>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe turnieje i memoriały żużlowe w sezonie 2025

B 181,9K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
IMP Częstochowa

Zmarzlik - Dudek 1 1.40 sts

Kurs do dubla. Zmarzlik dwa razy przegrał z Dudkiem w Toruniu i Ostrowie. Dziś ostatni turniej i Bartek ma 6 pkt straty do Dudka i 2 do Kubery. To jest raczej nie do drobienia. Uważam że owal Częstochowski lepiej pasuję Bartkowi który w lidze był nieomylny i od kiedy pamietam nawet jak jezdził w Stali Gorzów to latał po zewnetrznej. Dudek ma komfort psychinczy ma sporą przewagę ale na niekorzyśc jego działa numer startowy 3 który jest najgorszy z całej stawki. Patryk tez nie jest aż tak pewny jak chociażby miesiąc temu . Ostatnio we Wrocławiu po dwóch ,,3'' przywiózł 1,0,0. Ja myślę że Patryk może nie wejśc dziś nawet do finału, Ale to i tak mu wystarczy do złota. Poscig z tyłu się rozpedza. Przyjemski mistrz Polski z wczoraj i Woryna który jedzie u siebie bedzie grozny.

Kubera - Janowski 1 @1,40 etoto

Obaj są na dwóch biegunach swojej kariery, Kubera miał kryzys w środku sezonu ale widać że wrócil do formy czego wynikiem było zwyciestwo w GP Chalange, w lidze jedzie pewnie tor w Czestochowie prawie zawsze pasował a najważniejsze jedzie o srebro dziś ze Zmarzlikiem nad którym ma 2 pkt przewagi. Do Dudka traci 4 co już będzie trudne ale nie niemożliwe. Janowski natomiast jedzie bardzo słabo jak na siebie, na medal jest bez szans.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +612
unicaja 114,9K

unicaja

Użytkownik
Przyjemski under 10.5 @1,5 STS

Główny argument to fakt iż Wiktor jedzie dzisiaj 4 dzień z rzędu. Wczoraj wywalczył tytuł MIMP na swoim domowym torze w Bydgoszczy więc ciśnienie zeszło na bank. W wywiadzie mówił o zmęczenie podróżami i pogodą dokładnie tym upałem. Wtorek Szwecja środa Dmpj w Lublinie wczoraj Bydgoszcz a dzisiaj Częstochowa długie podróże poza tym teoretycznie jest w zasięgu brązowego krążka ale strata jest jednak pokaźna no i przed nim w klasyfikacji topowi rajderzy myślę że po nieudanym biegu lub dwóch motywacja może ulecieć i dać o sobie znać zmęczenie

unicaja 114,9K

unicaja

Użytkownik
Można też spróbować under 10.5 @1,5 Pitera Pawlickiego w STS. Niby jedzie u siebie ale on dopiero wraca po kontuzji a ta jego jazda w Grudziądzu wyglądała mocno zachowawczo. I nie ma się czemu dziwić, dzisiaj PP jedzie o nic, bardziej o honorowe pożegnanie z IMP bowiem w skutek absencji w drugiej rundzie w Ostrowie Wlkp nie ma już szans na medal. Przed nim i całym Włókniarzem walka o życie w play - downach i podejrzewam że dziś bardziej treningowo pojedzie Piter a linia wysoka, jest na kim tracić pkt

Otrzymane punkty reputacji: +392
A 624,3K

adams235

Znawca - Żużel
Kolega mnie ubiegł zdecydowanie Przyjemski i Pitera Pawlicki undery do gry kursy po 1.5 do dubla ,Fortuna
Przyjemski wczoraj narzekał mocno na zmęczenie i te upały

maniek81 609,6K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Zmarzlik [top2] 1.40 + Kubera [top6] 1.30 + Woryna [top6] 1.30 = Ako 2.37 fortuna

Pójdę dziś w faworytów. Zmarzlik pod ścianą i musi dziś pojechać perfekcyjnie. Z pewnością będzie walczył do końca, choć nawet zwycięstwo może nie dać tytułu mistrzowskiego. Kubera walczy także o tytuł, traci 4 punkty do Dudka o wszystko jest możliwe, miejsce w pierwszej szóstce raczej na spokojnie powinien dziś ogarnąć. I na koniec Woryna, który jedzie na swoim torze. Obecnie traci 4 punkty do trzeciego Zmarzlika. O medal będzie ciężko, ale przed swoją publicznością powinien dziś walczyć do końca i miejsce w pierwszej szóstce myślę, że ogarnie. Myślę, że warto zaryzykować takiego tripla, bowiem cała wymieniona trójka ma o co jechać i motywacji nie powinno zabraknąć.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +687
B 181,9K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Dudek poniżej 12,5 pkt @1,62 Totalbet

13 pkt

Dudek w Toruniu zdobył 13 pkt, w Ostrowie 14, teraz czas na Czestochowe uważam że dziś 12 to max , jak pisałem wyzej nie jest aż tak pewny jak jeszcze miesiąc temu, numer startowy nie pomaga, ponadto ten upał może sprawić że silniki nie bedą chodzić jakbytego chciał mimo że zawody dopiero o 19. Jest wielu zawodników którzy mogą wygrać pojedyncze biegi z Patrykiem. Jemu może wystarczyć 11-12 aby zostać Mistrzem Polski gdyby najgrozniejsi rywale Zmarzlik i Kubera jechali na maxa i zdobyl któryś z nich 18 pkt. W przypadku Kubery to Duzers musi zdobyć 15 pkt a komplet Zmarzlika to 13 ale nie wierze że jest wstanie wygrać wszystkie biegi

Ostatnia edycja:
A 624,3K

adams235

Znawca - Żużel
J.Miskowiak over 5.5 kurs 1.72 Fortuna
I podbijam jeszcze oprócz 10.5 ,teraz under 9.5 Przyjemskiego po kursie 1.72 Fortuna
Myślę że Miskowiak akurat na zawody w Czewie jest mocniej zmobilizowany,linia niska,myślę że może pozbierać punkty i zakulac do 6 -7
Do tego Misiek walczy o kontrakt i takie zawody są dobre do pokazania sie

Do góry Bottom