>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PokerInside - 10$ na BetMost i inne.

F 0

frantic20

Użytkownik
jakies zawiesozne to jest .... juz 4 dni czekam na nibsy za uzupelnienie profilu i za refy lol pozatym dostlaem sponsorshipa ktory i tak nie zostal zrealizowany ...

N 0

neokai

Użytkownik
Poniewaz kolesiowi z supportu ktos umarl z rodziny i wczoraj i dzisiaj nie pracuje przy tym-jest takie info u gory^^

btw Ja dostalem szmal -promo sprawdzone w 100% za co +

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
mam juz niby przyznany bonus do bet most i mam sie zgłosic do supportu a gdy to robie dostaje na skrzynke takie odpowiedzi
Hey,

Please contact our live support to receive your sponsorship funds. They&#39;re
availabe Monday - Friday between 10AM and 4PM EST. Good luck at the tables!
If it&#39;s unavailable when you try between these hours please retry later
because it means all our Agents are currently busy.

As a result of an unfortunate family death close to us, online support
will not be available Wednesday or Thursday of this week.

P.S- We&#39;re back today, so please try between 10AM and 4PM EST today.
Thanks!
juz chyba dosłownie ze 20 razy kontaktuje sie z nimi i cały czas odsyłają mi to samo.....:kwasny4565:

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
mam juz niby przyznany bonus do bet most i mam sie zgłosic do supportu a gdy to robie dostaje na skrzynke takie odpowiedzi
juz chyba dosłownie ze 20 razy kontaktuje sie z nimi i cały czas odsyłają mi to samo.....:kwasny4565:
Ja dostaje to samo na emaila :/

toluvel 0

toluvel

Użytkownik
korzystacie z ofert tego PokerInside? Mógłby mi ktoś pokrótce wyjaśnić jak to działa, jakie są korzyści i co oni z tego mają?

Pozdrawiam ????

sewi19 10

sewi19

Użytkownik
A jak można dostac inne sponsorshipy, jak się dostało juz na BestMost Poker....? Bo wiem że są jeszcze jakies... tylko niewiem jak je zdobyc.. :jezora: hehe... z Góry dziki za odpowiedź... :spokodfhgfh:

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Podbijam temat.Mógłby ktos napisać jak to jest z tymi sponsorshipami? Na jakie platformy dają i czy wystarczy tylko maila wysłać?

toluvel 0

toluvel

Użytkownik
z tego co się orientuję to praktycznie bezproblemowo dają każdemu na Betmost. A co do innych nie wiem

artur202 4

artur202

Użytkownik
z tego co się orientuję to praktycznie bezproblemowo dają każdemu na Betmost. A co do innych nie wiem
A kogo sie zalicza do innych??
Ja założyłem konta na pokerinside wypełniłem wszystkie formalności zweryfikowali moje konto założyłem konto na betmost poker zrobiłęm wszystko jak należy i kasy nie ma. Więc dlaczego piszzesz,że dają bezproblemowo??

toluvel 0

toluvel

Użytkownik
dają.

Bierzesz sponsorship i jeszcze musisz skontaktować się z live supportem na chacie. I oni dają Ci kasę na MB, a Ty musisz wpłacić na BetMost.

To naprawdę proste.

Mail ze sponsorshipem idzie z 1 dzień. Poza tym wypełnij ankietę, profil i zarejestruj się w BetMost z ich linka - żeby mięć conajmniej 300 Nibs. Wtedy szybciej dają. Sprawdzone.

G 3

grassssss

Użytkownik
We love having you on our PokerInside Team. We are looking for real poker
players, and we see a lot of potential in you. Our Poker Sponsorships are
awarded everyday, on an first-come, first-serve basis. You will receive one soon
by our automated system.
Moze to ktos przetłumaczyć? dzieki z góry bo juz nie wiem co zrobic zeby dostac te 10$

X 41

xradzix

Użytkownik
BetMost Poker - Download Now!

Pending Account Verification
Your poker room account information is awaiting approval. If this is a CDPoker Sponsorship, please contact LIVE SUPPORT: If this is a PartyPoker Sponsorship, we will email you once your account is approved.

Ja mam soc takiego. Co to znaczy ze przyznali mi bonus? Teraz mam sciagnac te BetMost Poker i bede tam mial odrazu kase czy co?

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
To znaczy że lecą w Chu....a
ja mam przyznany sponsorship od ponad miesiąca wysłałem im ze 30 maili na live suport a oni mi odpisują żebym sie z nimi skontaktował

toluvel 0

toluvel

Użytkownik
CO NALEŻY ZROBIĆ ABY OTRZYMAĆ BONUS:
1. Zarejestrować się na PI
2. Uzupełnić Ankietę (My Survey) i profil ze zdjęciem (Edit my profile)
3. Ściągnąć z ich linka BetMost poker.
4. Zarejestrować się w BetMost [uwaga - takie same dane jak w PokerInside!] używając coupon code PI100 !!
5. Jak już będziecie mieli 300 Nibs,(za te 3 powyższe czynności) to
6. Czekać pokornie na maila. (u mnie 1 dzień)
7. Dojdzie to znaczy że przyznali sponsorshipa.
8. Zaakceptować sponsorshipa (My Sponsorships na stronie)
9. Wymagany jest kontakt z live support - więc czekamy kiedy będzie online Live Chat i piszemy do nich coś w stylu &quot;Hi, I would like to claim my 10 $ sponsorship I received from you on BetMost poker. Thanks.&quot;
10. Podajemy im nicka z BetMost poker jak proszą.
11. PODAJEMY ADRES MONEYBOOKERS! Gdyż tam przeleją nam kasę.
12. Przelewamy kasę z MB na BetMost.
13. Gramy, wyrabiamy 250 rh, oraz 200% deposit bonus który otrzymaliśmy ! (czyli 20$ dodatkowe)
14. Jesteśmy bogaci ;P
15. Stawiamy mi piwo za tego posta
ps. Zamiast pkt. 15 możecie regnąć się z mojego refa ????
DARMOWE 10$ NA POKERA - WYSTARCZY SIĘ ZAREJESTROWAĆ
Pozdrawiam ,mam nadzieję że to rozwieje WSZELKIE wątpliwości

X 41

xradzix

Użytkownik
kase do BetMost dostalem a dostal ktos od nich te 40$ do party poker? Bo mi sie pojawiolo ale nie wiem co trzeba zrobic by jest dostac ????

P 0

pletwik

Użytkownik
problem taki sam
właśnie tak samo...rejestrowałem się zapisałem sobie chasło jak zwykle w prywatnym notatniku do pokerromów i buków na necie i kasyn i tam pierdolek roznych...po paru dniach chce się zalogować a tutaj⛔nie moge się zalogować błędne chasło czy tam login...hmmm zastanawiam się co jest kurr...:jezora::jezora:pozuciłem na chwile jakoś tą sprawe i myśle że stronka ludzi robi w ch:-D ja i dlatego nie polecam jej nawet jakbyś miał tam 10 kont to byś do żadnego się nie zarejestrował:kwasny4565:????:przeklina:

Do góry Bottom