Nie ma nawet słowa komentarza ? Więc ja napiszę. To wielkie "promo" na -1,5 i nie wiem jaki handi na Polskę, nie wspominając o kursie 1,15 to była pułapka na januszy. Głównie to uwaga do ciebie
Comendador bo ja też lubię grać na faworytów, ale nauczyłem się od 4 lat nie grać tego bez zastanowienia. Twoje typy przypominają mi mnie samego z przed 4 lat i powiadam ci - nie tędy droga ! Co do meczu W STS w przerwie meczu było 1,08 (!) na czysty win. Nikt mi nie odpisał też dlaczego kurs z 1,30 po wiadomościach o kontuzjach spadł do 1,15 (!). Albo to była pułapka buków, albo poszła duża kasa na Polskę. Ja obstawiam to pierwsze.
A teraz sportowo: ktoś tu pisał o Teodorczyku, że też może strzelać. Więc mamy przykład co znaczy jak nie ma Milika. To, że on nie trafiał nie oznacza, że nie był groźny i choćby skupiał na sobie defensywę przeciwnika, a Teodorczyk nie trafiał w piłkę. Fajnie powiedział ktoś w studiu
tv - "od reprezentanta Polski wymagamy aby trafiał w piłkę" - genialne ???? I taka jest prawda o polskiej reprezentacji. O jej poziomie świadczą wyłącznie klasowi gracze jak Lewy, Milik, Krychowiak, Kuba czy Piszczek. Niestety reszta głównie wywodząca się z naszej ligi (poziom Legii możemy zobaczyć w
LM) lub grająca w jakiś słabych klubach albo ucząca się dopiero w tych dobrych jak Kapustka powoduje, że zbliżamy się poziomem do takich zespołów jak Armenia ! I jak tu przeczytałem coś o Teodorczyku jeszcze przed meczem to nawet nie chciało mi się tego komentować. Skomentował mecz. Prawda jest taka, że jak nie ma Milika, Krychowiak jest kompletnie bez formy bo ma problemy w PSG (czyt. po prostu nie gra) i brak reszty klasowych piłkarzy to jesteśmy w głębokiej d. Na dziś skłaniam się do grania na Rumunię lub remis w następnym meczu, a jako, że buki najczęściej patrzą na klasyfikację FIFA całkiem możliwe, że będzie można złapać dobry kurs. Od poziomu 1,50 będzie to dobry kurs.