>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pozostałe turnieje i memoriały żużlowe w sezonie 2025

B 181,3K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
IMP Częstochowa

Zmarzlik - Dudek 1 1.40 sts

Kurs do dubla. Zmarzlik dwa razy przegrał z Dudkiem w Toruniu i Ostrowie. Dziś ostatni turniej i Bartek ma 6 pkt straty do Dudka i 2 do Kubery. To jest raczej nie do drobienia. Uważam że owal Częstochowski lepiej pasuję Bartkowi który w lidze był nieomylny i od kiedy pamietam nawet jak jezdził w Stali Gorzów to latał po zewnetrznej. Dudek ma komfort psychinczy ma sporą przewagę ale na niekorzyśc jego działa numer startowy 3 który jest najgorszy z całej stawki. Patryk tez nie jest aż tak pewny jak chociażby miesiąc temu . Ostatnio we Wrocławiu po dwóch ,,3'' przywiózł 1,0,0. Ja myślę że Patryk może nie wejśc dziś nawet do finału, Ale to i tak mu wystarczy do złota. Poscig z tyłu się rozpedza. Przyjemski mistrz Polski z wczoraj i Woryna który jedzie u siebie bedzie grozny.

Kubera - Janowski 1 @1,40 etoto

Obaj są na dwóch biegunach swojej kariery, Kubera miał kryzys w środku sezonu ale widać że wrócil do formy czego wynikiem było zwyciestwo w GP Chalange, w lidze jedzie pewnie tor w Czestochowie prawie zawsze pasował a najważniejsze jedzie o srebro dziś ze Zmarzlikiem nad którym ma 2 pkt przewagi. Do Dudka traci 4 co już będzie trudne ale nie niemożliwe. Janowski natomiast jedzie bardzo słabo jak na siebie, na medal jest bez szans.

Ostatnia edycja:
unicaja 114,5K

unicaja

Użytkownik
Przyjemski under 10.5 @1,5 STS

Główny argument to fakt iż Wiktor jedzie dzisiaj 4 dzień z rzędu. Wczoraj wywalczył tytuł MIMP na swoim domowym torze w Bydgoszczy więc ciśnienie zeszło na bank. W wywiadzie mówił o zmęczenie podróżami i pogodą dokładnie tym upałem. Wtorek Szwecja środa Dmpj w Lublinie wczoraj Bydgoszcz a dzisiaj Częstochowa długie podróże poza tym teoretycznie jest w zasięgu brązowego krążka ale strata jest jednak pokaźna no i przed nim w klasyfikacji topowi rajderzy myślę że po nieudanym biegu lub dwóch motywacja może ulecieć i dać o sobie znać zmęczenie

unicaja 114,5K

unicaja

Użytkownik
Można też spróbować under 10.5 @1,5 Pitera Pawlickiego w STS. Niby jedzie u siebie ale on dopiero wraca po kontuzji a ta jego jazda w Grudziądzu wyglądała mocno zachowawczo. I nie ma się czemu dziwić, dzisiaj PP jedzie o nic, bardziej o honorowe pożegnanie z IMP bowiem w skutek absencji w drugiej rundzie w Ostrowie Wlkp nie ma już szans na medal. Przed nim i całym Włókniarzem walka o życie w play - downach i podejrzewam że dziś bardziej treningowo pojedzie Piter a linia wysoka, jest na kim tracić pkt

A 624,3K

adams235

Znawca - Żużel
Kolega mnie ubiegł zdecydowanie Przyjemski i Pitera Pawlicki undery do gry kursy po 1.5 do dubla ,Fortuna
Przyjemski wczoraj narzekał mocno na zmęczenie i te upały

maniek81 608,9K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Zmarzlik [top2] 1.40 + Kubera [top6] 1.30 + Woryna [top6] 1.30 = Ako 2.37 fortuna

Pójdę dziś w faworytów. Zmarzlik pod ścianą i musi dziś pojechać perfekcyjnie. Z pewnością będzie walczył do końca, choć nawet zwycięstwo może nie dać tytułu mistrzowskiego. Kubera walczy także o tytuł, traci 4 punkty do Dudka o wszystko jest możliwe, miejsce w pierwszej szóstce raczej na spokojnie powinien dziś ogarnąć. I na koniec Woryna, który jedzie na swoim torze. Obecnie traci 4 punkty do trzeciego Zmarzlika. O medal będzie ciężko, ale przed swoją publicznością powinien dziś walczyć do końca i miejsce w pierwszej szóstce myślę, że ogarnie. Myślę, że warto zaryzykować takiego tripla, bowiem cała wymieniona trójka ma o co jechać i motywacji nie powinno zabraknąć.

Do góry Bottom