ramzesa
Forum VIP
Szczerze mówiąc, gdy zobaczyłem kursy na u/o to trochę się zdziwiłem i sądziłem, że będą zupełnie odwrotne. Braga u siebie jest cholernie silna, wygrali wszystkie mecze poza potyczką z Benficą, gdzie padł remis. Mimo tego, że Braga u siebie gra bardzo dobrze to myślę, że goście powinni coś wpakować. Obie ekipy znajdują się w dobrej formie, więc dlaczego mielibyśmy nie zobaczyć tam bramek ? Obie drużyny mają o co walczyć. Braga patrząc okiem realisty ma raczej nikłe szanse na mistrzostwo, ale powinni bronić 3 miejsca gwarantującego im udział w eliminacjach do LM. Guimaraes natomiast cały czas walczy o miejsce premiowane LE. Terminarz jest trudny, ale radzą sobie nieźle. W ostatniej kolejce z kwitkiem odprowadzili Benfice, teraz grają z Bragą, a za tydzień zagrają z bezpośrednim rywalem w pojedynku o 5 miejsce. Szansa na zmniejszenie dystansu jest. Jutro łatwego meczu dla Bragi nie przewiduję, ale mimo wszystko sądzę, że wygrają. Z tego wszystko wybieram jednak over. Kurs fajny, minimalne value, polecam to zagrać.
E: Kwestią uzupełnienia podam osłabienia obu ekip:
Sporting Braga: Ewerton (16/1), Paulo Vinicius (11/2), Baiano (10/0), Luis Alberto (1/0), Alan (18/3)
Vitoria: Joao Paulo (18/0), Issam El Adoua (18/0), Pedro Mendes (9/0).
Braga - Guimaraes | Powyżej 2,5 gola [2,00] Bet365 4:0
E: Kwestią uzupełnienia podam osłabienia obu ekip:
Sporting Braga: Ewerton (16/1), Paulo Vinicius (11/2), Baiano (10/0), Luis Alberto (1/0), Alan (18/3)
Vitoria: Joao Paulo (18/0), Issam El Adoua (18/0), Pedro Mendes (9/0).
Braga - Guimaraes | Powyżej 2,5 gola [2,00] Bet365 4:0