>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
pele69 3

pele69

Użytkownik
tekst o ekonomii po angielsku na 10 minutową prezetację
jak w temacie. prosze o pomoc. Np o bezrobociu w polsce albo o kryzysie na swiecie.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
jak w temacie. prosze o pomoc. Np o bezrobociu w polsce albo o kryzysie na swiecie.
Chyba sobie żartujesz jak jesteś takim leniem to poszukaj gotowca w necie jeśli nie napisz coś sam pomogę sprawdzić lub pomóc przetłumaczyć trudniejsze zwroty.

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
Grał ktoś w Age of mythology z 2003 raku bo mam problem z 5 misją nie wiem co zrobić bo nie mogę nikogo zaatakować proszę o Pomoc

ponio 0

ponio

Użytkownik
Poczekaj chwile , może będę miał
Jak oglądałes urywki, to akcja toczy sie w więzieniu ta?

Napisy jeszcze nie wyszły

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
szukaj przez napi-project /czy jakoś tak to się pisze../. jeśli on ci nie znajdzie to na razie nie ma napisów do konkretnego filmu ????

mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
Mam monitor HP w2207h, przy kliknięciu przycisku MENU wyskakuje mi komunikat OSD - Sperrung, jakby kontrola menu była zablokowana. Zawsze działało normalnie i przełączałem tryby na oglądanie video, tekst, gry itd, od jakiegoś tygodnia wyskakuje komunikat. Co jest nie tak ?

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
Jest tu ktoś dobry z bioli, świetnie ogarniający krzyżowanie? Mam 3 zadania z którymi nie bardzo potrafię sobie poradzić. Jeśłi ktoś jest obeznany w temacie niech się na priv odezwie ;)

erbik 3

erbik

Użytkownik
Oblicz ile gramów magnezu uległo spaleniu w 48 g tlenu, jesli otrzymano 120 g tlenku magnezu. Stosunek magnezu do tlenu wynosi 3:2.
Pomoże ktoś? Tylko, żeby coś było ze stosunkiem, bo wiem, że wyjdzie 72, tylko nie wiem jak to zapisać.
Błagam ;(

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
2Mg + O2 --&gt; 2MgO

O2 = 48g
MgO = 120g

2x + 2 * 48 = 2 * 120
2x = 240 - 96
2x = 144 | :2
x = 72

O coś takiego chodziło?

erbik 3

erbik

Użytkownik
wie ktoś czemu jak gram z kolegą przez hamachi w Fife 09 to nie moge użyć technicznego strzału ani lobu? (Q+D &amp; Z+D) ? On może, a mi wychodzi normalny strzał ????
E: Zresztą nawet na treningu :/

C 13

crucial

Użytkownik
Witam!
Potrzebuję wynik meczu Molly C.Le.Ba - BM. Ro`Casa (1X2).
Zagrałem to na bwin, jednak nigdzie nie ma słowa o tym meczu, jest to liga hiszpańska w ręczną kobiet.

snajp 893,6K

snajp

Użytkownik
Witam!
Potrzebuję wynik meczu Molly C.Le.Ba - BM. Ro`Casa (1X2).
Zagrałem to na bwin, jednak nigdzie nie ma słowa o tym meczu, jest to liga hiszpańska w ręczną kobiet.

W bah-u znalazłem tylko to ale nie wiem czy to jest to spotkanie?​

C 13

crucial

Użytkownik
Wiem, widziałem. Niestety to nie jest to, ta sama liga, jednak to jest inny mecz. Obydwa były rozgrywane równolegle, ale go nigdzie nie mogę znaleźc, a bwin go nie rozpatruje ciągle. Kompletnie nic nie wiem.
Dzięki za zainteresowanie

jako47 130

jako47

Użytkownik
matematyka- matura - pomoc
mam taka prosbe dostalem mase zadan z matematyki chociaz nie zdaje matury z tego przedmiotu. wiem ze jest tu duzo osob ktorzy znaja sie na tym i pewnie zdaja mature z tego. jesli chcielibysccie sobie powtorzyc material i mi pomoc to bardzo bym was prosil z rozwaiazaniem tych zadan ( temat potegi)
1.wyrazenie
2164x62-2166 / 2-23x248

przedstaw w postaci potegi liczby 2
przyjmując ze 2 10 ~1000 zapisz przybliżenie otrzymanej liczby w postaci a x 10k,gdzie a€&lt;1,10),k€ C

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom