też miałem taką sytuacje wpisujesz swój mail jako login i wysyłają nowe hasło...Heh nie kumam troche, zareejstrowałem się na tym pokerinside i nie moge sie zalogowac, wyskakuje mi, że zly login badz hasło ,a napewno mam dobre bo pisałem sobie odrazu na kartce co i jak.. ????
?
dzisiaj mi właśnie przydzielili ale musiałem pisac kilka razyOk już u mnie gra, moge sie zalogowac.
O co chodzi Tommy? Nie daja jzu tego sponsorshipu?
Na moje oko to chyba pierwsza stronka ktora oferowała darmowe pieniadze razem z partystakers
o co ci chodzi ? nie moge pare refow zlapac ?bo przeciez po to mam to w sygnaturce... pozatym bez sensu sie czepiasz nie wnaszac nic do tematu ..Na moje oko to chyba pierwsza stronka ktora oferowała darmowe pieniadze razem z partystakers
Jak wchodzisz na strone PI to masz okienko do logowania. Tam gdzie masz wpisac username, wpisz swoj e mail po czym nacisnij login.. wejdz na swoja skrzynke i w SPAMIE bedziesz miał odrazu maila od nich z nowym hasłem..A ja niestety nadal nie moge sie zalogowac ;/
ja również chciałbym znać na to pytanie odpowiedź gdyż również otrzymałem sponsorshipa :jezora: