adamo80
Użytkownik
Mecz był słabi bo zawodnicy byli słabi.Balonik napompowany przed Euro 2016, pękł po Euro, bo w zasadzie z trzech meczów kwal. do mudialu w Rosji, zagraliśmy przyzwoicie tylko 1... z Danią. Myślałem że po wpadce w Kazachstanie gorzej byc nie może, a jednak bylo zdecydowanie gorzej, bo ten mecz moglismy spokojnie przegrać. I to z Armenią drużyną która jest poza setką rankingu FIFA. Rumunia ich zlała 5:0 na ich terenie, Armenia grała wtedy od 3 minuty w dziesątkę, ale my też graliśmy okolo godz w przewadze 1 zawodnika a nie potrafilsmy to udokumentowac dopiero 95 minuta staly fragment i błysk Lewego. Panowie z taką druzyną nie można tak grać. Obudźcie się. Tak słabego meczu jeszcze nie widziałem za kadencji Adama Nawalki. Zero pomysłu na grę, bezcelne klepanie piłka, zero ruchu z przodu na skrzydłach. Krychowiak wyglądął jakby w butach miał ołów, Cionek nie panował w defensywie. Teodorczyk nie trafiał w piłkę i tak można wymieniać. Adam Nawałka powinien po męsku porozmawiać z chlopakami, bo chyba mają za duzo wody sodowej po ćwierćfinale Euro. Do roboty bo ludzie na was patrzą i kupują bilety. :zoltakartka:
1. Milik - drugi najważniejszy piłkarz reprezentacji - wypadł
2. Krychowiak - trzeci najważniejszy piłkarz reprezentacji nie gra nic w PSG, stracił pewność siebie z Sevilli i pewno cały czas zastanawia się czy dobrze zrobiłem odchodząc do PSG
3. Piszczek - podpora defensywy wypad
I taka jest prawda... Widać było i będzie widać do czasu ich powrotu jak wiele dawali drużynie. Wchodzę w Rumunia lub remis jak w masełko ????