legionista696
Użytkownik
zna ktos jakas dobra stronke w necie do mierzenie % tłuszczu ? najlepiej po polsku ????
Nie znam żadnej stronki ale zanm prosty chłopski sposob jak sprawdzić kiedy tłuszczu jest za dużo. Wystarczy spojrzeć na dół na swoje "przyrodzenie" i:zna ktos jakas dobra stronke w necie do mierzenie % tłuszczu ? najlepiej po polsku ????
Tak zrobiłem i słyszę: "Numer jest nieprawidłowy..."Z pewnością musisz podać najpierw kierunkowy do danego kraju, z tego co pokazuje ta stronka, to kierunkowy do Kanady to 1. Więc jak będziesz dzwonił to wpisz najpierw +1 a następnie numer telefonu i wszystko powinno być ok.
przecież jest dużo for o tej tematyce i innych kulturystycznych, zapytaj tam, tam są fachowcy.zaczynam cwiczyc a6w, chcialbym tez jakas diete zaczac tylko ze nie wiem jak szukac, chodzi mi co jest na sniadanie obiad i kolacje takie tam ;p
Nasikać, szczerze mówie najlepszy sposób !:]Panowie ma ktoś może sposób na otwarcie zamarzniętych drzwi w samochodzie??? W żaden sposób nie dają sie oderwać :;/:
zamiast + przed kierunkowym kraju mozesz spróbować 00Tak zrobiłem i słyszę: "Numer jest nieprawidłowy..."
A jak dzwonie z innego telefonu to jest "proszę o zasilenie konta, połączenia wychodzące i ble ble są zablokowane" - a na koncie 8zł
Jemu raczej nie chodzi o to zebyś rozpisał mu profesjonlna diete itd tylko pomógł poszukać własnie taki for lub polecic jakies strony www od siebie.przecież jest dużo for o tej tematyce i innych kulturystycznych, zapytaj tam, tam są fachowcy.
spróbuj polać gorącą wodą. powinno pomócPanowie ma ktoś może sposób na otwarcie zamarzniętych drzwi w samochodzie??? W żaden sposób nie dają sie oderwać :;/:
www.sfd.pl polecam dzial odzywianiezaczynam cwiczyc a6w, chcialbym tez jakas diete zaczac tylko ze nie wiem jak szukac, chodzi mi co jest na sniadanie obiad i kolacje takie tam ;p
Nie można. Też miałem problem z liveboxem, zeby wszystko grało. Ja prz swoim PC miałem liveboxa i podłączony kablem ethernet, a brat na lapku miał wi-fi i miał samą kaszanę z tym netem ;/ ... nie wiem, czy to błędna konfiguracja czy coś, ale jedynym rozwiązaniem jest chyba kabel .... kup sobie skrętkę na 30m i na pewno podłączysz ????
nie moze byc blędna konfiguracja bo wzywałem specjalistę aby mi to wszystko poskładał do kupy, dodam nawet ze grzebał coś w kompie i na poczatku było elegancko, tylko ostatnio cos sie wszystko chrzanić zaczęło. Livebox sie zawiesza net wyłącza i takie tam pierdoly, ale najważniejsze jest dla mnie hostowanie.zakup dobrego routera powinien pomóc. przynajmniej z tego co mi wiadomo, kolega w pracy miał podobny problem, z zasięgiem przez ściany pomogło, lecz nie pamiętam już jak było z lagami podczas grania.