>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe turnieje i memoriały żużlowe w sezonie 2025

B 225,3K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Henrikson - Przanowski -1 1.55 betclic. Przanowski dał ciała na całej lini

Nie widzę Przanowskiego na tym torze jeszcze po opadach. Mało jeździ w tym roku. Ale w IMŚJ dobre występy do tej pory. Ale nie dziś

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +870
High_Roller 761,4K

High_Roller

Użytkownik
Orientuje się ktoś czy wcześniejsze edycje 𝗧𝘂𝗿𝗻𝗶𝗲𝗷 𝗼 𝗣𝘂𝗰𝗵𝗮𝗿 𝗣𝗿𝗲𝘇𝘆𝗱𝗲𝗻𝘁𝗮 𝗠𝗶𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗞𝗿𝗮𝗸𝗼𝘄𝗮 miał jakis buk w ofercie ?

👉
To będzie turniej par – każda para pojedzie w barwach swojego sponsora.
👉
Na kibiców czeka 21 biegów – bez półfinałów i finału. O wszystkim zdecyduje łączna punktacja.
👉
Nietypowy system punktacji biegów: 4–3–2–0 – czyli pełna walka o każdy metr toru aż do samej mety!
🏁

👉
𝐓𝐞𝐚𝐦 𝐒-𝐒𝐄𝐑𝐖𝐈𝐒:
🔸
𝙍𝙖𝙨𝙢𝙪𝙨 𝙅𝙚𝙣𝙨𝙚𝙣 – STELMET FALUBAZ Zielona Góra
🔸
𝘿𝙖𝙬𝙞𝙙 𝙍𝙚𝙢𝙥𝙖ł𝙖 – SPEEDWAY Kraków

👊
𝐓𝐞𝐚𝐦:
🔸
𝙊𝙡𝙞𝙫𝙚𝙧 𝘽𝙚𝙧𝙣𝙩𝙯𝙤𝙣 – MOONFIN MALESA Ostrów Wielkopolski
🔸
𝙑𝙖𝙙𝙞𝙢 𝙏𝙖𝙧𝙖𝙨𝙚𝙣𝙠𝙤 – BAYERSYSTEM GKM Grudziądz

👊
𝗧𝗘𝗔𝗠 𝗪𝗜𝗔𝗟𝗔𝗡
🔸
𝙅𝙖𝙠𝙪𝙗 𝙅𝙖𝙢𝙧ó𝙜 – CELLFAST Wilki Krosno
🔸
𝙎𝙯𝙮𝙢𝙤𝙣 𝘽𝙖ń𝙙𝙪𝙧 – CELLFAST Wilki Krosno

👊
𝗧𝗘𝗔𝗠 𝗣𝗥𝗭𝗘𝗠𝗬𝗦Ł𝗔𝗪 𝗪𝗢Ł𝗢𝗪𝗜𝗘𝗖
🔸
𝙎𝙩𝙖𝙣𝙞𝙨ł𝙖𝙬 𝙈𝙚𝙡𝙣𝙮𝙘𝙝𝙪𝙠 (OK Kolejarz Opole)
🔸
𝙅𝙚𝙬𝙜𝙞𝙚𝙣𝙞𝙟 𝙆𝙤𝙨𝙩𝙮𝙜𝙤𝙫 (Lokomotiv Daugavpils)

Do ogłoszenia została jeszcze jedna para i będzie nią Mate Ivacić oraz Miłosz Duda . Obaj ze Speedway Kraków

Jak zobaczycie gdzies oferte na ten turniej to dajcie znać

unicaja 135,5K

unicaja

Użytkownik
Teoretycznie nie aczkolwiek widziałem któregoś dnia ofertę na Zaplecze Kadry Juniorów w Gdańsku w ofercie stsu także jeśli komuś zależy można do nich napisać żeby dodali może akurat się uda :)

maniek81 655,3K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Kvech - Parnicki [2] 2.00 forbet / 1.70 betclic/ 1.84 fortuna

Ostatnia runda SEC zostanie rozegrana dziś w Pardubicach. Podobają mi się kursy na Parnickiego, który ma udany sezon. Z pewnością jego korale są wysokie po zdobyciu IMŚJ i dziś spróbuje powalczyć jeszcze o podium w generalce SEC. Traciso niego 2 punkty, więc wszystko jeszcze jest możliwe. A młody Ukrainiec z turnieju na turniej poczyna sobie coraz lepiej. Dostajemy przyjemny kurs na Nazara w parze z Jankiem Kvechem. Czech jedzie jako gospodarz z dziką kartą. Dla niego te zawody to bardziej turniej towarzyski. Najważniejsze w sezonie dopiero przed nim, bowiem finałowy dwumecz Torunia z Lublinem już w niedzielę i to tam punkty Czecha będą bardzo ważne. Dlatego dzisiaj celuję w stronę Ukraińca.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1370
karfus 223,1K

karfus

Znawca - Żużel
#1 H2H Lebiediew - Woryna | 1 | 1.50 | fortuna

Typ który gram w dublu. Andrzej Lebiediew w SECU spisuje się wyśmienicie, jest aktualnym mistrzem i jeszcze ma szansę na obronę tytułu, gdyż do prowadzącego Dudka traci 6 oczek. Dopóki jest szansa na wygraną to nie będzie odpuszczania. Do tego niewdzięczny numer Woryny, gdzie jedzie w każdym biegu po równaniu i laniu wody.

