>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pokonać mikro stawki

C 76

crouch

Użytkownik

CA Osasuna - FC Sevilla
Typ: 2 ✅
Kurs: 1,52

Levante UD - Numancia CD
Typ: 1 ✅
Kurs: 1,59

Stawka: 5,00 PLN
Potencjalna wygrana: 12,08 PLN
Buk: Bet-at-home

E: Spotkanie w Pampelunie to był prawdziwy horror z wieloma zwrotami akcji. Cieszę się, że ostatecznie Sevilla pokonała gospodarzy, należą się im jednak wielkie brawa, ja osobiście nie przypuszczałem, że postawią aż tak trudne warunki.

C 76

crouch

Użytkownik

FC Parma - Santarcangelo Calcio
Typ: 1 ✅
Kurs: 1,55
Stawka: 7,57 PLN dla równego rachunku
Potencjalna wygrana: 11,73 PLN

E: Dobry run dzisiaj, oby Getafe mi go nie popsuło :razz:

Otrzymane punkty reputacji: +1
C 76

crouch

Użytkownik

FC Getafe - CD Mirandes
Typ: 1 ⛔
Kurs: 1,50
Potencjalna wygrana: 7,50 PLN

Ciekawa pozycja na drugim poziomie ligowym w Hiszpanii. Getafe na własnym stadionie podejmie ekipę Mirandes. Gospodarze to jeden z faworytów do awansu w tym sezonie. Goście natomiast jeszcze w tym sezonie nie zwyciężyli na wyjeździe, a w 10 wyjazdowych spotkaniach uzbierali zaledwie 4 pkt.

C 76

crouch

Użytkownik
Podsumowanie

tydzień 6
Ilość postawionych zakładów: 12
Ilość wygranych kuponów: 6
Zysk: -1,28
Stan roll-a: 75,45 PLN
Yield: -1,89%

Niestety mijającego tygodnia nie mogę zaliczyć do udanych. Zdecydowanie całotygodniową pracę psują pierwsze kupony z tego tygodnia i kupony na NHL i NBA. Widzę tu swoją słabszą stronę, muszę znacznie więcej popracować nad swoimi analizami przy wyborze zdarzeń za oceanem. Na ✅ mogę zaliczyć weekendowe zakłady, które w większości dały pozytywny efekt i pozwoliły odrobić stratę. Oby następny tydzień był bardziej udany. Chciałbym możliwe jak najszybciej osiągnąć 3-cyfrową wartość rolla.

C 76

crouch

Użytkownik
Achilles ´29 - Helmond Sport
Typ: Over 2,5 ✅
Kurs: 1,75
Potencjalna wygrana: 8,75 PLN
Ciekawe zdarzenie w holenderskiej Eerste Divisie.
U siebie zdecydowanie najsłabsza drużyna tej ligi Achilles &#39;29 podejmie zajmującą 6 lokatę w lidze ekipę Helmond Sport.
Stawiam w tym spotkaniu Over 2,5 bramki, poniżej postaram się wyjaśnić dlaczego:
- Achilles na 21 spotkań rozegranych spotkań 15 kończył z Overem 2,5. Średnia gol/mecz 3.1
- Helmond ma bardziej wyrównany bilans, 11 spotkań kończył z Overem 2,5, a średnia gol/mecz to 2,9
- patrząc na bilans spotkań pomiędzy obiema drużynami od sierpnia 2013 roku widzimy, że w każdym z tych spotkań padały przynajmniej 3 bramki

źródło: Flashscore.pl
E: Rober van Koesveld moim bohaterem jest, bramka i samobój w ostatnich 10 minut pozwoliły zrealizować ten Over

C 76

crouch

Użytkownik

Taśma na Bundesligę:

Werder Bremen - Bayern Monachium
Kurs: 1,22

RB Leipzig - TSG 1899 Hoffenheim
Typ: 1X ✅
Kurs: 1,21

Bayer 04 Leverkusen - Borussia Mönchengladbach
Typ: 1X ⛔
Kurs: 1,22

Potencjalna wygrana: 9,00 PLN

E: Niestety postawa zawodników gospodarzy w drugiej połowie to jakiś kryminał, a szkoda bo 1 połowa i statystyki spotkania nie zapowiadały takiej katastrofy.

C 76

crouch

Użytkownik
@Rewetel, dzięki za wpis. Rzeczywiście zdarzenia raczej dobrane asekuracyjnie, ale jak wiadomo rożnie może się to potoczyć :razz:

C 76

crouch

Użytkownik

Inter Mediolan - Pescara Calcio
Drużyna pierwsza wygrywa do zera
Typ: Tak ✅
Kurs: 2,02
Potencjalna wygrana: 10,10 PLN

Krótko i na temat, Inter który pod wodzą nowego szkoleniowca podejmuje słabiutką Pescare. Nie mogę sobie wyobrazić by to spotkanie zakończyło się innym rezultatem niż zwycięstwo gospodarzy. Niestety kurs na zwykłą &quot;jedynkę&quot; słabiutki to postanowiłem go podbić. Liczę na to, że Handanović zachowa czyste konto w tym spotkaniu.

C 76

crouch

Użytkownik
@oldboy, ja niestety dziś przekonałem się po raz kolejny, że 3 wydarzenia na kupon to jednak dużo ;)
Jeśli chodzi o mnie to muszę starać ograniczyć się max do dwóch spotkań na kupon.

C 76

crouch

Użytkownik

Na żywo
Betis - Barcelona
Typ: 2 ⛔
Kurs: 1,50

E: Niestety, ale to spotkanie to popis nieudolności sędziowskiej.

Prawdą jest też niestety, że Barca przycisnęła mocniej dopiero po stracie bramki...

C 76

crouch

Użytkownik

SV Mainz 05 - Borussia Dortmund
Typ: 2 (remis = zwrot) ⛔
Kurs: 1,23

Kayserispor - Fenerbahce
Kurs: 1,24

Stawka: 10,00 PLN
Potencjalna wygrana: 15,25 PLN

C 76

crouch

Użytkownik
Podsumowanie

tydzień 7
Ilość postawionych zakładów: 7
Ilość wygranych kuponów: 4
Zysk: -2,95 PLN
Stan roll-a: 72,50 PLN
Yield: -10,58%

C 76

crouch

Użytkownik

Yeovil Town - Plymouth Argyle
Kurs: 1,65
Potencjalna wygrana: 8,25 PLN

Luton Town - Cheltenham Town
Typ: 1 (remis = zwrot) ⛔
Kurs: 1,42
Potencjalna wygrana: 7,10 PLN

C 76

crouch

Użytkownik

Roda Kerkrade - Ajax Amsterdam
Kurs: 1,35

FC St Johnstone - Celtic Glasgow
Kurs: 1,39

Potencjalna wygrana: 9,38 PLN

Fatalna passa trwa. Pora w końcu ją zakończyć. Na pierwszy rzut dziś idzie powyższy kupon.
Joden mimo, że odeszło kilka poważnych nazwisk zimą (Dijks, Bazoer, El Ghazi) są zdecydowanym faworytem z spotkaniu z ekipą z Kerkrade do której zimą trafiło, aż 9 (sic!) nowych twarzy.
Celtic z kolei czeka wymagający wyjazd do Perth, groźba remisu w tym spotkaniu jest realna, ale mimo wszystko liczę na ich zwycięstwo.

Do góry Bottom