Możesz to zrobić w inny sposób, będą w Polsce jeśli chodzi o UK a co do Twojej metody to niestety może ktoś inny się wypowie.A tamta opcja nie przejdzie?
Chyba,zeby potwierdzić adres w UK,musiałbym być tam zamledowany? Jak to ewentualnie zrobić?
Musiałbyś wybrać się do UK i zdobyć potwierdzenie potrzebne do weryfikacji u bukmachera. Najlepszym będzie konto bankowe, tyle tylko że (z tego co słyszałem) ostatnio nie jest dość łatwo otworzyć konto w Anglii (mam na myśli nowo przybyłych). Banki zazwyczaj wymagają solidnych ... potwierdzeń adresu. Zazwyczaj pierwszym potwierdzeniem adresu jest list z NIN , tyle że na niego też trzeba swoje odczekać i nie zawsze jest akceptowany przez banki. Kolejną opcją jest rachunek na wodę, gaz, media, internet itp. Może masz jakiegoś znajomego, który mógłby Cię dopisać do niego? Wszystko zależy od tego jak "obrotny" jesteś.A tamta opcja nie przejdzie?
Chyba,zeby potwierdzić adres w UK,musiałbym być tam zamledowany? Jak to ewentualnie zrobić?
Jak masz meldunek a bardziej potwierdzenie tego, to bez problemu.Obywatelstwo Polskie meldunek i mieszkanie w DE. Jak do takich spraw podchodzi taki bet365? Mogę założyć konto na niemieckie dane i bez problemu u nich grać będąc obywatelem PL czy mogą się przyczepić?
Bardzo wiele osób gra cały czas na Bet365, ja oraz spora część tego forum i nikt poza granice Polski się nie wybierał (po sam meldunek), gdyż jest to nieopłacalne ponieważ istnieje bardzo wiele możliwości zdobycia potwierdzenia będąc cały czas w Polsce.Wybaczcie ze sie zapytam ale nie rozumiem dlaczego ktos moze jechac specjalnie do Anglii wynajmowac tam chate by zdobyc meldunek zakladac konto w banku i przyjechac z powrotem do Polski by grac w bet365,wiadomo ze tylko tam jest duza szansa na wygrana ale jakie macie gwarancje ze pogracie dluzej niz tydzien a jeszcze przez ten tydzien trzeba trafiac i to sporo by zwrocila sie podroz wynajem itp.,niestety w tym kraju sytuacja zrobila sie taka ze grac powinni tylko uzaleznieni badz ci ktorzy postawia dyche i siedza cale dnie na forum by komentowac te swoje przemyslenia wiadomo ze kombinowanie z zagranicznymi nie ma sensu bo predzej czy pozniej beda łapanki a w polskich scierwach to nawet pobawic sie nie warto,ten kto naprawde mial z tego hajs wyjechal z tego kraju moze takich jest 0,3 procenta reszta co zostala to w wiekszosci zasila polskie g..na i nigdy nie wyjdzie na plus w dluzszym okresie smiem twierdzic ze nawet tam na prad tego komputera nie zarobia i jaki to ma sens...
W zasadzie tak, VPN (nie przemielony) a najlepszą opcją jest dedyk bądź prywatny serwer włączony przez kogoś 24/7.Sven, ja przebywam obecnie w Polsce. Angielski adres posiadam, co potrzebuje jeszcze aby grać ? Tylko dobre VPN ?
Szczególnie Ci, którzy zmieniają konto co parę dni i to od paru lat :] Trochę słabo wyedukowany jesteś w tym kierunku więc radzę poczytać i dopiero udzielać się.a to ciekawe jak zdobyc legalnie potwierdzenie adresu zagranicznego bo przy kombinowaniu gdy wygrasz grubsza kase to Ci zablokuja konto bo tam cymbaly nie pracuja pozostaje jeszcze kwestia gdzie wyplacic bo na glupim skrillu to nawet weryfikacje teraz ciezko przejsc no chyba ze wypelniasz wszystko co podesla tak by od razu byc wylozonym w razie wpadki ja nie wiem jezeli jest jak piszesz to macie stalowe nerwy bo lewe papiery mozliwosc blokady w kazdej chwili w razie duzej wygranej glowkowanie jak wyplacic i modlitwa zeby kasa doszla itd.poza tym jeszcze trzeba trafiac...nie mozna k..wa legalnie postawic swoje pieniadze juz opodatkowane tylko trzeba nauczyc sie oszukiwac by miec szanse byc na plus...
Pamiętaj , że są plusy "dodatnie " i plusy "ujemne" , ładnie to tak podp..,ać operatora, a fe.Ja mieszkam w PL i co ciekawe nie mam stron zablokowanych, Internet mam z plusa i normalnie mi wchodzi na strony typu Unibet, sportingbull. Jak to jest możliwe?