Chciałbym nieśmiało zauważyć, że ta Wasza
Kolumbia, to de facto Wenezuela ????
Ja gram tripla: Kanada 1,21 +
Chiny -1,5 1,18 + Iran +2,5 1,43 AKO 2,04
Unibet
Kanada jest o klasę lepsza od swoich rywali. Zagrali dwa na prawdę dobre spotkania, przegrywając w obu po TB z dużo wyżej notowanymi przeciwnikami.
Australia lanie od mocnego Iranu i wygrana z przesłabą Wenezuelą, z którą na dodatek stracili seta. Klonowe liście to wezmą bez problemu, nie wiem czy 3-0, ale wygrają.
Chińczyków widziałem w meczu z Francuzami i przecierałem oczy ze zdumienia. Momentami grali z Żabkami jak równy z równym, świetnie spisywał się sypacz, który często gubił blok, dobrze w bloku i w ataku. Zresztą Japończyków zmiażdżyli 3-0 i to też o czymś świadczy. Najpewniej będzie 3-0 w tym meczu, bo Wenezuela to zdecydowany outsider, ale ja wolę bezpieczniejszą opcję.
Ostatni typ to minimum set Irańczyków w meczu z Francuzami. Żabki nie są w optymalnej formie, to pewne. Iran po zwycięstwie nad Australią, wyciągnął przegrany mecz z Kanadą. Do tego już tutaj na miejscu w Japonii wygrali z naszymi w sparingu 3-1. Myślę, że seta spokojnie są w stanie ugrać, skoro nawet Chińczyków się to udało.