>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
http://www.discount-nike.com/index

Mógłby ktoś mi objaśnić jak zamówić buty z tej strony do Polski ?

Jak zapłacić itd.

Z góry dziękuje za pomoc ;)
jak zapłacić:
&quot;Welcome
Welcome to Discount-Nike.com! We offer discount nike shoes and nike trainers. Also we do accepted credit card (via VISA,Mastercard,Express card,JCB), so there is no fee for you to transfer money and more secure for you. Discount Nike Shoes--------Discount Nike Trainers&quot;

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Ja nie mam pojęcia jak zamówić, ale jak już się dowiesz wszystkiego to byłbym wdzięczny jakbyś mi napisał ile Cię kosztowała przesyłka. Pozdro.
Przesyłka z tego co widzę to około 30$ DHL, a EST 9$ :]
Maciek - a płacić trzeba w dolarach czy jak ?

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Ja nie mam pojęcia jak zamówić, ale jak już się dowiesz wszystkiego to byłbym wdzięczny jakbyś mi napisał ile Cię kosztowała przesyłka. Pozdro.
Jakby Cię to jeszcze interesowało to razem z przesyłką za buty zapłaciłem 78$,a za samą przesyłke 9.99$ Zapłaciłem przez PayPal, na Polskie około 240zł, czekam, aż przyślą.

porky 104

porky

Użytkownik
Jakby Cię to jeszcze interesowało to razem z przesyłką za buty zapłaciłem 78$,a za samą przesyłke 9.99$ Zapłaciłem przez PayPal, na Polskie około 240zł, czekam, aż przyślą.
???? to tanio :!:
Daj mmi znać jak buty przyjdą bo jestem ciekaw czy wszystko ok. ;)

porky 104

porky

Użytkownik
@easy, jak możesz to zapytaj tego kumpla o wiarygonde strony do butów z nike..

@Fabik, dzięki ;)
Widac od razu po cenach ;)

A nie wiecie może jak tutaj wychodzi przesyłka?
Chodzi mi oczywiście o cenę. ????

jako47 130

jako47

Użytkownik
potrzebuje ciekawej prezentacji o czym kolwiek ma ktos moze ??? bo ja sie nie wyrobie z tym wszystkim ???? niestety wspomoze ktos biednego studenta ??

depee 0

depee

Użytkownik
Wie ktoś jak odbija się w MLB 2K9 sports? Potrafię zrobić tylko i wyłącznie bunta, a normalnego hita nie. Zaznaczę,że szukałem info w necie i podłączałem joy pad&#39;a i nadal nie chodzi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom