Trochę późno ale rzadko tu zaglądam...
No, ale chyba muszę dokupić jakiś sprzęt, bo wbudowanej nie mam.. Hm? Czy jak to jest?@sawas
Jeśli chodzi o nawigacje na symbiana to tylko Garmin i nic więcej. Do pobrania spokojnie z internetu + pełen opis + dodatkowe punkty POI i wszystko śmiga aż miło. :-D
bedzie ci potrzebny modul gpsNo, ale chyba muszę dokupić jakiś sprzęt, bo wbudowanej nie mam.. Hm? Czy jak to jest?
oryginalny na allegro widze sa 100-130zl a te inne w sumie niewiele tansze wiec wlasnie przydala by sie opinia kogos ogarnietego czy mozna przyoszczedzic te troche zlotych czy nie wartoNo ja właśnie o ten moduł pytam. Oryginalnego modelu nie zamierzam brać, bo wtedy wolę zwykłą nawigację kupić, a nie w telefonie :/ Szukam czegoś najtańszego.
jak kupisz to napisz w koncu ktory kupiles i jak sie sprawuje bo ja niedlugo wlasnie tez bede pobieral ????Dzięki. Raczej nie widzę różnicy w cenie między oryginalnym, Nokia a tych pozostałych, więc biorę chyba Nokia LD3W
EDIT: Jednak LD4W ????
co Ty mówisz ???? z MB na MB jest po kilku sekundach. przeciez to normalne, że kasa z banku "idzie" kilka dniNo, ale zawsze kabona była 5 sekund po zrobieniu przelewu, to dlaczego czemu teraz miałaby iść 3 dni ?