>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Pomyłki lub oszustwa bukmacherów

E 4

etiene8912

Użytkownik
nie da sie robić screena po każdym kuponie, chyba ze grasz ich 3 na tydzień, a ja jak gram na przykład 50 na tydzień, to po prostu to nie możliwe. to co expekt robi to po prostu śmieszne, unieważniają wygrane zakłady, a przecież nie gram za jakieś ogromne pieniądze, strach się bać gdybym zamiast 40 złotych wpłacił im 200 :-D
pięć kuponów rozliczonych z kursem 1,00 mimo, że wszystko było w porządku.

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
expekt ostatnio odwala takie wałki że szkoda gadać, więcej czasu tracę na kłócenie się z supportem niż na granie. Czekam aż mi łaskawie rozliczą kupony (co trwa czasami ponad 24h (!)) i już mnie tam nie zobaczą

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Tak jak mówi ghs , lecz coraz więcej razy expekt robi takie rzeczy co jest nie możliwością , rozliczanie kuponów po 1,00 to pierwsze drugie to rozliczanie ich gdy ktoś wygra na live tłumacząc się pomyłką nie ma co pozostaje zmienić buka.

E 4

etiene8912

Użytkownik
grałem tam jakiś czas temu i nie było takich akcji, no szkoda bo mają dobre kursy. ja biorę sie za szukanie bukmachera który nie będzie robił takich akcji

benqu 0

benqu

Użytkownik
grałem tam jakiś czas temu i nie było takich akcji, no szkoda bo mają dobre kursy. ja biorę sie za szukanie bukmachera który nie będzie robił takich akcji
W takiej sytuacji polecam Unibet. Kursy porównywalne (jeśli nie lepsze) i nigdy nie odwalają takich numerów. A jeśli pomylą się na niekorzyść gracza to zaraz poprawiają i nawet jeszcze przepraszają za swój błąd.

norek89 0

norek89

Użytkownik
http://img122.imageshack.us/my.php?image=kuponus2.jpg wytlumaczy mi to ktos?? łaczny REALNY kurs wynosi cos ponad 20, a tutaj policzyli mi 6. Wszystkie typy sa prawidlowe, mecze sie odbyly. Wychodzi na to ze za dwa mecze policzyli mi kursy po 1 zł , nie rozumiem tego. Pisalem już do nich i zadnej odpowiedzi... widze tylko rozne cyrki na moim koncie. Raz mi cofneli 30 zł , mialem ujemny stan konta , teraz nagle mam 40 nie wiem skad. Cuda na kiju ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Na prawdę Expekt coś ostatnio zawodzi kolejny raz udowodnili że próbują kombinować jak w twoim przypadku kurs powinien wynosić . 21,95 # , szczerze współczuje tym co tam grają.

norek89 0

norek89

Użytkownik
Myślicie ze mam szanse cos z tym zrobic?? powinienem wygrac cos kolo 109 zł ???? ... a nie 30 ;/
Ps. etiene8912 , poprawili Ci te kupony??

norek89 0

norek89

Użytkownik
Witam,

Szanowny Kliencie, zgodnie z regulaminem naszego serwisu, zastrzegamy sobie prawo do zmiany linii kursowej:

10) Nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za błędy w druku, transmisji bądź oceny (evaluation errors). W szczególności, rezerwujemy sobie prawo do korekty oczywistych błędów wpływających na kursy i/lub oceny

taką dostalem odpowiedz. Nie rozumiem ich. Czyż to nie jest śmieszne ?:|

ester 87

ester

Użytkownik
Ale o co jest w ogóle halo? Może zamiast krytykować Bogu ducha winnego bukmachera najpierw dobrze zapoznajcie się z wynikami i regulaminem. Przecież Boston wygrał 9 punktami, a Phoenix 8. Takie też były linie handicapów, więc jest oczywiste że w tych meczach będzie zwrot i są one liczone po kursie 1. Tak więc łączny kurs spada do około 6, wszystko się idealnie zgadza, expekt nie popełnił żadnego błędu!

norek89 0

norek89

Użytkownik
ok moze i racja pierwszy raz gralem handicapy i nie znam zasad do konca. Ale np jezeli sprawdzam na stronie expekta wyniki zdarzen i handicapy te sa zaznaczone jako prawidlowe...?

Phoenix Suns - New York Knicks (111-103) 1(-8.0) 1.91 oraz 2(+8.0)1.91
zaznaczone jako wygrane (obydwa)... to samo z bostonem

Boston Celtics - Utah Jazz (100-91) 1(-9.0) 1.84 oraz 2(+9.0) 1.99

Jestem nieświadomy, sprawdzam wynik, poprawny, wiec mam prawo do krytyki jezeli zmieniają mi kurs

artur202 4

artur202

Użytkownik
Powiedzcie mi jeśli w expekt albo bwin rozliczają wam co drugi albo co 3 kupon po kursie 1.0 pytacie dlaczego? Jeśli tak to co odpowiadają bo jestem bardzo ciekawy. Ja naszczęście gram w bet-at-home i unibet i nie mam takich cyrków.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Arbiter_Erhan dla Twojego dobra usunąłem post...
Ludzie zanim napiszecie o pomyłce po fakcie tutaj to zastanówcie się.
Podając buka, dany mecz ktoś może spokojnie napisać do buka i ładnie &quot;donieść&quot; o tym.
Przecież jest tylu zawistnych ludzi, że w głowie się nie mieści.

flik 0

flik

Użytkownik
Dzisiaj rano sprawdzam wyniki, patrzę na nocny kuponik i myśle wygrałem. Wchodzę na betgun i widze coś takiego

uważam że ostatni zakład powinien być rozliczony pozytywnie, mam rację??
reklamacja coś da??

Napisałem do nich i rozliczyli pozytywnie

Do góry Bottom