>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Pozostałe ligi - 2013/2014

Status
Zamknięty.
pf1920 2,3K

pf1920

Użytkownik
Czechy 1 liga
Kadan-Sumperk@2.55 b365 ⛔ //Brakuje dwóch najlepszych strzelców,brakuje 2 podstawowych obrońców(Kostur i Trefny jednak grali),a wynik piękny 5 do jaja.
Poszperałem w nocy trochę po czeskich stronach hokejowych i wybrałem taki ciekawy mecz na dzisiaj.
Gospodarze nie mają już żadnych szans na awans do PO.Zajmują przedostatnie miejsce i jedynie co mogą to przeskoczyć ze 2-3 pozycje w tabeli.
Kadan to farmerski zespół Piratów z Chomutova.We wczorajszym meczu Piratów zagrało 3 podstawowych obrońców Kadania-Trefny,Tejnor i Stehlik plus bramkarz Kostur.
Jutro na 99% ci zawodnicy zagrają również w Chomutovie,bo Piraci grają ze Slavią.
Żeby tego było mało kontuzji nabawił się najlepszy strzelec zespołu Słowak Charousek.W ostatnim meczu z Trebic nie grał drugi najskuteczniejszy gracz Chlouba.Wszystko wskazuje na to,że nie zagra również w dniu dzisiejszym.
W takim wypadku dziś prawdopodobnie zagrają tylko 3 piątki.
Goście znajdują się na 10 miejscu i do miejsca 8 czyli premiowanego grą w play-offach tracą zaledwie 6 punktów.Na wyjazdach spisują się fatalnie,ale dziś z tak osłabionym zespołem gospodarzy wygrać po prostu trzeba.
U siebie wygrali dwa ostatnie spotkania i dziś według mnie również zwyciężą.
edit.Dopisałem opcję na zwycięstwo gości wliczając dogrywkę i karne.Kurs satysfakcjonujący,a dużo bezpieczniej.Ci co mają zamiar pograć niech sami wybiorą co lepsze.

pf1920 2,3K

pf1920

Użytkownik
Mlada Boleslav-C.Budejovice(+1.5)@1.85 b365 ✅ 3-3
Gospodarze już kilka kolejek temu zapewnili sobie 1 miejsce w grupie przed PO.
W składzie na jutrzejszy mecz brakuje 3 kontuzjowanych napastników,nie zagrają Vyborny(13+42),Bros(19+35) oraz Pabiska(10+17).
W ostatnim wyjazdowym meczu nie grali Klimenta(21+35), Mikulik(15+25) oraz podstawowy bramkarz Valent,którego zastąpił 16letni Ruzicka.
Jako,że 1 miejsce w grupie zapewnione to trener tych graczy oszczędza i według mnie Klimenta i Valent nie zagrają również w meczu jutrzejszym.
Po co ryzykować kontuzje jeśli do końca sezonu zasadniczego pozostały już tylko 3 spotkania o pietruszkę.
Jeśli chodzi o gości to zespół wzmocnił w połowie stycznia Słoweniec Pajic z HC Bolzano i zdobył już dla zespołu 6 bramek.
Gracze z Budejovic w ostatnich 5 wyjazdowych spotkaniach odnieśli 4 zwycięstwa.
Widać,że od pewnego czasu ich gra się poprawiła.
Na awans do najlepszej ósemki a co za tym idzie na grę w PO nie mają już szans,ale na lodowisku osłabionego lidera tanio skóry nie sprzedadzą i na pewno powalczą o dobry wynik.
Mlada przegrała swoje dwa ostatnie mecze nie zdobywając bramki.Oba spotkania na wyjeździe.
Kurs podam jutro,bo jeszcze nie ma na b365 oferty.

adryss 7

adryss

Użytkownik
Francja: Morzine-Avoriaz vs Caen
Typ: over 6,5
Kurs: 1,80 Ciekawe spotkanie w lidze francuskiej. Ostatni w tabeli zespół Caen udaje się na spotkanie z Morzine-Avoriaz. Caen spisuje się delikatnie mówiąc fatalnie. Porażka za porażką, tracą mnóstwo bramek. Ostatnie mecze wyjazdowe Caen wskazują ewidentnie wyniki overowe. Ostanie wyniki w ich meczach wyjazdowych: 8-1, 6-3, 8-2, 5-3, 5-2, 6-1. Widać gołym okiem, że sobie nie radzą. Teraz o gospodarzach. Również grają overowy hokej jednak mają więcej wygranych niż ich dzisiejszy rywal. Strzelają dużo bramek, ale również sporo ich tracą. Ostatnie wyniki: 4-3, 5-3, 2-4, 5-4, 7-3, 4-3, 12-1. Naszym zdaniem dzisiejszy over powinien być spokojnie pokryty. Stawiam dzisiaj na zwycięstwo gospodarzy i łatwe pokrycie overa 6,5.

pf1920 2,3K

pf1920

Użytkownik
Czechy 1 liga

Litomerice
[email protected] b365 ⛔ 1-4
Sprawa wygląda następująco:
Do zakończenia rundy zasadniczej zostały dwa mecze.Jihlava zajmuje 3 pozycję i już na tym miejscu pozostanie.
Litomerice są na 7 i grę w PO mają zapewnioną.
Mają jednak jeszcze teoretyczne szanse by wskoczyć na 6 pozycję i zagrać z teoretycznie słabszym zespołem czyli Jihlavą w PO.
Jest też opcja,że mogą spaść jeszcze na miejsce 8 i zagrać z Mladą Boleslav,a tego na pewno nie chcą.
W ekipie Jihlavy brakuje 3 podstawowych zawodników,którzy mogliby już do składu wrócić,ale trener zapowiedział,że w 2 ostatnich kolejkach nie będzie już niczego w składach zmieniał.
Dziś więc w ofensywie jak i w defensywie zobaczymy kilku juniorów.
Myślę,że Litomerice powalczą jeszcze o 6 pozycję i dzisiejsze spotkanie z osłabionym rywalem wygrają.

