>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe turnieje i memoriały żużlowe w sezonie 2025

unicaja 135,5K

unicaja

Użytkownik
Pedersen - Kawczyński 1 @1,47 STS

Kurs marny ale co najmniej dziwne zestawienie. Antek przecież jest tu w składzie jako ukłon w stronę miejscowych kibiców a Bastian Pedersen z Mikkelem Andersenem powalczą o złoto z naszą dwójką Ratajczak - Pawelczak. Mam nadzieję że popularny Małpa choć raz wyjedzie na tor i nie skończy się zwrotem

Otrzymane punkty reputacji: +467
maniek81 655,3K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Polska [V] 2.45 forbet / 2.05 betclic
Dwa wykluczenia, Ratajczak po dzwonie nie wyjechał i pozamiatane.

Na szybko, bo człowiek w pracy. Ładny kurs na Polaków. Owszem Dania na papierze też mocna, ale czy Bastian, czy Mikkel na codzień nie mają do czynienia z Ekstraligą i tu dziś upatruję lekkiej przewagi Naszych. Czy słusznie, zobaczymy.

Ostatnia edycja:
B 70,5K

bosky

Użytkownik
Faworytem zgodnie z kursami są Duńczycy, an argument że nie mają oni możliwości startu jest przepraszam, ale bez sensu. Bastian startuje cały sezon na tym torze w ramach ekstraligi u-24, natomiast Pawelczak rzeczywiście nie miał kontaktu z Ekstraligą. Może i Polacy wygrają, ale prawdopodobieństwo na to jest zgodne z kursami u większości buków. Kursów bym raczej szukał w środku stawki. Ja pograłem Niemcy w top 3 po 2.7 i Szwecja - Australia po 3.0 . Głównie przeciwko Szwedom, którzy mnie w żadnym calu nie przekonują. Henriksson jak cały szwedzki żużel równia pochyła w dol, a Rasmus jest jeszcze nieopierzony. Niemcy i Aussie wyglądają na papierze moim zdaniem lepiej.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +897
Do góry Bottom