>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pokonać mikro stawki

C 76

crouch

Użytkownik
Podsumowanie

tydzień 2
Ilość postawionych zakładów: 8
Ilość wygranych kuponów: 6
Zysk: 5,11 PLN
Stan roll-a: 60,51 PLN
Yield: 10,60%

W ubiegłym tygodniu postawiłem mniej zakładów, ale znacznie bardziej skupiłem się na selekcji, której i tak uważam muszę poświęcić jeszcze wiele uwagi. Progres jednak jest, stosunek kuponów wygranych do przegranych jest na ✅ a i yield delikatnie poszedł w górę ;)

C 76

crouch

Użytkownik
@Kedar, dzięki za dobre słowo ????

Dziś gram ligę włoską:

AS Roma - Chievo Verona
Typ: 1 (handicap 0:1) ✅
Kurs: 1,88 PLN
Stawka: 5 PLN
Potencjalna wygrana: 9,40 PLN
Buk: Bet-at-home

Liczę dziś bardzo na drużynę Wojtka Szczęsnego. Roma opublikowała już skład na oficjalny TT drużyny. Brak jedynie De Rossiego który pauzuje za kartkę w meczu z Juve. Na rzecz Romy przemawia fakt, że nie stracili u siebie w tym sezonie żadnego nawet punktu w meczu ligowym. Liczę, że ta świetna passa zostania podtrzymana, ponad 24 gole strzelone i tylko 6 straconych. Musi się udać :razz:

E: Weszło fuksem (karny w doliczonym czasie gry), ale z przebiegu spotkania Roma powinna to spotkanie wygrać jeszcze wyżej - dwie &quot;setki&quot; Dzeko, dobitka Perrottiego do pustej i Salah przekładający piłkę na lewą nogę w kluczowym momencie. Chievo zaskoczyło Romę bramką przy której nie popisał się Peres, po za tym bez goście zupełnie bez błysku.

C 76

crouch

Użytkownik

Aston Villa - Burton Albion
Typ: 1 ✅
Kurs: 1,64 PLN
Potencjalna wygrana: 8,20 PLN

Pierwszy z moich typów na Boxing Day. W Birmingham miejscowa Aston Villa podejmie ekipę Burton Albion. Villa zaliczyła serię 4 wygranych meczów na własnym stadionie, goście to jedna z najgorszych &quot;wyjazdowych&quot; ekip w Championship. Dla mnie pewniak dzisiejszego dnia po nie najgorszym kursie.

Na wieczór planuję również zagrać spotkanie Magpies - Owls. Poczekam jednak w tym przypadku na oficjalne składy.

Otrzymane punkty reputacji: +1
C 76

crouch

Użytkownik

Newcastle United - Sheffield Wednesday
Typ: 1 ⛔
Kurs: 1,70 PLN
Stawka: 5,00 PLN
Potencjalna wygrana: 8,50 PLN

Zgodnie z zapowiedzią gram dziś jeszcze jedno spotkanie Championship. Obie ekipy z pewnymi osłabieniami, w &quot;ptasim&quot; pojedynku stawiam na Sroki.

E: Sroki przegrały i bardzo dobrze. Sheffield pokazało profesorską grę w defensywie i znacznie groźniejsze sytuację pod bramką NUFC. Gospodarze nie potrafili skutecznie się odgryźć mimo, że w końcówce Benitez rzucił do ofensywy wszystkie siły... Było to pierwsze spotkanie The Owls, które miałem okazję w tym sezonie zobaczyć. Po tym co widziałem będę im się uważniej przyglądał w kolejnych spotkaniach. Na prawdę sporo mogą namieszać w czołówce i pokazać, że poprzedni sezon nie był tylko szczęśliwym zbiegiem okoliczności w ich wykonaniu.

C 76

crouch

Użytkownik

Pierwszy kupon dziś - hokejowy dubel

Mytishchinskie Atlanty - SKA-1946 St. Petersburg
Typ: 2 ✅
Kurs: 1,26 PLN

Jokerit Helsinki - Dinamo Riga
Kurs: 1,36 PLN

Potencjalna wygrana: 8,57 PLN

C 76

crouch

Użytkownik

Tampa Bay Ligthning - Montreal Canadiens
Typ: 2 (Remis = zwrot) ▶ ZWROT
Kurs: 1,87 PLN
Potencjalna wygrana: 9,35 PLN

Niestety moje staty od początku tygodnia zdaje się coraz mocniej pikować w dół. Nie jest dobrze, ale mam nadzieję, że fatalną passę pozwolą mi przerwać hokeiści Montreal Canadiens. Obie ekipy przegrały swoje przed świąteczne spotkania, Lightning w ogóle zaliczają póki co kiepski sezon.
Wybrałem Canadiens ze względu na ich dobrą serię w spotkania z drużyną Tampa Bay. Oby tym razem się udało ????

C 76

crouch

Użytkownik
Podsumowanie

tydzień 3
Ilość postawionych zakładów: 7
Ilość wygranych kuponów: 2
Zysk: - 12,40 PLN
Stan roll-a: 48,11 PLN
Yield: - 35,43%

Po dobrej serii 6 wygranych kuponów z rzędu nadszedł czas na fatalną serię 5 kuponów bez zwycięstwa. Muszę na chłodno przeanalizować moje błędy i pracować nad mindsetem, bo dzisiejszy kupon na SKA z handi trochę zaśmierdział mi pokerowym tiltem.
Siadam do analizy i być może zagram dziś jeszcze jeden kupon z NBA bądź NHL.

C 76

crouch

Użytkownik

Washington Capitals - New Jersey Devils
Kurs: 1,65 PLN
Potencjalna wygrana: 8,25 PLN

Arizona Coyotes - New York Rangers
Kurs: 2,05 PLN
Potencjalna wygrana: 10,25 PLN

C 76

crouch

Użytkownik

Lumezzane - Parma Calcio
Kurs: 1,93 PLN
Potencjalna wygrana: 9,65 PLN

Parma by walczyć o awans musi w końcu zacząć wygrywać takie mecze. W wyjazdowych spotkaniach Parma jest jedna z najlepszych ekip w lidze, natomiast dzisiejsi rywale zazwyczaj kiepsko prezentują się w spotkaniach na własnym stadionie.

E: Po ostatnich niepowodzeniach cieszy każdy kupon na ✅

C 76

crouch

Użytkownik

St. Louis Blues - Nashville Predators
Kurs: 2,06 PLN
Potencjalna wygrana: 10,30 PLN

Ubiegłej nocy moje typy w NHL wchodziły ze zmiennym szczęściem (Rangers ✅, Capitals ⛔). Na dziś przygotowałem w mojej opinii ciekawy typ.
Blues u siebie będą podejmować Predators. Typuję zwycięstwo gospodarzy.
Nutki są najlepszą ekipą w meczach domowych w całej konferencji zachodniej, Predators są natomiast jedną z najgorszych wyjazdowych ekip w konferencji zachodniej, pod tym względem zajmują dopiero 12 lokatę. Jakby tego było mało grają dziś B2B. Forma St. Louis Blues ostatnio nie zachwycała, ale tym razem czuję, że nie zawiodą i wygrają to spotkanie.

Grałbym tutaj nawet handicap (0:1) który wywindował by kurs do 2,67, ale mając w pamięci moje &quot;szczęście&quot; w ostatnich dniach powstrzymam się z obstawieniem tego zakładu.

E: Niestety typ z serii tych do zapomnienia. Wysokie zwycięstwo Predators, jak dla mnie spora niespodzianka.

C 76

crouch

Użytkownik

Anaheim Ducks - Philadelphia Flyers
Typ: 1 (remis=zwrot) ▶ ZWROT
Kurs: 1,56 PLN
Potencjalna wygrana: 7,80 PLN

Stawiam Ducks ponieważ:
- mają świetną passę w spotkaniach z Flyers
- W ostatnich 5 spotkaniach u siebie ich bilans jest całkiem OK: 4-1

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Najlepiej jakbyś kursy podawał w EURO a nie jak teraz w złotówkach, będziesz miał wygrane znacznie wyższe, przy tych samych stawkach. Nie myślałeś o tym?

C 76

crouch

Użytkownik
Najlepiej jakbyś kursy podawał w EURO a nie jak teraz w złotówkach, będziesz miał wygrane znacznie wyższe, przy tych samych stawkach. Nie myślałeś o tym?
Co masz dokładnie na myśli? Kursy które podaję pochodzą bezpośrednio z BaH, konto mam w złotówkach, a opcji przewalutowania go chyba nie ma..?

A na dziś przygotowałem kolejne dwa kupony - zwycięstwa Habs i Hawks w wyjazdowych spotkaniach.

Dallas Stars - Montreal Canadiens
Typ: 2 (remis = zwrot) ✅
Kurs: 1,88 PLN
Potencjalna wygrana: 9,40 PLN

Orlando Magic - Atlanta Hawks
Typ: 2 (+2,5) ✅
Kurs: 1,55 PLN
Potencjalna wygrana: 7,75 PLN

E: Mecz Habs rozliczam na ✅, a nie ZWROT ponieważ wczoraj popełniłem błąd przy opisie. Kurs 1,88 był dla wygranej Canadiens (wliczając dogrywkę i karne), tak też zagrałem - screen w załączniku i sorry za pomyłkę

G 27

gumos

Użytkownik
Proste widać, że jesteś początkującym graczem kursy należy podawać tak:
@1,5 a nie tak jak Ty to robisz bo podajesz np kurs: 1,5pln stawka 5pln to wychodzi Ci 5pln*1,5pln= 7,5pln2 co jest przecież nie możliwe a 5pln*1,5=7,5pln
Mam nadzieje, ze rozumiesz Kurs to kurs i nie jest ani w Euro ani w PLN ani w Dolarach..
Pozdro

Otrzymane punkty reputacji: +1
C 76

crouch

Użytkownik
@gumos, dzięki za wyjaśnienie, jak widać jeszcze za krótko w &quot;internetach&quot; :-|

Bogatszy o nową wiedzę, gram dziś ponownie Nutki. Całkiem niedawno drużyna z St. Louis zawiodła moje zaufanie, dostając łomot u siebie od Predators. Cóż dam im kolejną szansę.

St. Louis Blues - Carolina Hurricanes
Typ: 1 (full event) ⛔
Kurs: 1,67
Potencjalna wygrana: 8,35 PLN
But: Bet-at-home

Do góry Bottom