>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

PlusLiga 2024/2025

Volleyball_Expert 649,1K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Stal Nysa - Trefl Gdańsk typ Stal Nysa kurs 1.75 Fuksiarz

Na jutro wybrałem spotkanie z naprawdę groźna na swoim terenie grającym zespołem z Nysy, który zmierzy się z Treflem, który ma jeszcze cień szansy na zagranie w play-offach. Aktualnie Resovia i Skra są w 1-8 póki co, przed zespołem z Gdańska są takie zespoły jak: Gorzów, Ślepsk, Olsztyn, którzy także chcą wejść do 1-8. Jeśli chodzi o zespół z Gdańska nie zagra pierwszy atakujacy Gdańszczan Nasevich, który nabawił się kontuzji. Zastępuje go mający już swoje lata, ale dalej grający na dość przyzwoitym poziomie Jakub Jarosz. Na przyjęciu Orczyk, Czerwiński i pomagajacy czasami Jorna. Na rozegraniu doświadczony Kampa. Na libero Koykka. Środek M'Baye i Mordyl. To nie wygląda, źle lecz w Nysie gra się naprawdę ciężko. Zespół ma aktualnie owoc punktów przewagi nad strefą spadkowa. Każda strata punktów może przybliżyć się do nich nieobliczalnie grający Barkom, który potrafi grać z najlepszymi. Jeśli zobaczyliby ewentualną porażkę Nysy to Barkom z Częstochowa nadal uwierzą, a tego Nyscy kibice by nie chcieli. Nysa gra coraz lepiej. Wrócił już Gierżot czołowy przyjmujący tej drużyny. Nowy trener widać, że Nysa gra coraz lepiej o cieszy fakt, że Kapica drugi atakujacy jak dotąd gra wyśmienicie i myślę, że jutro zagra od początku za Dulskiego. Francuskim młodym rozgrywającym, ktory gra coraz bardziej ciekawa siatkówkę, potrafi atakować z drugich piłek, dobry serwis. Interesuja się już nim kluby europejskie. Na libero Szymura. Nysa jeśli utrzyma jutro dobre przyjęcie to powinna wygrać to spotkanie i przybliżyć się już bardzo w kierunku utrzymania w lidze. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
kosiorx 23,6K

kosiorx

Użytkownik
Stal Nysa - Trefl Gdańsk typ Stal Nysa kurs 1.75 Fuksiarz

Na jutro wybrałem spotkanie z naprawdę groźna na swoim terenie grającym zespołem z Nysy, który zmierzy się z Treflem, który ma jeszcze cień szansy na zagranie w play-offach. Aktualnie Resovia i Skra są w 1-8 póki co, przed zespołem z Gdańska są takie zespoły jak: Gorzów, Ślepsk, Olsztyn, którzy także chcą wejść do 1-8. Jeśli chodzi o zespół z Gdańska nie zagra pierwszy atakujacy Gdańszczan Nasevich, który nabawił się kontuzji. Zastępuje go mający już swoje lata, ale dalej grający na dość przyzwoitym poziomie Jakub Jarosz. Na przyjęciu Orczyk, Czerwiński i pomagajacy czasami Jorna. Na rozegraniu doświadczony Kampa. Na libero Koykka. Środek M'Baye i Mordyl. To nie wygląda, źle lecz w Nysie gra się naprawdę ciężko. Zespół ma aktualnie owoc punktów przewagi nad strefą spadkowa. Każda strata punktów może przybliżyć się do nich nieobliczalnie grający Barkom, który potrafi grać z najlepszymi. Jeśli zobaczyliby ewentualną porażkę Nysy to Barkom z Częstochowa nadal uwierzą, a tego Nyscy kibice by nie chcieli. Nysa gra coraz lepiej. Wrócił już Gierżot czołowy przyjmujący tej drużyny. Nowy trener widać, że Nysa gra coraz lepiej o cieszy fakt, że Kapica drugi atakujacy jak dotąd gra wyśmienicie i myślę, że jutro zagra od początku za Dulskiego. Francuskim młodym rozgrywającym, ktory gra coraz bardziej ciekawa siatkówkę, potrafi atakować z drugich piłek, dobry serwis. Interesuja się już nim kluby europejskie. Na libero Szymura. Nysa jeśli utrzyma jutro dobre przyjęcie to powinna wygrać to spotkanie i przybliżyć się już bardzo w kierunku utrzymania w lidze. Pozdrawiam.
Typu nie neguję ale Nasevich wrócił i co więcej w ostatnim meczu z Będzinem został wybrany MVP.

