>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe turnieje i memoriały żużlowe w sezonie 2025

karfus 186,8K

karfus

Znawca - Żużel
Zapowiada się świetny turniej, rozgrywany w Toruniu, kilka typów ode mnie, póki co najciekawszą i najbardziej bogatą ofertę przedstawił ForBet.

#1 H2H Paweł Przedpełski - Krzysztof Buczkowski | 1 | 1.50 | forbet

Paweł wychowanek z Torunia, będzie chciał się pokazać, ze względu chociażby na 11 sezonów spędzonych w barwach miejscowego Apatora. Kolejny aspekt to walka o kontrakt na przyszły sezon, bo nie wykluczone, że po rocznym rozbracie z Ekstraligą, wróci na najwyższy szczebel rozgrywkowy w przyszłym sezonie. Świetny numer startowy Pawła powinien również dziś pomóc, jedzie z numerem 5, czyli ma zagwarantowane dwa starty z pola A, które statystycznie jest najlepsze na Motoarenie, z kolei Buczek pojedzie z numerem 7, a to oznacza dwa starty z najsłabszego pola C.

#2 H2H Paweł Przedpełski - Maciej Janowski | 1 | 2.70 | forbet

Wierzę dziś w dobrą postawę Przedpełskiego, ale czy starczy na Magica? Oby! Maciek nie spisuje się w tym roku najlepiej. W ekstralidze średnia biegowa zaledwie 1,771, spadek formy zauważalny, wątpię w obronę tytułu.

#3 H2H Kevin Małkiewicz - Jakub Krawczyk | 1 | 1.65 | forbet

Dla mnie mega zestawienie i super bet. To, że Krawczyk będzie w stanie dzisiaj odjechać te zawody po tak ciężkiej kontuzji, czyli złamaniu kości piszczelowej jest zaskoczeniem. Będzie to jego pierwszy start po kilkutygodniowym rozbracie ze ściganiem, każdy zdobyty punkt powinien być sukcesem. Z drugiej strony Kevin, który ten sezon ma znakomity. W tym roku na Motoarenie również pokazał, że potrafi wiele, 7 oczek i dwa razy wygrana z nie byle kim, bo z Robertem Lambertem! Ahh na domiar złego Krawczyk dwa starty z pola C, natomiast Małkiewicz dwa starty z pola A :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +834
F 14,2K

funers

Użytkownik
IMP = Toruń

Dudek Top 3 @ 1.50 Betfan

Dziś w Toruniu odbędzie się pierwsza eliminacja IMP na żużlu. Jest kilku faworytów w tym roku co sprawia ze cykl może naprawdę być ciekawy. Wsród nich jest Patryk Dudek który na codzień reprezentuję drużynę z Torunia i w tym roku osiąga na tym torze kosmiczne wyniki jego średnia ogólna 2,22 / bieg a u siebie ponad 2,50, sprawia że Patryk może naprawdę w tym roku zamieszać. W zeszłym sezonie zdobył brązowy medal a jeszcze przed ostatnim turniejem był liderem. Dzisiaj czołowa dwójka awansuję od razu do finału natomiast zawodnicy z pozycji 3-6 pojadą w barażu i dwójka z nich awansuję do finału. MYślę że Dudek będzie w Top 2 po rundzie zasadniczej. Finał to już jednak loteria. A z barażu to juz napewno awansuję, chyba że jakiś defekt czy coś się przytrafi. Kto może dzisiaj być w finale? Ogolnie czuję że któryś z braci Pawlickich będzie też na podium. Zmarzlik niby nie przepada za Motoareną ale ostatni wynik mówi coś innego kiedy Lublin przyjechał do Torunia. Ogólnie dzisiaj na podium stawiam Dudka Zmarzlika i któregoś z Pawlickich. Kolejnośc jest losowa.

Kursy ogólnie są bardzo zaniżone i ciężko coś sensownego wybrać jeśli na parę Pawlicki Janowski 1 jest kurs 1,22 to o czym my mówimy. Gram narazie Dudka, może jeszcze pózniej dorzucę kogoś na punkty. Dudek w tej Top 3 chwili wydaję mi się najpewniejszy
Sam pograłem zwycięstwo Dudka po kursie 7, myślę że może dzisiaj zwyciężyć biorąc pod uwagę tor i genialną formę

B 144,2K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Janowski wejdzie do finału @3,34 STS
Janowski top 6 @1.70 totalbet
Wozniak under 8,5 pkt @1,80 fortuna

Obok takiego kursu nie można przejśc obojętnie. Maciej mimo że jezdzi trochę słabiej to nadal Polska czołówka, Broni tytulu mistrza Polski i zapewne chce dobrze zacząć turniej. Dzisiaj dwa razy z pola D, najgorsze w Toruniu jest C. Myślę że w barażu będzie napewno a tam dwójka awansuję , szanse na finał oceniam pół na pół więc 3,34 trzeba pobrać.

Ostatnia edycja:
maniek81 571,9K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Dudek [top3] 1.55 betclic

Podobnie widzę dzisiaj wysoko Dudka. Znakomita forma, domowy tor, a obsada też nie wydaje mi się jakoś specjalnie napakowana. Owszem jest kilka nazwisk, które z pewnością powalczą, ale też jest i kilka takich, które nie będą się liczyć. Podium to myślę, że absolutne minimum dla Patryka. Do dubla bez podatku jak znalazł.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +205
A 587,6K

adams235

Znawca - Żużel
K.Woryna-Sz.Wozniak 1 kurs 1.84 Fortuna
Woryna ma szansę na kontrakt życia na next sezon i myślę że mocno się zepnie i będzie się chciał pokazać....
Typ luźny
Prz.Pawlicki under 9.5 kurs 1.94 Fortuna
Nie ufam poprostu Pawlickim na takim turnieju i jeden z nich overa nie zrobi pytanie który tak sądzę

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1083
karfus 186,8K

karfus

Znawca - Żużel
Jako przegrany zakład oczywiście.
Dramat podawać typy bez researchu🫣
,, W przypadku H2H (np. „zawodnik A vs zawodnik B”), o ile obaj zawodnicy biorą udział przynajmniej w jednym biegu, zakład jest ważny i rozliczany według oficjalnych wyników (punkty w pierwszych 4 lub 5 startach, w zależności od ligi) . Jeśli jeden z zawodników nie wystartuje, zakład jest zwracany – również jako nieważny . "

Czy Małkiewicz wziął udział w biegu? Kwestia dyskusyjna. A odnośnie dramatu podawania typu bez resarchu? Oczywiście wiedziałem o upadku Kevina, ale w tym samych zawodach zdobył później dwie trójki, więc można było wnioskować, że było to niegroźne. Więc nie dramatyzuj...

Otrzymane punkty reputacji: +190
B 108K

bartezgambler

Znawca - Polityka
Problem polega na tym że piszesz o super becie jednocześnie wiedząc że typ miał dzwona. Gdybyś o tym napisał, może uchronił byś sporą ilość graczy od zagrania tego betu, patrząc po tym jak kurs spadał w forbet i sts wiele osób to zagrało. Ale lepiej bezmyślnie wrzucić typ , ostatnio z Nilssonem było podobnie, tylko wtedy udało mi się to wychwycić.
Forbet rozliczy kupon jako przegrany bo jest wykluczenie w biegu.

karfus 186,8K

karfus

Znawca - Żużel
Problem polega na tym że piszesz o super becie jednocześnie wiedząc że typ miał dzwona. Gdybyś o tym napisał, może uchronił byś sporą ilość graczy od zagrania tego betu, patrząc po tym jak kurs spadał w forbet i sts wiele osób to zagrało. Ale lepiej bezmyślnie wrzucić typ , ostatnio z Nilssonem było podobnie, tylko wtedy udało mi się to wychwycić.
Dla mnie to był super bet więc tak napisałem, to była moja opinia. Czy to był dzwon? Wątpię, uślizg na pierwszym łuku jakich w zawodach DMPJ jest wiele i późniejsze starty w tych samych zawodach. Z Nilssonem typ był przestrzelony, ale chyba nikt nie jest nieomylny? Możesz wychwytywać kolejne podawane typy, lepiej dla mnie i dla reszty którzy grają.

B 3,9K

bannannn

Użytkownik
Jak można przywalać się na darmowym forum o przegrany typ? Cieszcie się, że ktoś ma chęć dzielić się swoimi typami bo jak tak dalej pójdzie to nikt tu nic nie będzie pisał. A jak ktoś jest taki bystry i widzie że typ nie wejdzie to all in w drugą stronę. No i oczywiście proszę się wtedy pochwalić na forum przed betem, a nie po

Otrzymane punkty reputacji: +1266
B 144,2K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Albo jesteś dureń albo tylko trollujesz i szukasz zaczepki? Skąd miał wiedzieć że taka sytuacja nastąpi z Malkiewiczem?

Do góry Bottom