Newcastle United - Rotherham Utd
Typ: 1
Kurs: 1,29
FC Nantes - Paris Saint-Germain
Typ: 2
Kurs: 1,38
Stawka: 10,00 PLN
Potencjalna wygrana: 17,80 PLN
Buk:
Bet-at-home
Przez moje gapiostwo przepadł mi dziś zakład na Espanyol (wbiłem sobie do głowy, że zaczynają o 16:15 ????). Gram więc kupon z dwoma wydarzeniami o niskim kursie.
Pierwsze z wydarzeń to spotkanie Newcastle z Rotherham które będzie rozgrywane na St. James' Park. Gospodarze w tym sezonie na własnym boisku są bezkompromisowi, albo biorą wszystko albo nic. Ich bilans 8-0-4.
Benitez podał już wyjściową jedenastkę, mimo osłabień wynikających z PNA, nie powinno być problemu by pokonać outsidera ligi.
Drugie spotkanie to Nantes z PSG. Gospodarze pod wodzą Sergio Conceicao utrzymują świetną passę 4 zwycięstw z rzędu. Goście natomiast w tym sezonie grają zdecydowanie poniżej oczekiwań. Nie mniej jednak Nantes nie pokonało PSG od 2004 roku i nie sądzę by tym razem było inaczej. Spodziewam się, że Draxler ponownie pokaże dziś, że warto było wyciągnąć go z Wolfsburga.
E: Newcastle planowo pokonało Rotherham. Pierwsza połowa w mojej opinii raczej bezbarwna w wykonaniu Magpies. Na szczęście dla gospodarzy bramkę do szatni zdobył Murphy. Druga połowa to już koncertowa gra Newcastle w ataku. Dołożone 3 kolejne bramki i pewne zwycięstwo 4:0. Dobrze się to oglądało :grin:
Co do PSG, tutaj również zwycięstwo, ale styl znacznie gorszy. To wciąż nie ta sama drużyna co w ubiegłym sezonie. Nantes miało swoje szanse, tym razem Sala nie był na tyle skuteczny. Dobra passa przerwana, nie mniej widać dobrą pracę portugalskiego szkoleniowca w tej drużynie.