Otrzymane punkty reputacji: +238
pinio1111 243,2K

pinio1111

Użytkownik
N. Zebra under 7,5pkt. 1,80 Superbet

Idę dziś w under Nicolasa.
Argentyńczyk to wg mnie tylko średni środkowy jak na standardy PLS. Ubiegły sezon wyglądał trochę lepiej w jego wykonaniu. W tym sezonie gra przeciętnie o czym świadczy jego średnia punktowa 5,90. O ile jeszcze w bloku wygląda to przyzwoicie, to 53% skuteczności w ataku, jak na środkowego to słaby wynik.
Do tego dochodzi fakt, że Paes po prostu rzadko korzysta ze swoich środkowych, więc to również na plus tego betu. Ostatnio miałem okazję oglądać Zerbe z trybun i powiem szczerze, że jego gra wyglądała słabo. Szczególnie w ataku mylił się w sytuacjach gdzie powinien skończyć akcję przysłowiowym gwoździem. Widać zatem że w najwyższej dyspozycji to on nie jest.
Dotychczas na 21 występów linię złamał tylko 4 razy i to minimalnie. Ja widzę value w tym typie bo dałbym tu linię o punkt niższą.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1179
pinio1111 243,2K

pinio1111

Użytkownik
K. Butryn under 18,5pkt 1,80

Próbuję under Karola.
Sądzę że dziś zobaczymy nie więcej niż 4 sety. Karol może swobodnie przebić tą linię nawet w trzech setach, ale Zawiercie będzie grało w tygodniu bardzo ważny mecz w LM z Milano. Po cichu myślę że dziś ci czołowi zawodnicy mogą dziś być trochę mniej eksploatowani niż zazwyczaj. Zastanawiałem się czy zagrać under Bienia bo to też polecam, czy Karola. Zdecydowałem się jednak na Butryna i w sumie sam nie wiem dlaczego, bo obu betom daję jednakowe szanse.
Karol ma średnią meczową 16,32pkt. Ostatnio zdobył 19pkt, ale to było przy pięciu setach. Dziś spodziewam się wygranej Zawiercia w max 4 setach, a przy 4 bądź mniej setach, Butryn złamał tą linię tylko 4 razy. Mam też nadzieję że Ensing dostanie sporo czasu na boisku i zastąpi czasem Karola, o ile to Karol wyjdzie w szóstce

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2738
pinio1111 243,2K

pinio1111

Użytkownik
A. Szalpuk under 16,5pkt. 1,80 5pkt fortuna

Idę dziś w stronę underu Artura.
Szalpuk nie gra rewelacyjnego sezonu. W poprzednim był w zdecydowanie wyższej i przede wszystkim równej formie. W obecnym przeplata dobre występy z wręcz fatalnymi. Jest bardzo niestabilny w ataku i często bywa zmieniany.
W poprzedniej kolejce przeciwko Barkomowi rozegrał swoje najlepsze spotkanie w sezonie, zdobywając tytuł MVP i mając skuteczność w ataku prawie 65%.
Natomiast jego średnia punktowa z całego sezonu to tylko 12pkt.
Nie chce mi się wierzyć że dziś znów zagra tak dobry mecz, bo patrząc na cały sezon to nie zdarzyły się mu dwa takie spotkania pod rząd.
Dzisiaj faworytem z pewnością będzie Warszawa, ale sądzę że jednak Rzeszów nie polegnie tu z kretesem. Podobnie było przed meczem z Lublinem, gdzie Rzeszów był skazywany na porażkę, a skończyło się to ich wygraną w 5 setach. Dużo będzie też zależało od Bartka Bednorza, bo nie wiadomo na ile profesjonalnie podejdzie do meczu ze swoją przyszłą drużyną?
Dlatego wolę pójść w punkty Artura bo moim zdaniem dzisiaj nie powinien przekroczyć lini zaproponowanej przez fortunę.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2407
J 1,4K

jakxx88

Użytkownik
Ktoś wyżej pisał że czemu kursy lecą na projekt a tu takie kuku.. Kochanowski dziś nie zagra wcale a Wrona też ma jakieś małe problemy a reska full

pinio1111 243,2K

pinio1111

Użytkownik
Luk Lublin - GKS Katowice
Którykolwiek zawodnik zdobędzie 20pkt lub więcej? - NIE 2,07 forbet dziś Sawicki show niestety

