Ja miałem wczoraj przygodę z b2b POKERIUM puściłem kupon 3 zdarzenia stawka 16 ojro. 3 mecze ładnie weszły 1 mecz po kursie 1,91 venus williams-Zvonareva over 21,5 gemów. Patrze dzisiaj rano a oni rozliczyli mi 2 mecze poprawnie a jeden ten po kursie 1,91 policzyli mi jako 1.00 został anulowany w rezultacie zamiast wygrać 73 ojro wygrałem 38. Pisze do nich dlaczego rozliczyli mi ten mecz jako 1.00 okazało się,że zamiast V. Williams było S czyli niby o Serene chodziło. wyglądało to w następujący sposób Zvonareva, V-Williams, S:under/over 21,5 games. I powiedzcie mi czy ktoś z was mówiąc kolokwialnie "kapnął by się" ,że ta litera V pochodzi od imienia Vera a na końcowa S od Sereny. Dla mnie over był pewny a,że oni pomylili siostry to już ich problem ale oczywiście oni kasy mi sie zwrócą. Troche jest to dziwne bo wiadomo,że Serena wycofała sie z turnieju i nie mogła grać w finale a ,że ktoś z ich obsługi zrobił literówke to mnie nie obchodzi ale oczywiście z nimi nie wygram bo oni wiedzą swoje. A daje sobie rekę uciąć,że jakbym zagrał na under to rozliczyli by mi to jako przergrany.