marjol niestety masz racje , nawet w najpełniejszym składzie mogą przegrać -5 ale no właśnie. Jest pełny skład , zapłacony został też hajs , tak więc powoli powoli ale coś ruszyło. W Zagłębiu na pewno mega mobilizacja , jest co udowadniać.
Zagłębie +5 można zdecydowanie próbować lub under 8.5
dobra pora coś napisać
1#
GKS Tychy - Stoczniowiec Gdańsk
Bardzo fajny mecz , w którym emocji na pewno nie zabraknie. Tyski GKS zdecydowanie wiedział co robi wybierając Stoczniowca. Mecz aż tak łatwy jak pokazują kursy może nie być ale to jednak mimo wszystko GKS jest faworytem. Kurs na wygraną dość niski , no ale w końcu grają w Tychach tak więc 1.35 do dubla nadaje się idealnie. Bo wygrać to mimo wszystko powinni wygrać bez większego problemu. Ciekawą opcją wydaje się tez zawyżony under do 7.5 , linia wysoka , kurs dobry , pierwszy mecz , zawodnicy z Gdańska by móc powalczyć muszą postawić na defensywe. W poprzednim meczu w Oświęcimu również gdzie zagrałem under grali naprawdę bardzo fajnie. Do 35 min stracili tylko 1 gola
potem przez cały mecz tylko jeszcze 3. Tak więc szansa spora , GKS też nie uważam by rzucił się od samego początku z mega atakami. Pamiętajmy to pierwsza kolejka , bardzo ważna , na początku powinni pograć ostrożnie.
Typ : GKS Tychy @ 1.35 || 7/10 Tobet.
Typ : Under 7.5 @ 1.60 || 5/10 Tobet.
2#
JKH GKS Jastrzębie - Ciarko KH Sanok
Kolejny świetny mecz , w którym górą mimo wszystko powinni być zawodnicy z Jastrzębia. Nie zapominajmy że KH Sanok dokładnie rok temu wygrywał z Legią Warszawa w walcę o Ekstralige. Dziś jak już w niej są grają w Play Offach ale już o Mistrza. Zajebiscie prowadzona drużyna , ciekawy skład. No ale , nie do końca pełna kadra na dzisjeszy mecz , dochodzi mniejsze doświadczenia od Jastrzębian no i gra w Jastorze gdzie gospodarze niezwykli przegrywać. Tak więc mimo wszystko ML na Jastrzębian po fajnym kursie wydaje się być dobrym pomysłem. Do tego under 6.5 , uważam że we wszystkich meczach warto pograć undery , szczególnie te zawyżone.
Typ : JHK Jastrzębie ML @ 1.50 || 6/10 Tobet.
Typ : Under 6.5 @ 1.72 || 3/10
3#
Aksam Unia Oświęcim - MMKS Podhale
Faworyt jest jeden i jest nim Unia ale czy aż tak bardzo jak wskazują na to kursy , -1.5 na gospodarzy po @ 1.37 ? dziękuje bardzo , mimo że i tak powinno wejść. Niech buki nie zapominają że to Play Offy i nie można się spodziewać jakiś wyników z kosmosu. Do tego dochodzi fakt że przecież goście to wciąż aktualny Mistrz Polski
. Under 7.5 wydaję się dla mnie być zajebistą opcją. Linia wysoka , kurs dobry , goście postawią przedewszystkim na dobrą defensywę i wychodzenie z kontrą. Jakiegoś wysokiego wyniku bym się nie spodziewał , oglądałem ostatni mecz Unii ze Stoczniowcem , do 35 min strzelili 1 gola , potem się posypało ale zatrzymali się na 4. Tak więc uważam że under dość ciekawa opcja.
Typ : Under 7.5 @ 1.75 || 4/10 Tobet.
4#
Comarch Cracovia - KH Zagłębie Sosnowiec
Oj o tym meczu można by pisać i pisać. Mega zawirowania , pozwolę sobie wkleić to co napisałem rano w dziale :
Można powiedzieć że buki szaleją i nie wiedzą co się dzieje.
Wczoraj -3.5 na Cracovie w Pinnacle @ 1.96 , chciałem zagrać bardzo mocno. Po 1h kurs spada do 1.72 , mówię sobie ok i tak można grać , następne 30 min to spadek do 1.61. Mówię sobie odpuszczam zobacze co się będzie działo rano u innych buków.
no i tak każdy buk -3.5 razem z Pinnacle ma już wycofane.
Obecnie w Pinnacle jest -5 @ 1.96 , kurs dobry ale czy -5 pokryją ?
no właśnie nie wiadomo jak to do końca będzie. Zagłębie na pewno tak jak pisze kilka osób nie to że nie wyjdzie na łód albo się położą i powiedzą my nie gramy.
nich z tych rzeczy , będą zap... do upadłego ! tak więc czy -5 to dobry pomysł już nie wiem.
sam najprawdopodobniej odpuszczę bo za -4.5 po @ 1.50 to ja dziękuje.
I przed 40 minutami pojawia się informacja :
WGiD PZHL informuje iż z dniem 9.02.2011 r. zakaz dokonywania transferów krajowych i zagranicznych klubu KH Zagłębie Sosnowiec został zawieszony, po spłaceniu należności wobec byłych zawodników lub po zawarciu z nimi porozumień...
W związku z powyższym zawodnicy: Jarosław Dołęga, Rafał Twardy, Martin Voznik, Łukasz Kulik i Rafał Cychowski mogą wystąpić w środowym meczu z Comarch Cracovią (9.02).
zrodlo: hokej.net
Informacja naprawdę zajebista ???? , doda chłopakom z Sosnowca motywacji.
Jest o co walczyć i jest coś do udowodnienia.
tak więc handicap +5 po @ 1.85 i under 8.5 wydają się być bardzo dobrymi opcjami. Nawet bardziej under. Jak ktoś sądził że Zagłębie dziś nie wyjedzie nawet na lód albo dostanie wynik dwucyfrowy to się lekko może zdziwić , spodziewam się mega walki ze strony Zagłębia o każdy krążek a co za tym idzie under 8.5 wygląda naprawdę bardzo fajnie.
Typ : Zagłębie Sosnowiec +5 @ 1.86 || 2/10 Pinnacle.
Typ : under 8.5 @ 1.80 || 3/10 Tobet.