Myślę że na dziś już koniec niespodzianek i ten mecz to będzie formalność dla Lublina. Po porażce Projektu, otwiera się szansa by doskoczyć do Wawy na 3pkt. Sądzę że LUK będzie chciał dziś jak najszybciej rozstrzygnąć ten mecz na swoją stronę i zainkasować 3pkt.
Mają wszystkie argumenty by wygrać dziś 3:0, ale nawet przy czterech setach niekoniecznie którykolwiek zawodnik zdobędzie 20pkt.
Widzę tu tylko dwóch kandydatów do ewentualnej tak dużej zdobyczy pkt. Są nimi oczywiście Wilfredo i Kevin, ale nawet im będzie ciężko tego dokonać przy trzech setach. Przy ewentualnych czterech jest to możliwe, lecz sądzę że Wilfredo może być trochę oszczędzany przez trenera, jeśli będą prowadzili zdecydowanie w tym meczu. Kevin ponad 20pkt zdobywa raczej przy ewentualnych 5 setach, a takiego scenariusza tu nie widzę.
Początkowo chciałem zagrać under 3,5seta, lecz kurs na to jest dużo niższy niż na mój bet.
Do tego nawet przy czterech setach niekoniecznie ktokolwiek zdobędzie 20pkt+.
Dla mnie to najciekawszy bet na to spotkanie z całkiem fajnym kursem, dlatego próbuję to zagrać.

Ostatnia edycja:
pinio1111 243,2K

pinio1111

Użytkownik
ZAKSA - Ślepsk
dokładny wynik 3:1 3,10. superbet siedzi 💪

Próbuję dziś zagrać na dokładny wynik w meczu w Kędzierzynie. WIadomo że wiąże się to z dość dużym ryzykiem, ale mam swoje przemyślenia i widzę szansę na taki wynik.
ZAKSA ostatnio gra całkiem fajną siatkówkę. Bartek jest w dobrej dyspozycji i jego 3 ostatnie występy, to 3 statuetki MVP.
Na środku Poręba ze Smithem rąbią to co do nich należy i Janusz dość często ich wykorzystuje w ataku. Przyjęcie też ok, bo Grobelny z Szymurą są w niezłej dyspozycji.
Ogólnie myślę, że dziś ZAKSA powinna zainkasować tu 3pkt., ale kurs na takie zdarzenie na poziomie 1,60 mnie nie satysfakcjonuje.
Ślepsk osiąga wg mnie wyniki trochę ponad stan i teoretycznie są jeszcze w walce o Top8. Ja jednak nie daję im żadnych szans na awans do play-off. Niemniej pewnie dziś będą chcieli powalczyć o jakąś zdobycz punktową. Czy im się uda?...... wątpię, ale na jednego seta ich stać.
ZAKSA ma bilans u siebie 7-2, czyli bdb. Przegrali jedynie z Projektem i rewelacyjną Czewą. Natomiast z 7 meczów wygranych, 6 kończyło się wynikiem 3:1, a jeden 3:0.
Ślepsk na wyjazdach ma bilans 5-5, czyli jak na ich potencjał to rewelacyjne osiągnięcie. Wygrali głównie z dołem tabeli, wyjątkiem jest wygraną z Norwidem, ale był to początek sezonu i Częstochowa jeszcze nie była tak poukładanym zespołem jak później.
Pięć ich porażek na wyjazdach to przegrane 1:3, więc widać pewną prawidłowość.
Dzisiaj widzę spore szanse na właśnie taki wynik, choć delikatnie obawiam się że ZAKSA może nie stracić żadnego seta. Mimo wszystko próbuję bo kurs zachęca.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2676
pinio1111 243,2K

pinio1111

Użytkownik
Kovalov i Lipiński powyżej 11,5pkt 3,05 superbet 17+10 Bartek w 4secie niestety 0pkt

