R
367
romeo12345
Użytkownik
Zaraz sprubuje wykupic i zobaczymy
Ale co Ci wyskakuje? Daj jakiś screen. Spróbuj zalogować się na nowej przeglądarce albo w trybie prywatnym. Zapisane ciasteczka mogą mieć duży wpływ.No niestety. Zaplacilem 60zl i dalej dupa. Wszystkie programy pokazuja ze ip jest zagraniczne a mimo to nie idzie sie zalogować. Nie wiem, moze robie cos nie tak? Ktoś coś podpowie?
Jak wyżej.Ale co Ci wyskakuje? Daj jakiś screen. Spróbuj zalogować się na nowej przeglądarce albo w trybie prywatnym. Zapisane ciasteczka mogą mieć duży wpływ.
Tylko VPN dedykowane oraz konto na zagraniczne dane.chciałbym wrócić do gry po długiej przerwie i widze duże zmiany... odpowie mi ktoś na pytanie czy da sie ominąć blokowanie i grać u Bet365?
Tak, Skrill nie jest już dostępny w Winmasters.[TheNormalOne napisał:;6489173]Siemka mam pytanie czy Skrill juz calkowicie zablokowal wplaty dla Winmasters ? Bo mimo zmian poczynionych n nie moge wplacic kasy i wyskakuje mi ze tranzakcja nienmoze zostac przeprowadzona dla tego dostawcy czy jakos tak ;//
Normalnie działa. Zastosuj się do rad z pierwszego postu.Ktoś wie co się dzieje z Betclic?
Dużo szybciej będzie Ci uzyskać np. potwierdzenie adresu UK.To pomożesz jak i odpowiesz na moje pytania?