#2 H2H Parnicki - Cierniak | 1 | 1.57 | forbet

Parnicki ma realną szansę na podium, bo do 3 miejsca brakuje mu zaledwie dwa oczka. Dobry występ może być tylko stemplem do przyznania dzikiej karty w GP na przyszły rok. Dla Cierniaka w zasadzie jest to turniej do odjechania, sprawdzenia i przetestowania sprzętu, a co najważniejsze bez ryzyka kontuzji przed najważniejszym meczem w sezonie, czyli finałem Ekstraligi.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1807
M 679

memlok

Użytkownik
Parnicki i Kvech to na razie na torze wyglądali jak takie dzieciaczki jakieś, zero płynności w jeździe - ciekawe co będzie dalej

unicaja 135,5K

unicaja

Użytkownik
Wielka Brytania zdobędzie przynajmniej 40 pkt? Nie @1,62 STS

Pierwszy półfinał SON, 6 rywali punktacja 4-3-2-0 a więc max to 42 pkt do zdobycia a żeby zakład wszedł wystarczy zgubić dwa oczka gdzie za rywali min Lindgren czy Lebedevs a przy pewnym awansie możliwe że szanse dostanie również rezerwowy Brennan. Chyba że o czymś nie wiem ale dla mnie wygląda to na fajny bet do dubla

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1686
T 29,9K

trynek85

Użytkownik
Wielka Brytania zdobędzie przynajmniej 40 pkt? Nie @1,62 STS

Pierwszy półfinał SON, 6 rywali punktacja 4-3-2-0 a więc max to 42 pkt do zdobycia a żeby zakład wszedł wystarczy zgubić dwa oczka gdzie za rywali min Lindgren czy Lebedevs a przy pewnym awansie możliwe że szanse dostanie również rezerwowy Brennan. Chyba że o czymś nie wiem ale dla mnie wygląda to na fajny bet do dubla
Żeby zakład wszedł to trzeba zgubić 3 oczka 🙂🙂🙂🙂,typ niby spoko ale Brytole spotkają się już w trzecim biegu z Szwecją i jak ich wyraźnie ograją to już mają autostradę do dzisiejszej wygranej,a warto bo zwycięzca awansuje od razu do przyszłorocznego DPŚ, Brennan jeśli wskoczy do składu to pewnie na jakiś słabeuszy,ostatnie biegi mają na Niemców i Łotyszy,a więc nie będzie tam raczej odpuszczania....,mi bardziej podoba się ov.28,5 Niemców, liczę że 20-21 pkt zrobią na NOR, Wło, Sło i te 9 zabiorą najlepszym,w Toruniu można się fajnie ścigać i tor powinien pasować pod Huckenbecka

unicaja 135,5K

unicaja

Użytkownik
Dziś podobny bet na Australię można próbować aczkolwiek kurs już mniejszy 1,57 na linię 39.5 w STS
Ew jakąś niższą linię po lepszym kursie jak u 38.0 u Pudziana po 1,85
Na innych trzeba poczekać...

Ostatnia edycja:
G 8,1K

grubaryba

Użytkownik
Czysto optymistycznie to pepiki 2x po 5 pkt stracą z dania + kangurami . brakowałoby jeszcze 3 pkt. jest parnicki, zabojady tez potrafią zaskoczyć. Drugi u pepikow czy to bednar czy fatalny milik to z kazdym mogą przegrać.
Post automatycznie złączony:

Zastanawiam sie czy tez nie dac dania ponizej 37.5 pkt.

madsen gwarantem zdobywani apkt nawet na takim bellego czy berge nie jest. pytanie ile razy pojedzie. no ciekawe czy w tej wielkiej dwójce rozdzielą po równo czyli po 4 starty

Otrzymane punkty reputacji: +417
unicaja 135,5K

unicaja

Użytkownik
Under Dunów też wziąłem chociaż pewniejszy wydaje mi się ten bet na Aussie bo jednak Brady oba mecze na Motoarenie w tym sezonie mocno niewyraźnie pojechał a młody Holder też się nie popisał choćby w niedawnym finale w Toruniu.

Tak jak piszesz tutaj taki Nazar czy Zabojady mogą odbierać punkty tym teoretycznie lepszym więc warto iść w undery przy wysokich liniach
Argentyna to chyba tylko na Finach może nastukac te punkty albo na literkach

Otrzymane punkty reputacji: +219
B 225,3K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Ja też gram Under 29.5 Pepików 1.82 betclic.

Oni potracą pkt ze słabszymi to nie wejdzie tylko jakby zremisowali z taka Danią czy Australią. To że kvech tam jeździ to jakiś wielki handicap nie jest

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +999
unicaja 135,5K

unicaja

Użytkownik
Dokładnie żaden handicap z tym Kvechem czy innymi miejscowymi rajderami nawet wczoraj Lambo w wywiadzie z Marcelina powiedział że na tak twardym torze w Toronto nie jeździł

Do góry Bottom