Chiny-Kanada
Chiny WYGRA pierwszy set i CAŁY mecz 5.0 Bet365
Ostatnia kolejka walki o Igrzyska, dziś będzie wiadomo który zespół dołączy do Polski , Francji i Iranu które z ostatniego już turnieju kwalifikacyjnego zapewniły sobie awans, liczyłem na wygraną Chin wczoraj z
Australia i w ostatniej kolejce byłby bezpośredni mecz o awans, jednak
Chiny przegrały, sytuacja się troszkę zagmatwała ale wciąż mają szanse na awans, gdy wygrają za 3 pkt a
Australia przegra z Polsk , wtedy awansują, bo w małej tabelce każdy będzie miał po 3 zwycięstwa, a
Chiny będą mieć 11 punktów przy 10 Kanady i Australii, więc spokojnie mogą awansować, wydaję się, że wszystko ciągle leży w ich rękach, bo wygrają i potem zasiadają na trybunach i w meczu który zacznie się po nich trzymają kciuki za jakąkolwiek wygraną Polaków. Myślałem, że Kanada będzie nieznacznym faworytem, ale dawać na nią 1.25?!
Chiny przegrał i z Polakami i Iranem tylko 2:3, a wystarczyłby jeden z tych tie-breaków wygrany i by mieli 3 zwycięstwa już.. Z Francją 1:3, Kanada też dokładnie uległa i Polsce i Iranowi po 2:3 ale Francji 0:3, tutaj ą szanse typowe 50/50. Nie rozumiem kursu 3.75 na Chińczyków, no bez jaj...
Chiny też były stawiane w roli aż tak widocznego faworyta w meczu z
Australia a przegrały nie zdobywając nawet punktu, tutaj jest taki sam mecz, szanse 50/50 a jednak kursy diametralnie inne. Typuję zwycięstwo Chin w 1 secie oraz całym meczu bo wydaję mi się, że dużo będzie zależeć od 1 seta i kto go wygra pociągnie w swoją stronę zwycięstwo, a przypominam, że
Chiny aby minąć Kanadę muszą wygrać za 3 punkty więc im tym bardziej będzie zależeć na tej pierwszej partii bo jeżeli ją przegrają to staną już pod ścianą i tylko trzy kolejne wygrane sety będą wchodzić w grę, mega vaule!! Korzystać!! Pozdrawiam!