>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pokonać mikro stawki

C 76

crouch

Użytkownik
Podsumowanie
tydzień 4
Ilość postawionych zakładów: 11
Ilość wygranych kuponów: 6 + 1 zwrot
Zysk: 2,80 PLN
Stan roll-a: 50,91 PLN
Yield: 5,09%
Podsumowanie wklejam nieco później niż zwykle, ale ma to swój plus. Od teraz powinny one pojawiać się co niedzielę.

C 76

crouch

Użytkownik

San Antonio Spurs - Milwaukee Bucks
Typ: 1 (-3,5) ⛔
Kurs: 1,25

Houston Rockets - Charlotte Hornets
Typ: 1 (-2,5) ✅
Kurs: 1,26

Stawka: 5,00 PLN
Potencjalna wygrana: 7,88 PLN
Buk: Bet-at-home

C 76

crouch

Użytkownik

US Orleans 45 - Stade Brestois 29
Typ: 2 (Remis=Zwrot) ✅
Kurs: 1,88
Potencjalna wygrana: 9,40 PLN

Pierwszy kupon dziś, być może zagram jeszcze coś z holenderskiej Eerste Divisie.
Najpierw na tapetę wrzucam jednak spotkanie Ligue 2.
Stade Brest na wyjeździe podejmie drużynę z Orelanu, która obecnie znajduje się na ostatnim miejscu w lidze. Goście naprawdę nieźle radzą sobie w wyjazdowych potyczkach. W tym sezonie przegrali tylko jeden raz na wyjeździe, całkiem możliwe, że trafi mi się zwrot (Brest na wyjeździe na 9 rozegranych spotkań zremisował 4, Orelan również 4 remisy w 10 spotkaniach rozegranych w roli gospodarza).

C 76

crouch

Użytkownik

Calgary Flames - New Jersey Devils
Typ: 1 ⛔
Kurs:1,71
Potencjalna wygrana: 8,55 PLN

Postanowiłem dziś przyłączyć się do zabawy Ranking NHL. Powyższy typ jest moim pierwszym zaproponowanym w tamtym temacie.
Devils zmierzą się (grając b2b) na lodowisku w Calgary z drużyną Flames.
Gospodarze będą walczyć o 5 zwycięstwo z rzędu na własnym lodowisku. Do gry wracają Monahan oraz prawdopodobnie Brouwer, czyli regularnie punktujący zawodnicy gospodarzy. Trzymam kciuki za zwycięstwo Flames w regulaminowym czasie.

E: Niestety zmagania w rankingu NHL zaczynam od falstartu. Szkoda...

C 76

crouch

Użytkownik

Sheffield Wednesday FC - Huddersfield Town
Typ: 1 (Remis=Zwrot) ✅
Kurs: 1,50
Potencjalna wygrana: 7,50 PLN

Brentford FC - Newcastle United
Typ: X2 ✅
Kurs: 1,21 PLN

Konyaspor - Galatasaray
Typ: X2 ✅
Kurs: 1,38 PLN

Potencjalna wygrana: 8,35 PLN

E: Cieszy, że każdy z tych typów wszedł by również bez podpórki :]

Otrzymane punkty reputacji: +57
C 76

crouch

Użytkownik

Inter Mediolan - Chievo Verona
Typ: 1 ✅
Kurs: 1,45
Potencjalna wygrana: 7,25 PLN

Kujemy żelazo póki gorące. Stawiam na Inter który pod wodzą nowego trenera rozpoczyna mozolną wędrówkę w górę tabeli. Chievo nie powinno im tu znacząco przeszkodzić. Lada moment startuje transmisja w Eleven. Siadamy i oglądamy.

E: Dobre spotkanie w Mediolanie, zasłużone zwycięstwo Interu, mimo, że niespodziewanie w I połowie na prowadzenie wyszła drużyna gości. Sorentino do pierwszej bramki Interu grał znakomite zawody, koniec końców skończyło się na wysokim 3:1 dla Mediolańczyków.

C 76

crouch

Użytkownik

Roda Kerkrade - Feyenoord Rotterdam
Typ: 2 ✅
Kurs: 1,42

PEC Zwolle - Ajax Amsterdam
Kurs: 1,33

Potencjalna wygrana: 9,44 PLN

Na początek dziś proponuję spotkanie drużyn z czołówki Eredivisie z outsiderami ligi.
Skład Feye już podany, nie powinni mieć problemu pokonać Rodę na wyjeździe. Drugi typ to Ajax w wyjazdowym starciu z Zwolle. Joden nie mogą pozwolić sobie na porażkę jeśli chcą utrzymać kontakt z Feye. Dodatkowo wczorajsze zwycięstwo PSV powinno podziałać na nich mobilizująco. Ciekaw jestem jedynie jak Peter Bosz ułoży dziś linię ataku bez El Ghaziego (raczej na pewno odchodzi do Lille) oraz Traore (PNA).

E: El Ghazi jednak zagrał w pierwszej 11, wywalczył nawet karnego, ale zdecydowanym zawodnikiem tego spotkania Hakim Zyiech, całe szczęście nie został on powołany na PNA przez selekcjonera Maroko. Na + również Justin Kluivert, oby to był początek wspaniałej kariery, kto wie może i na miarę ojca, choć o to zapewne będzie bardzo trudno.

C 76

crouch

Użytkownik

Udinese Calcio - AS Roma
Typ: 2 (remis = zwrot) ✅
Kurs: 1,35

SSC Napoli - Pescara Calcio
Typ: 1 (0:1) ✅
Kurs: 1,35

Potencjalna wygrana: 9,11 PLN

E: Śledziłem całe spotkanie Napoli. Pierwsza połowa nie nastrajała optymistycznie, na szczęście w drugiej Napoli odzyskało swój flow. Na plus piękna asysta Zielińskiego przy golu Hamsika.

C 76

crouch

Użytkownik
Podsumowanie

tydzień 5
Ilość postawionych zakładów: 11
Ilość wygranych kuponów: 9
Zysk: 25,75 PLN
Stan roll-a: 76,66 PLN
Yield: 42,55%

Niezły tydzień za mną. Obyło się bez spektakularnych wtop. Wynik cieszy bo jest on dla mnie zdecydowanie najlepszy od momentu w którym postanowiłem udzielać się na forum. Oby tak dalej :razz:

Otrzymane punkty reputacji: +4
C 76

crouch

Użytkownik

Detroit Red Wings - Montreal Canadiens
Typ: 2 (OT) ⛔
Kurs: 1,62
Potencjalna wygrana: 8,10 PLN

Phoenix Suns - Utah Jazz
Typ: 2 (-3,5) ✅
Kurs: 1,59
Potencjalna wygrana: 7,95 PLN

C 76

crouch

Użytkownik

Lincoln City - Ipswich Town
Typ: X2 ⛔
Kurs: 1,26

AFC Wimbledon - Sutton Utd
Kurs: 1,53

Potencjalna wygrana: 9,64 PLN

Dziś gram spotkania kupon z dwoma wydarzeniami z FA Cup. Wimbledon w pierwszym spotkaniu dość niespodziewanie zremisował z mniej znanym rywalem zza miedzy, sądzę, że dziś nie potkną się po raz drugi i spokojnie wygrają.
Przy drugim spotkaniu mam pewne wahanie. Nie mniej jednak sądzę, że ekipa z Ipswich mimo długiej listy nieobecnych powinna sobie poradzić z niżej notowanym rywalem. Obym w trakcie oglądania tego spotkania nie pożałował tej decyzji ;)

E: Jestem zaskoczony tym jaki finał miały oba spotkania. The Dons na własne życzenie odpadają w starciu z Sutton, trudno jednak grać skutecznie mając o jednego zawodnika mniej przez ponad 75 minut.
Co do spotkania Ipswich, kontra wyprowadzona w ostatnich minutach meczu przez Lincoln ośmieszyła całą drużynę przyjezdnych jak i sposób wykonywania przez nich stałych fragmentów gry ????

C 76

crouch

Użytkownik

Minnesota Wild - New Jersey Devils
Kurs: 1,71

Kolejny typ do rankingu NHL gdzie póki co notuję ostrą &quot;czapę&quot;.
Oby dzikusy rozpoczeły moją dobrą serię w tej zabawie. Podstawy by myśleć optymistycznie są, obrona Wild spisuje się w tym sezonie wyśmienicie, a niedawno spektakularnie pokonali Habs - 7:1. Devils jak wiadomo nie grają swojego sezonu życia. Powinno pójść gładko.

C 76

crouch

Użytkownik

Twente Enschede - Heracles Almelo
Kurs: 1,59
Potencjalna wygrana: 7,95 PLN

Na dziś ciekawie zapowiada się spotkanie rozpoczynające 19 kolejkę Eredivisie.
Na przeciwko siebie w derbowym pojedynku staną ekipy Twenete oraz Heraclesa.
Stawiam na zwycięstwo gospodarzy. Obie ekipy w kiepski sposób zainaugurowały rozgrywki w 2017 roku. Twente przegrało 3:1 w Arnhem z miejscowym Vitesse. W jeszcze gorszym stylu 2017 rok w Eredivisie rozpoczął Heracles przegrywając u siebie z Groningen aż 4:1.
Twente nie zwykło jednak przegrywać u siebie z Hercalesem, bilans bezpośrednich spotkań od marca 2006 poniżej.

Źródło: Flashscore.pl
11 spotkań, 9 zwycięstw, 1 remis i 1 porażka.
Znalazłem również jedną ciekawą statystykę, pokazującą, że Twente bardzo dobrze czuje się w spotkaniach z Herclesem - jeśli wierzyć Voetbal International Twente do tej pory zwyciężyło 59% spotkań rozegranych w całej historii przeciwko drużynie z Almelo (wliczając również pojedynki wyjazdowe).

C 76

crouch

Użytkownik

Charlotte Hornets - Toronto Raptors
Typ: 2 (+6,5) ⛔
Kurs: 1,34

Dallas Mavericks - Utah Jazz
Typ: 2 ⛔
Kurs: 1,41

Potencjalna wygrana: 9,45 PLN

Kupon na NBA, asekuracyjne zestawienie z +6,5 dla Raptors.

E: Nie spodziewałem się, że Raptors mogą zebrać, aż takie lanie od szerszeni :-(

New Jersey Devils - Montreal Canadiens
Typ: 2 ML ✅
Kurs: 1,71

Kolejne wydarzenie za oceanem tej nocy z którym postanowiłem się zmierzyć. W Prudential Arena Devils podejmą Habs. Goście w bramce z Alem Montoya, który ma zastąpić przemęczonego Price&#39;a. Candiens przegrali ostatnie dwa spotkania z Penguins i Red Wings, Devils natomiast w jest w &quot;gazie&quot;. Zwyciężyli w ostatnich3 spotkaniach. Sądzę jednak, że dziś Habs przerwą ich dobrą passę i zwyciężą pod dogrywce.

C 76

crouch

Użytkownik

Newcastle United - Rotherham Utd
Kurs: 1,29

FC Nantes - Paris Saint-Germain
Kurs: 1,38

Stawka: 10,00 PLN
Potencjalna wygrana: 17,80 PLN

Przez moje gapiostwo przepadł mi dziś zakład na Espanyol (wbiłem sobie do głowy, że zaczynają o 16:15 ????). Gram więc kupon z dwoma wydarzeniami o niskim kursie.
Pierwsze z wydarzeń to spotkanie Newcastle z Rotherham które będzie rozgrywane na St. James&#39; Park. Gospodarze w tym sezonie na własnym boisku są bezkompromisowi, albo biorą wszystko albo nic. Ich bilans 8-0-4.
Benitez podał już wyjściową jedenastkę, mimo osłabień wynikających z PNA, nie powinno być problemu by pokonać outsidera ligi.
Drugie spotkanie to Nantes z PSG. Gospodarze pod wodzą Sergio Conceicao utrzymują świetną passę 4 zwycięstw z rzędu. Goście natomiast w tym sezonie grają zdecydowanie poniżej oczekiwań. Nie mniej jednak Nantes nie pokonało PSG od 2004 roku i nie sądzę by tym razem było inaczej. Spodziewam się, że Draxler ponownie pokaże dziś, że warto było wyciągnąć go z Wolfsburga.

E: Newcastle planowo pokonało Rotherham. Pierwsza połowa w mojej opinii raczej bezbarwna w wykonaniu Magpies. Na szczęście dla gospodarzy bramkę do szatni zdobył Murphy. Druga połowa to już koncertowa gra Newcastle w ataku. Dołożone 3 kolejne bramki i pewne zwycięstwo 4:0. Dobrze się to oglądało :grin:
Co do PSG, tutaj również zwycięstwo, ale styl znacznie gorszy. To wciąż nie ta sama drużyna co w ubiegłym sezonie. Nantes miało swoje szanse, tym razem Sala nie był na tyle skuteczny. Dobra passa przerwana, nie mniej widać dobrą pracę portugalskiego szkoleniowca w tej drużynie.

Do góry Bottom