D
3
donpedro16
Użytkownik
Odświeżę temat.
Czy ktoś loguje się przez TORa?
Czy ktoś loguje się przez TORa?
CyberGost to nie działa praktycznie od wejścia ustawy kiedy każdy się rzucił na niego :]Mam problem. Zmiana DNS nic nie daje. bet365 nie działa. Czyszczenie cache DNS nie pomaga.
Program Super Hide IP zmienia IP, ale nie działa internet na przeglądarce.
Cyberghost nie działa- ciągle jest ładowanie.
Co robić?
Ty liczysz to w godzinach a ja to liczyłem w długich dniach :]Mam problem. Zmiana DNS nic nie daje. Bet365 nie działa. Czyszczenie cache DNS nie pomaga.
Program "Super Hide IP" zmienia IP, ale nie działa internet na przeglądarce.
Cyberghost nie działa- ciągle jest ładowanie.
Co robić?
Zainstalowałem Tora. Okazało się, że nie da się zainstalować wtyczki adobe flash, a bez niej nie da się grać.
Jest jakiś konkretny vpn który działa na 100%? Jakiś sposób z którego gracie na bet365?
Ciągłe szukanie nowych vpn, instalowanie i odinstalowania bo nie działa i tak w kółko już mnie męczy... Szukam już 4 godziny i nic.
Tym bardziej warto szukać :]Są jeszcze darmowe na których bet działa, tylko trzeba trochę poszukać.
- ta konfiguracja jest bezpiecznaWitam. Czy korzystał ktoś/korzysta z wbudowanego VPN w przeglądarkę Opera? Przetestowałem to dzisiaj i rzeczywiście bet365 ładuje się normalnie. Pytanie tylko, jak wygląda to od strony bezpieczeństwa? Pozdrawiam.
Za długo na tym nie pograsz aczkolwiek do śledzenia ok.Witam. Czy korzystał ktoś/korzysta z wbudowanego VPN w przeglądarkę Opera? Przetestowałem to dzisiaj i rzeczywiście bet365 ładuje się normalnie. Pytanie tylko, jak wygląda to od strony bezpieczeństwa? Pozdrawiam.
Przecież Puffin jest darmową przeglądarką, sam ją mam zainstalowaną i korzystam.Dzis próbując zainstalować flash playera na smartfonie natknalem się na informacje jakoby przeglądarka internetowa Puffin takowego flesha posiada ale co ciekawsze przesyła ona informacje stronom podobno jakoby użytkownik znajdował się w USA. Czy dało by rade w ten sposób ominąć blokady ? Dodam tylko ze płatna ponoć jest ta przegladarka
TakJeśli bet365 po wpisaniu nazwy użytkownika i hasła wyświetla komunikat, że nie rozpoznaje użytkownika, to czy to jest wina złego VPN-a?