S 202

szymontom

Użytkownik
Hokej na Lodzie - Francja - Ligue Magnus, Playoffs
04/04/2014 g. 20:00
ASG Angers - HC Briancon
Typ.under 6,5 gola
Kurs.1,70
Bukmacher.OddsRing
Analiza.
Hokej na lodzie we Francji czyli Francuska Ligue Magnus i spotkanie finalowe pomiedzy zespolami ASG Angers - HC Briancon.W tej chwili stan rywalizacji 3-2 dla HC Briancon i dzisiaj bardzo wazne spotkanie dla gospodarzy ,a wiec aby zostac w grze o zloto nie moga przegrac,a co za tym idzie musza zagrac dobrze w obronie i stad moj typ na under 6,5 gola w meczu.Juz ostatnie mecze pomiedzy tymi zespolami byly bardzo underowe...
01/04/14 LMP HC Briancon - ASG Angers 2:0
29/03/14 LMP ASG Angers - HC Briancon 3:1
28/03/14 LMP ASG Angers - HC Briancon 2:6
26/03/14 LMP HC Briancon - ASG Angers 3:4
25/03/14 LMP HC Briancon - ASG Angers 7:2
27/12/13 LM HC Briancon - ASG Angers 4:1
Tak wiec wczesniej na poczatku finalu szaleli ,az milo,ale im blizej zlota,to bramek co raz mniej...Dzisiaj licze,ze stawka meczu sparalizuje obie ekipy i bedziemy mieli hokejowe szachy,bowiem gospodarze nie sa ,az tak silni aby rozgromic dzisiaj Briancon,a mysle,ze takze goscie nie beda szalec w ataku tylko beda liczyc na kontry...Tak wiec under 7,5 gola przy takiej stawce w meczu jak najbardziej mozliwy...

S 202

szymontom

Użytkownik
Dyscyplina.Hokej na lodzie - Wszystkie inne ligi - Włochy - Serie A
Spotkanie.Valpusteria - Renon
Typ.under 6,5 gola
Kurs.1,70
Bukmacher.OddsRing
Data.12.04.2014 g.19.30
Analiza.
Final Wloskiej Ligi Hokejowej pomiedzy zespolami Valpusteria - Renon i gram tutaj under bramkowy.Jak wiadomo liga Wloska jest bardzo overowa,ale im blizej decydujacych rozstrzygniec tym goli mniej.Zwlaszcza pomiedzy tymi ekipami gdzie w ostatnim czasie notowalismy same niskie wyniki...
22/03/14 EACd HC Pustertal - Ritten Sport 2:1
20/03/14 EACd Ritten Sport - HC Pustertal 2:3 (OT)
27/02/14 EA HC Pustertal - Ritten Sport 1:2 (OT)
23/01/14 EA Ritten Sport - HC Pustertal 4:1
05/01/14 EA HC Pustertal - Ritten Sport 1:3
28/11/13 EA Ritten Sport - HC Pustertal 4:1
09/11/13 EA HC Pustertal - Ritten Sport 2:4
28/09/13 EA Ritten Sport - HC Pustertal 1:2
Tak wiec patrzac na dotychczasowe mecze pomiedzy tymi zespolami mamy 8 meczy i we wszystkich notowalismy under 6,5 gola w meczu.A gdy tak jak dzisiaj gospodarzem byla ekipa HC Pustertal to w ostatnich meczach na ich terenie padalo odpowiednio 3,2 i 4 gole...Dzisiaj pierwsze spotkanie finalowe i jak wiadomo,zespoly beda sie na poczatku badac i stawiam raczej na uwazna gre w defensywie a potem ataki na bramke rywala...Nie wiem skad buki wziely ta linie,ale ja po takim kursie biore w ciemno...

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Ritten - Valpusteria
Typ opieram na statystykach, ale myślę, że warto spróbować. Tak jak kolega pisał jest to finał ligi włoskiej i sytuacja dla drużyny Valpusteria jest mało ciekawa, krótko mówiąc - to spotkanie muszą wygrać jeżeli chcą mieć jeszcze szanse na wygranie trofeum. W serii jest 3-2 dla Ritten, grają na własnym lodowisku więc teoretycznie łatwiej powinno być im wygrać. Patrząc na przebieg całej serii jest to wymiana ciosów - z tym, że Ritten do tej pory przegrało wszystkie mecze u siebie, jednak trzy wygrane zanotowali na wyjeździe. Oczywiście działa to w analogiczny sposób dla drużyny Valpustrii, jednak do tej pory grali dwa razy na lodowisku Ritten i oczywiście dwa razy wygrywali. Liczę tutaj na gości, muszą wygrać, ostatnie trzy mecze wyjazdowe z Ritten (pomijając finał) wygrali, a kurs dosyć fajny, także warto za drobne spróbować.
remis lub Valpusteria @@ 1.75 Unibet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom