>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PlusLiga 2024/2025

Volleyball_Expert 644K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Stal Nysa - Trefl Gdańsk typ Stal Nysa kurs 1.75 Fuksiarz

Na jutro wybrałem spotkanie z naprawdę groźna na swoim terenie grającym zespołem z Nysy, który zmierzy się z Treflem, który ma jeszcze cień szansy na zagranie w play-offach. Aktualnie Resovia i Skra są w 1-8 póki co, przed zespołem z Gdańska są takie zespoły jak: Gorzów, Ślepsk, Olsztyn, którzy także chcą wejść do 1-8. Jeśli chodzi o zespół z Gdańska nie zagra pierwszy atakujacy Gdańszczan Nasevich, który nabawił się kontuzji. Zastępuje go mający już swoje lata, ale dalej grający na dość przyzwoitym poziomie Jakub Jarosz. Na przyjęciu Orczyk, Czerwiński i pomagajacy czasami Jorna. Na rozegraniu doświadczony Kampa. Na libero Koykka. Środek M'Baye i Mordyl. To nie wygląda, źle lecz w Nysie gra się naprawdę ciężko. Zespół ma aktualnie owoc punktów przewagi nad strefą spadkowa. Każda strata punktów może przybliżyć się do nich nieobliczalnie grający Barkom, który potrafi grać z najlepszymi. Jeśli zobaczyliby ewentualną porażkę Nysy to Barkom z Częstochowa nadal uwierzą, a tego Nyscy kibice by nie chcieli. Nysa gra coraz lepiej. Wrócił już Gierżot czołowy przyjmujący tej drużyny. Nowy trener widać, że Nysa gra coraz lepiej o cieszy fakt, że Kapica drugi atakujacy jak dotąd gra wyśmienicie i myślę, że jutro zagra od początku za Dulskiego. Francuskim młodym rozgrywającym, ktory gra coraz bardziej ciekawa siatkówkę, potrafi atakować z drugich piłek, dobry serwis. Interesuja się już nim kluby europejskie. Na libero Szymura. Nysa jeśli utrzyma jutro dobre przyjęcie to powinna wygrać to spotkanie i przybliżyć się już bardzo w kierunku utrzymania w lidze. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
kosiorx 23,6K

kosiorx

Użytkownik
Stal Nysa - Trefl Gdańsk typ Stal Nysa kurs 1.75 Fuksiarz

Na jutro wybrałem spotkanie z naprawdę groźna na swoim terenie grającym zespołem z Nysy, który zmierzy się z Treflem, który ma jeszcze cień szansy na zagranie w play-offach. Aktualnie Resovia i Skra są w 1-8 póki co, przed zespołem z Gdańska są takie zespoły jak: Gorzów, Ślepsk, Olsztyn, którzy także chcą wejść do 1-8. Jeśli chodzi o zespół z Gdańska nie zagra pierwszy atakujacy Gdańszczan Nasevich, który nabawił się kontuzji. Zastępuje go mający już swoje lata, ale dalej grający na dość przyzwoitym poziomie Jakub Jarosz. Na przyjęciu Orczyk, Czerwiński i pomagajacy czasami Jorna. Na rozegraniu doświadczony Kampa. Na libero Koykka. Środek M'Baye i Mordyl. To nie wygląda, źle lecz w Nysie gra się naprawdę ciężko. Zespół ma aktualnie owoc punktów przewagi nad strefą spadkowa. Każda strata punktów może przybliżyć się do nich nieobliczalnie grający Barkom, który potrafi grać z najlepszymi. Jeśli zobaczyliby ewentualną porażkę Nysy to Barkom z Częstochowa nadal uwierzą, a tego Nyscy kibice by nie chcieli. Nysa gra coraz lepiej. Wrócił już Gierżot czołowy przyjmujący tej drużyny. Nowy trener widać, że Nysa gra coraz lepiej o cieszy fakt, że Kapica drugi atakujacy jak dotąd gra wyśmienicie i myślę, że jutro zagra od początku za Dulskiego. Francuskim młodym rozgrywającym, ktory gra coraz bardziej ciekawa siatkówkę, potrafi atakować z drugich piłek, dobry serwis. Interesuja się już nim kluby europejskie. Na libero Szymura. Nysa jeśli utrzyma jutro dobre przyjęcie to powinna wygrać to spotkanie i przybliżyć się już bardzo w kierunku utrzymania w lidze. Pozdrawiam.
Typu nie neguję ale Nasevich wrócił i co więcej w ostatnim meczu z Będzinem został wybrany MVP.

Otrzymane punkty reputacji: +238
pinio1111 229,1K

pinio1111

Użytkownik
N. Zebra under 7,5pkt. 1,80 Superbet

Idę dziś w under Nicolasa.
Argentyńczyk to wg mnie tylko średni środkowy jak na standardy PLS. Ubiegły sezon wyglądał trochę lepiej w jego wykonaniu. W tym sezonie gra przeciętnie o czym świadczy jego średnia punktowa 5,90. O ile jeszcze w bloku wygląda to przyzwoicie, to 53% skuteczności w ataku, jak na środkowego to słaby wynik.
Do tego dochodzi fakt, że Paes po prostu rzadko korzysta ze swoich środkowych, więc to również na plus tego betu. Ostatnio miałem okazję oglądać Zerbe z trybun i powiem szczerze, że jego gra wyglądała słabo. Szczególnie w ataku mylił się w sytuacjach gdzie powinien skończyć akcję przysłowiowym gwoździem. Widać zatem że w najwyższej dyspozycji to on nie jest.
Dotychczas na 21 występów linię złamał tylko 4 razy i to minimalnie. Ja widzę value w tym typie bo dałbym tu linię o punkt niższą.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +655
pinio1111 229,1K

pinio1111

Użytkownik
K. Butryn under 18,5pkt 1,80

Próbuję under Karola.
Sądzę że dziś zobaczymy nie więcej niż 4 sety. Karol może swobodnie przebić tą linię nawet w trzech setach, ale Zawiercie będzie grało w tygodniu bardzo ważny mecz w LM z Milano. Po cichu myślę że dziś ci czołowi zawodnicy mogą dziś być trochę mniej eksploatowani niż zazwyczaj. Zastanawiałem się czy zagrać under Bienia bo to też polecam, czy Karola. Zdecydowałem się jednak na Butryna i w sumie sam nie wiem dlaczego, bo obu betom daję jednakowe szanse.
Karol ma średnią meczową 16,32pkt. Ostatnio zdobył 19pkt, ale to było przy pięciu setach. Dziś spodziewam się wygranej Zawiercia w max 4 setach, a przy 4 bądź mniej setach, Butryn złamał tą linię tylko 4 razy. Mam też nadzieję że Ensing dostanie sporo czasu na boisku i zastąpi czasem Karola, o ile to Karol wyjdzie w szóstce

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +745
Do góry Bottom