>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe turnieje i memoriały żużlowe w sezonie 2025

A 613,7K

adams235

Znawca - Żużel
T.Brennan under 6.5 kurs 1.94 Fortuna
Początek w miarę fajny,ale dwa ostatnie biegi bardzo ciężkie,jeśli w 1 starcie nie wygra to jest szansa że to może wejść,rywale też już większy kaliber niż zwykle,mimo znajomości toru czuje jakieś kłopoty ale zobaczymy czy słusznie bo widzę większość gra jednak overy ,ja pod prąd

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4305
M 234

memlok

Użytkownik
Dzień dobry. Dodam tylko coś od siebie, analiza ma naprawdę sens- jedyne czego się obawiam w tym typie, to tego iż Andrzejek w zawodach indywidualnych ostatnio jedzie bardzo przyzwoicie- otarcie się o finaly GP gdzie potrafił jechać ładnie po szerokiej i przywozić kilka trójek pod rząd z ciekawymi rywalami ( a Bydgoszcz lubi chodzić po bandzie, pytanie jak dziś po plandece tor się zachowa). A na koniec puentując im cięższy tor , tym Lebiediew jedzie lepiej.
Idealnie się wszystko sprawdziło, to co napisałem- cóż szkoda że nie wygrał zawodów nie wiele brakło

karfus 217,3K

karfus

Znawca - Żużel
Coś z DMPJ co rzuciło mi się w oczy z fajnym kursem:

Franciszek Majewski - Kacper Łobodziński | 2 | 2.05 | sts
(obydwaj zawodnicy muszą wystartować w przynajmniej czterech biegach)

Trochę ryzykownie, bo Majewski u siebie, a ostatnio zaczął coś jeździć, ale w sobotnich zawodach MMPPK w ostatnim biegu zaliczył groźny upadek i opuścił tor na noszach. Nie wdaje mi się żeby po niespełna czterech dniach był w pełni sił i to jest główny argument dzisiejszego typu. Dodatkowo szanse Stali na awans, są matematyczne, więc mogą zbytnio nie obciążać Franka, a to właśnie ekipa z Grudziądza rozdaje karty gdyż prowadzą w tabeli i dzisiejsze zwycięstwo gwarantuje im awans. Majewski w swoich biegach miałby się również mierzyć z bardziej wymagającymi rywalami z Grudziądza tj. Małkiewicz, Przanowski oraz Miller, znacznie łatwiej będzie miał Małkiewicz, bo juniorzy z Rzeszowa są znacznie słabsi nawet na swoim torze. Jeśli porównamy wspólne występy w poprzednich trzech rundach DMPJ, to w Łodzi obydwaj po 13 oczek, w Ostrowie o 2 oczka lepszy był Łobodziński, natomiast w Grudziądzu o 1 punkt wygrał Majewski.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4278
unicaja 95,3K

unicaja

Użytkownik
IMP
Miśkowiak - Krawczyk 2 @1,7 betclic Krawczyk dramat

Druga runda w Ostrowie czyli Kuba Krawczyk wraca na tor na którym można rzec się wychował. Od powrotu po fatalnej kontuzji radzi sobie zaskakująco dobrze. Misiek ostatnio mocny zjazd notuje do tego jutro jego GKM jedzie mecz sezonu o wejście do play off z Falubazem. W IMP nie jedzie o nic podejrzewam że najlepsze fury przygotowane na niedzielę plus w stykowych sytuacjach motywacja może nie być najwyższa. Gram na Kubę który przed swoją byłą publicznością będzie mocniej zmotywowany

Ostatnia edycja:
G 80,4K

gkskubik

Znawca - Żużel
MEP

Dania zwycięstwo @ 2,50 STS

Dania - Łotwa @ 1,80 ForBet

Dość egzotyczne zawody rozegrane zostaną na torze w Daugavpils. W ekipie gospodarzy dwójka lokalnej drużyny Kostygow i Kolodinski oraz jej wychowanek i lider drużyny Lebiediew. Chyma najmocniejszy skład jaki mogli wystawić. O ile lider punkty będzie zapewne dowozić tak już doparowi nie muszą być tak skuteczni. Bardziej wyrównany duet widzę u Skandynawów gdzie Madsenowi będzie towarzyszył Lyager. Może nie błyszczy jakoś specjalnie formą, ale stawiam go wyżej od dwójki Kostia / Kolodinski.
Oczywiście wyżej wymienionym zespołom szyki będzie próbowała popsuć Polska, która wystawiła 10 garnitur i pojedzie w składzie Zengota, Musielak, Mania. Na podium powinno to wystarczyć (choć Czesi mogą dziubać trochę punktów), ale do w/w dwójki podjazdu raczej nie będzie. Nie zdziwi mnie podium w kolejności Dania, Łotwa, Polska i tak właśnie stawiam.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1701
maniek81 588,4K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Łotwa - Czechy [1] 1.45 STS / 1.38 betclic

Ja idę w gospodarzy, którzy na swoim torze z pewnością chcą zawalczyć o triumf. Dwójka miejscowych jeźdźców + Lebiedew w dobrej formie, to powinno spokojnie dać przewagę nad Czechami. O ile i Czechów Kvech w formie, to raczej nie można tego powiedzieć o Miliku. Typ do dubla jak znalazł.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +694
A 40,3K

Antongno

Użytkownik
Ja stawiam na Łotyszy dzisiaj. Jada u siebie, wystawili najmocniejszy skład. Kurs na nich również bardzo dobry. Zagrozić im może jedynie Dania, ale myślę, że atut własnego toru wykorzystają gospodarze. Lebiediew lider, Kostygow I Kolodinski zawsze mocni u siebie.
Zwycięstwo Łotwa @3.5 STS
Dorzucam Dania - Łotwa 2 @2.16 STS

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom