ok , ja proponuje przekazanie moich zdobytych pk w rankingu na rzecz tego dzieciaka, niech się chłopak ucieszy po takim traumatycznym przeżyciu ???? (przeproś również swoich rodziców odemnie bo pewnie im też się już popłakałeś)
maciekpoland: dla mnie to ogromna kwota, zwłaszcza że to co wygrałem zarabiam w mojej pracy w czasie gdy idę walnąć kloca.
Wiem że to dla takich jak Ty wielkie przeżycie ... w końcu jak przystało na bonus huntera taki freeroll to nie lada gratka ... Ja osobiście preferuje jakieś MTT z większą pulą.
Także chłopaki i dzieciaki, chcę powiedzieć tylko iż nie będę płakał jak olo i skarżył się internetowym kolegą że nie wygrałem 2e więcej bo nadziałem się na nooba.
A tak na przyszłość noobie każdy soft ma wyciszenie czatu, lub danego gracza na czacie (to drugie już nie każdy chyba). Więc korzystaj może z tych udogodnień w sofcie a nie
zadowolony odpyskuj ???? bo to że zaczołem nie usprawiedliwia twojego odszczekania ?
Olo proponował bym Ci wziasc tą wiadomość którą znalazłeś oraz swoich 2 świadków i iść z płaczem na najbliższą komendę policji ... i opowiedzieć o wszystkim ...a na pewno spotka mnie za to sroga kara ...