Polska ma bardzo fajny układ biegów w finale .Zaczyna zawody z pól 1-3 dwa razy ze słabszymi ekipami ,potem też jest dobrze.Najtrudnieszy bieg na papierze wydaje się byc dopiero 19sty z duńczykami z pól 2-4 więc 3 kurs na win bardzo dobry z tym ,że nie w polskich syfach tylko np -unibetPolska V
Kurs 3
Sts
Żeby przypadkiem nie zirytować użytkownika Gucci Mane, który bardzo śledzi ten dział nie napiszę że to prezent ani błąd ani promocja itd. myślę że chwilę po jego poście dział odpowiedział mu kolorem zielonym, a on dalej biedny siedzi i analizuje ile weszli typów pod tym hasłem a ile nie. Myślę że strzeliłeś to tak z dupy ale ja chętnie za parę dni się zajmę taka analiza. Niedzielny gracz no tak bo od 20 paru lat czynnie uprawiam hazard i co tydzień buk wpuszcza mnie na minę. No cóż może jajs czy A adams235 to też takie stare janusze co się napalaja w niedzielę na zuzel i siadają na buka minach. Otóż nie to bardzo dobrzy typerzy, którzy jak każdy czasem się myli. Poza tym żużel to nie Twoja piłeczka tu decyduje jeszcze oprócz człowieka maszyna ale ty sobie siedź irytuj się i pisz z palca wyssane informacje.
Zresztą na nie napisałbym że to błąd. Polska ma kilka niedociągnięć zresztą jak każdy zespół startujący w półfinałach. Każdy oprócz Danii, którzy jak to już nie raz było mogą zapłacić wysoką cenę że brak jazdy. Nie widzę sensu porównywać skladu bo i tak o złocie zadecyduje jeden bieg. Mamy ekipę na złoto jak i na 4 miejsce, nie ma w tych zawodach pary dominującej więc pójdę w naszych na sportowej złości po pierwszy złoty medal który mniej lub bardziej frajersko przechodził nam koło nosa. Dziś Vojens będzie nasze
Gdzie taki kurs?Warto przy braku Woffindena zagrać parę Dudek - Bewley na 2 za 2,30? Wydaje mi sie że Magic dostanie mimo wszystko dziś szanse. A Anglik pojedzie na pewno wszystkie biegi.
Totalbet przed chwilą jeszcze 2.40 na Belju, teraz już tylko 2.00.Gdzie taki kurs?
kompletna bzdura.Tor jest suchutki,pogoda idealna .Dodali nawierzchni i ubili jak sie to utrzyma to bedzie tor jak stół.Pogoda w vojens idelanaTor ciężki po opadach. Nawierzchnia wymieszana na szybkości ubijana. Szukam dużych kursów przeciw Leonowi, który nie raz pokazał, że w błotku nie lubi się ścigać.
Madsen - Fricke @ 2,55
Madsen - Lindgren @ 2,40
Oba zakłady w etoto na wyścigi 1-21
Polska V
Kurs 3
Sts Porażka ale rozliczam a nie usuwam jak inni
Polska ma kilka niedociągnięć zresztą jak każdy zespół startujący w półfinałach. Każdy oprócz Danii, którzy jak to już nie raz było mogą zapłacić wysoką cenę że brak jazdy. Nie widzę sensu porównywać skladu bo i tak o złocie zadecyduje jeden bieg. Mamy ekipę na złoto jak i na 4 miejsce, nie ma w tych zawodach pary dominującej więc pójdę w naszych na sportowej złości po pierwszy złoty medal który mniej lub bardziej frajersko przechodził nam koło nosa. Dziś Vojens będzie nasze