>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe turnieje i memoriały żużlowe w sezonie 2025

A 470,1K

adams235

Znawca - Żużel
Kryterium Asów
A.Lebiediew over 6.5 kurs 1.88 STS
Ja wiem że mocna obsada,ale myślę że trochę niedoceniany jest w tej stawce ,liczę na niego czy słusznie to się okaże
Pary
Zmarzlik-Emil 2 kurs 2.16 STS
Dudek-Wozniak 1 kurs 1.8 STS
Chmiel-Brennan 1 kurs 2.22 STS
To tyle jeśli chodzi o STS,tak to sobie wymyśliłem,Emil ma tu sporo znajomych sponsorów myślę że powalczy nawet o wygraną,Chmiel z kolei będzie miał tu dużo do udowodnienia po akcji z kontraktem dla niego więc takie kierunki😉

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +200
A 470,1K

adams235

Znawca - Żużel
A.Lebiediew over 5.5 kurs 1.7 Fortuna
Lepiej tu zagrać bo punkt mniej niż na STS
M. Michelsen under 8.5 kurs 1.75 Fortuna
Typ dodatkowy pod wysoki kurs
Kubera-Dudek 2 kurs 2.73 Fortuna
Dałbym tu max 2.2 więc trochę za wysoki kurs w tej parze jak na ten etap sezonu

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3270
karfus 123,3K

karfus

Użytkownik
IMME Łódź

#1 Robert Lambert poniżej 9.5 | forbet | 1.85 (faza zasadnicza)

Bardzo mocna obsada turnieju, a ta linia przynajmniej oczko za wysoka. Lambo początek sezonu w kratę, forma nie powala, w zasadzie objechanych kilka sparingów, gdzie nie był najjaśniejszą postacią, przeplatał lepsze biegi z gorszymi. Typ głównie oparty na ciężkim numerze startowym(3). Numer przeważnie wybierany jako ostatni, dwa starty z pola C już na samym początku zawodów, powinien zgubić punkty.

#2 Michael Jepsen Jensen | powyżej 5.5 | 1.70 | sts (faza zasadnicza)

Kto by pomyślał przed rokiem, że MJJ znajdzie się w tej obsadzie turnieju. Może w Anglii sezonu nie zaczął spektakularnie, no ale podobają mi się jego jazdy treningowe w Polsce. W Toruniu dwa razy wyjechał na tor i niepokonany, w Grudziądzu 1, 3, 2'. To dobry prognostyk przed sezonem, myślę, że 6 oczek jest jak najbardziej do zrobienia.

#3 H2H M. Fricke - D. Bewley | 2 | 1.50 forbet / 1.55 superbet

Wielkich argumentów tutaj nie ma, bardziej przekonuje mnie pre-sezon w wykonaniu Bewleya niż Maxa, do tego Bewley z jednym z lepszych numerów startowych, a Fricke dwa razy z C.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1835
A 470,1K

adams235

Znawca - Żużel
M.Vaculik over 8.5 kurs 1.7 Fortuna
Układ biegów,przede wszystkim pola startowe, wszystko mi pasuje w bardzo dobry występ Martina,do tego ma dobre starty i liczę że te linie przebije...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1573
marasspec 24,2K

marasspec

Użytkownik
IMME Łódź

#1 Robert Lambert poniżej 9.5 | forbet | 1.85 (faza zasadnicza)

Bardzo mocna obsada turnieju, a ta linia przynajmniej oczko za wysoka. Lambo początek sezonu w kratę, forma nie powala, w zasadzie objechanych kilka sparingów, gdzie nie był najjaśniejszą postacią, przeplatał lepsze biegi z gorszymi. Typ głównie oparty na ciężkim numerze startowym(3). Numer przeważnie wybierany jako ostatni, dwa starty z pola C już na samym początku zawodów, powinien zgubić punkty.

#2 Michael Jepsen Jensen | powyżej 5.5 | 1.70 | sts (faza zasadnicza)

Kto by pomyślał przed rokiem, że MJJ znajdzie się w tej obsadzie turnieju. Może w Anglii sezonu nie zaczął spektakularnie, no ale podobają mi się jego jazdy treningowe w Polsce. W Toruniu dwa razy wyjechał na tor i niepokonany, w Grudziądzu 1, 3, 2'. To dobry prognostyk przed sezonem, myślę, że 6 oczek jest jak najbardziej do zrobienia.

#3 H2H M. Fricke - D. Bewley | 2 | 1.50 forbet / 1.55 superbet

Wielkich argumentów tutaj nie ma, bardziej przekonuje mnie pre-sezon w wykonaniu Bewleya niż Maxa, do tego Bewley z jednym z lepszych numerów startowych, a Fricke dwa razy z C.
Super analiza . Boję się że w Łodzi te pole c może być dobre akurat

B 87K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Fricke - Hampel 1 @1,60 STS ( fricke 6 miejsce. Hampel 12 miejsce

Stawiam w tym pojedynku na Australijczyka ponieważ rok temu był na 6 miejscu w IMME Łodz , bardzo dobrze zaczął te zawody od 2 trójek i wydaje mi się że z roku na rok będzie lepszym zawodnikiem i dzisiaj też kolo tego 6 miejsca powinien być. Jarek najlepsze lata ma za sobą w spraingach też jakiegoś szału nie było. Już w pierwszym swoim starcie jedzie z najlepszymi zawodnikami na swiecie Emilem Artiomem i Bartkiem więc o punkty może być ciężko i po 1 biegu może być pogubiony z ustawieniami. Łodzka Motoarena służy walce i takim zawodnikom jak Fricke, Hampel niestety bardzo rzadko już wyprzedza na dystansie

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1028
B 87K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Włokniarz Czestochowa over 13,5 pkt @1,70 STS wlokniarz 15 pkt

Dzisiaj w Grudziądzu bardzo mocna obsada MPPK. 7 ekip, Każda z drużyn po 6 startów. W Czestochowie pojadą Piotr Pawlicki Kacper Woryna i Mads Hansen. Oczywiście Lwy nie są faworytem nawet do podium, przy kosmicznych składach druzyn z Lublina Wrocławia czy Torunia, ale linia zachęca do zagrania. Założmy że Włókniarz każdy bieg przegra 2-4 to już z urzedu mają 12 pkt, Wydaję mi się że nawet z mocnymi ekipami jakiś remis mogą przywieżć. W stawce jest ekipa z Rybnika na której chyba wszyscy będą robić punkty. Pawlicki i Woryna zawsze mi się dobrze kojarzyli z torem w Grudziądzu i z moich teoretycznych obliczeń wyszlo mi że zdobędą około 15 pkt. Rano była linia 12,5 @1,57

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +413
cokano 18

cokano

Użytkownik
Włokniarz Czestochowa over 13,5 pkt @1,70 STS

Dzisiaj w Grudziądzu bardzo mocna obsada MPPK. 7 ekip, Każda z drużyn po 6 startów. W Czestochowie pojadą Piotr Pawlicki Kacper Woryna i Mads Hansen. Oczywiście Lwy nie są faworytem nawet do podium, przy kosmicznych składach druzyn z Lublina Wrocławia czy Torunia, ale linia zachęca do zagrania. Założmy że Włókniarz każdy bieg przegra 2-4 to już z urzedu mają 12 pkt, Wydaję mi się że nawet z mocnymi ekipami jakiś remis mogą przywieżć. W stawce jest ekipa z Rybnika na której chyba wszyscy będą robić punkty. Pawlicki i Woryna zawsze mi się dobrze kojarzyli z torem w Grudziądzu i z moich teoretycznych obliczeń wyszlo mi że zdobędą około 15 pkt. Rano była linia 12,5 @1,57
Na Forbet over 13,5 kurs 1,85

A 470,1K

adams235

Znawca - Żużel
Woryna-Drabik 1 kurs 1.57 STS
Do dubla można dobrać,wychodzę z założenia że Drabik nigdy takimi zawodami nie był zainteresowany i myślę że teraz będzie podobnie,Woryna mi się dobrze z tym torem kojarzy,kurs nie powala ale wezmę to ....kilka ekip może zastosować zasadę że każdy jedzie po 3-4 biegi tak aby rezerwowy też pojeździł co utrudnia trochę typy na dzisiaj

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +363
karfus 123,3K

karfus

Użytkownik
GKM Grudziądz poniżej 18.5 | 1.82 betclic / 1.95 betfan

Wiadomo Grudziądz jedzie u siebie, ale czy będzie handicap toru przy tak zmiennej pogodzie? Myślę, że nie do końca. MJJ wczoraj pokazał klasę, no ale dzień wcześniej graliśmy jego under w meczu ligi angielskiej, gdzie zdobył 5 oczek, więc z dnia na dzień nie stał się nieuchwytny i dziś może nie być perfekcji, drugi zawodnik Vadim średnia na swoim torze w ubiegłym sezonie 1,976, no ale dziś jadą najlepsi zawodnicy, Vadim jest solidny, ale porównując go do zawodników z innych ekip już tej solidności może braknąć. No właśnie, jeśli MJJ, czy Vadimowi będzie szło słabiej, trzeci zawodnik to Kuba Miśkowiak, czy byłby w stanie zrobić solidne punkty, wydaje się, że nie bardzo.

Ostatnia edycja:
maniek81 524,6K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Wrocław [top3] 1.27 + Toruń [top3] 1.55
Ako 1.97

Grudziądz sprawił psikusa

Dzisiaj obie ekipy widzę na pudle razem z Lublinem. Być może Grudziądz będzie w stanie coś powalczyć, ale te trzy ekipy mają takie mocne i równe składy, że powinny między sobą rozegrać walkę o medale. Taki dubelek po najmniejszej linii oporu wygląda na fajną opcję.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom