić psikusa czy na przyklad Lebiediew. 35 pkt to duzo, wystarczy jeden bieg przegrać i juz są straty spore. I nie wierze do konca w kurtza który moze miec problemy na MA w takiej stawce. Lemon ma naprawde wielki bol glowy ze taki zawodnik jak Doyle jest rezerwowym.

Moj glowny kupon na dziś

Zmarzlik - Jensen 1
Wielka Brytania Szwecja 1
Australia Top 3

Betclic @2,22

Nie lubie triplów z niskich kursów ale freebeta obracam, powinno wejsc na wielkim spokoju.

U Polaków to mysle że Zmarzlik bedzie glownym atakujacym gdyby sie zdarzyl przegrany start. Jak wyjda na 7-2 to Dudek bedzie kraweznik ubezpieczał a Zmarzlik bedzie z przodu. Jensen jest swietnym zuzlowcem ale na Motarenie go jakos nie widze, to swietny ligowiec ale na swiatowych imprezach czesto sie pali.

Wielkie trio Polska Anglia Australia to zdecydowani faworyci do podium, moze Dunczycy sprobuja powalczyć ale ja w to nie wierze stad moj wybór Australia jest na podbicie kuponu. Brytyjczycy beda baaaardzo grozni , oni bronią tytułu. Lambo na swoim torze zawsze smiga szybko, Bjuli jak sie przelozy od poczatku to moze byc nielapalny na plocie. Szwedzi natomiast w tej stawce są bez szans Fred coraz starszy w Toruniu w finale jezdził słabo w polfinale tez mnie jakos jego jazda nie przekonywała. Thorsel czy Lahti to nie są zawodnicy na imprezy mistrzowskie.

Ostatnia edycja:
maniek81 656,6K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Australia - Wielka Brytania [1] 1.62 forbet / 1.52 betclic
Polska - Dania [1] 1.25 forbet / 1.20 betclic

Trochę szczęścia, bo Duny zaskoczyły, a Nasi wolni w końcówce

Spróbuję takiego dubelka. Australię widzę wyżej z uwagi na fakt, że mają trzech mocnych zawodników, co może mieć znaczenie na wypadek gdzie któryś z dwójki podstawowych zawodników będzie miał slabszy dzień. U Brytoli w razie czego zmiennik, który moim zdaniem nic nie wniesie. Kurtz w końcu musi pojechać dobre zawody na Motoarenie, do tego Holder na torze, którym jeszcze niedawno był jego domowym, a w razie czego jest Doyle. To powinno dać przewagę nad Brytyjczykami. Co prawda mają Lamberta na swoim domowym torze, ale on mnie w tym roku nie przekonuje.

Co do drugiej pary, to raczej formalność jeśli nic dziwnego się nie przydarzy. O Zmarzlika pisać w zasadzie nie ma co, bo to klasa sama w sobie, a Dudek jest w takiej formie, że na swoim domowym torze dziś też powinien sporo dorzucić.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1239
Do góry Bottom