Ciężko mi było znaleźć najlepszy bet na to spotkanie i wybrałem coś z wysokim kursem.
Najbardziej prawdopodobny jest dziś dla mnie over Kovalova i to również gram bo kurs 1,83 w Betclic jest ciekawy.
Spodziewam się dziś minimum czterosetowej i wyrównanej batalii. Różnica w tabeli między tymi drużynami kolosalna, ale na parkiecie tego nie będzie tak widać. W pierwszym pojedynku niespodziewanie Barkom wygrał w Częstochowie 3:0. Widać zatem że trochę nie leży ten zespół Norwidowi. Dziś nie spodziewam się już tak łatwej wygranej którejkolwiek z drużyn, ale zwycięstwo Lwowian mnie nie zdziwi. Oba zespoły bardziej mobilizują się na drużyny z góry tabeli i o ile dla Barkomu będzie to taki mecz, o tyle dla Częstochowy wręcz przeciwnie.
Co do Kovalova to ma on średnią pkt 11,70, czyli trochę ponad naszą linię. Ostatnie dwa mecze zagrał słabo i miał średnią w ataku poniżej 40%. Takie dwa mecze z rzędu przytrafiły mu się pierwszy raz w tym sezonie i nie chce mi się wierzyć że tak solidny zawodnik zagra po raz trzeci słaby mecz.
Analogiczna sytuacja jest z Bartkiem Lipińskim, który ma średnią pkt 12,29. On również miał ostatnie dwa mecze ze średnią w ataku poniżej 40%, co mu tak często się nie zdarza. Jednak jakoś go usprawiedliwiam bo były to mecze z absolutnym top naszej ligi.
Dziś liczę na fajny długi mecz, może nawet pięciosetowy i przełamanie obu przyjmujących. Linie wystawione prawidłowo, ale moim zdaniem dziś zostaną złamane.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +916
Volleyball_Expert 649,1K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Barkom - Częstochowa typ (Handicap setowy -1.5 seta Częstochowa) kurs 1.76 Fortuna

Barkom drużyna, która według mnie już trochę pogodziła się ze spadkiem chodź na pewno będą walczyć do końca. Chodzi mi dokładnie o mecz z Katowicami, gdzie ich zwycięstwo dałoby jeszcze dość realną szansę na utrzymanie w lidze. Ciężko wytłumaczyć ta porażkę na swoim obiekcie i to w trzech setach z drużyną, która już na pewno spadła z ligi. Z Warszawa co prawda ugrany jeden set, a dwa ostatnie przegrane do szesnastu punktów. Na dwanaście meczów Barkom na własnej hali wygrał zaledwie dwa mecze. Były to mecze z MKS Będzin, który już raczej także pogodził się że spadkiem i ciągle mające szansę grającym nieco w kratkę Treflem Gdańsk. Nysa z Gdańskiem ostatnio prowadzili już 2:0, a ostatecznie Gdańszczanie się podnieśli i spotkanie wygrali. Norwid na wyjazdach gra bardzo pozytywnie. Wygrana z ZAKSA, Resovia, Warszawa, Skra mówili bardzo dużo o tym zespole. Według mnie spotkanie skończy się w trzech setach, ale gram bezpiecznie i czuje dzisiaj pewne zwycięstwo maksymalnie w czterech setach przez Częstochowian. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +331
K 80K

krzepki89

Użytkownik
Panowie, ale kto wam broni napisać swoją argumentacje? możecie się z kolegą nie zgodzić, to trzeba było napisać swoją, ja np grałem Kovalova over 12,5 bo nie wierzyłem ze tu się skończy 0-3 . Po fakcie każdy mądry , a przed nikt nic nie napisze i cicho siedzi. Jak wam to przeszkadza to grajcie na odwrót i rozbijajcie bank , a jak spojrzalem na posty które wy piszecie no to powiem tak za wiele nie wnoszą:)

Otrzymane punkty reputacji: +1128
M 10,6K

makalele007

Użytkownik
Panowie, ale kto wam broni napisać swoją argumentacje? możecie się z kolegą nie zgodzić, to trzeba było napisać swoją, ja np grałem Kovalova over 12,5 bo nie wierzyłem ze tu się skończy 0-3 . Po fakcie każdy mądry , a przed nikt nic nie napisze i cicho siedzi. Jak wam to przeszkadza to grajcie na odwrót i rozbijajcie bank , a jak spojrzalem na posty które wy piszecie no to powiem tak za wiele nie wnoszą:)
O jaki fakt tu chodzi ja pisze prawdę że gość na 8 kolejek do końca pisze że drużyna pogodzona ze spadkiem przy 3 pkt straty to chyba jest coś nie tak. Jak by to przynajmniej 10 pkt było ale 3
Post automatycznie złączony:

Ogólnie to wszystko jest śmieszne bo jak ktoś napisze trochę prawdy to jest najgorszy na forum bo co bo pisze prawdę co mam napisać jak ktoś nie trafi kilka typów gratulacje analiza na 10 stron za to szacun czy o to chodzi w bukmacherce nie chodzi o to żeby trafnie typować. Ale kiedyś ktoś prawdę powiedział że ludzie za prawdę się gniewają i to jest fakt. A pisanie np że ktoś nic nie wnosi na forum po co mam wnosić na forum jak siatkówka jest mi obca. Mam pisać ściemy na 3 strony a4 które i tak nic nie będą znaczyły ?

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom