>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

PlusLiga 2024/2025

Z 5,6K

zabix00

Użytkownik
Stilon dużo lepiej wygląda na wykazach aniżeli u siebie. Z Pająkiem Będzin nieobliczalny, jakoś nie przekonuje mnie gra Bedzinian, tak chimeryczny Schulz, który stanowi siłę ataku .. Chizoba z Tahtem dają radę i w dodatku mają Kwasa, który odpala w ważnych momentach. Ja uważam, że 1-3 max

pinio1111 204K

pinio1111

Użytkownik
Stilon dużo lepiej wygląda na wykazach aniżeli u siebie. Z Pająkiem Będzin nieobliczalny, jakoś nie przekonuje mnie gra Bedzinian, tak chimeryczny Schulz, który stanowi siłę ataku .. Chizoba z Tahtem dają radę i w dodatku mają Kwasa, który odpala w ważnych momentach. Ja uważam, że 1-3 max
Żartujesz sobie chyba?
Stilon to typowo drużyna własnej hali i na wyjazdach tracą 50%, w porównaniu do meczów w Gorzowie.
Chodzę na każdy mecz Stilonu i wiem co mówię, bo doping jest niesamowity.
Z resztą sam bilans mówi wszystko, bo na 9 zwycięstw 6 jest na własnym terenie, a tylko 3 na wyjazdach.
Ja dziś nie widzę tu łatwego meczu dla Stilonu, a wręcz przeciwnie, nie zdziwi mnie porażka.
Wczoraj też Barkom był faworytem a skończyło się 0:3 dla Katowic.

pinio1111 204K

pinio1111

Użytkownik
Będzin - Stilon
1set - Będzin 2,70 STS
1set/mecz Będzin/Będzin 5,25 STS

Jakoś nie widzę tu łatwego zwycięstwa Stilonu jak sugerują to kursy.
Głównym typem jest pierwszy set dla Będzina i tym podyktowany też jest drugi mój bet.
MKS ma bilans 2/7 u siebie, więc słabo, ale patrząc już na 1 set, to nie jest tak źle bo 5/4.
Przegrali trzy razy 0:3 z Warszawą, Aluronem i Norwidem, więc te mecze powiedzmy że odpadają z tej statystyki. W meczach z drużynami z dolnej części tabeli tylko z Reską przegrali pierwszą partię i to nie bez walki, bo 26-28. Z Katowicami, Ślepskiem, Nysą, Gdańskiem i Olsztynem wygrywali pierwszego seta. Jest więc jakaś prawidłowość i widać że te słabsze drużyny Będzinianie potrafią zaskoczyć na początku meczów.
Z drugiej strony Stilon, który ma bilans wyjazdowy 3/5, więc nie tragiczny.
Jednak jeśli chodzi o wygraną pierwszą partię to zwyciężyli tylko raz w ostatnim wyjeździe w Suwałkach. Widać więc że dość ciężko wchodzą w mecze na obcych parkietach.
To sucha statystyka oczywiście, ale jednak coś mówi. Do tego nie wiadomo czy Robert dziś zagra, a byłoby to spore osłabienie dla Stilonu.
Będzin po ostatnim domowym blamażu, myślę że dziś będzie chciał się zrehabilitować kibicom i mocno wejdą w mecz. Do tego mają serię dziewięciu porażek z rzędu, w tym pięciu na własnym parkiecie i kiedy jak nie dziś się przełamać jeśli choć trochę marzą o utrzymaniu?
Potencjał większy po stronie Gorzowa, ale to sport i żaden wynik nie jest wykluczony. Do tego postawa podopiecznych Kowala na wyjazdach nie napawa optymizmem. Jeżeli się mylę i bet nie wejdzie, to i tak będę wygranym, bo moja drużyna doliczy sobie kilka pkt w tabeli😉
Frustratom zdecydowanie nie polecam grać tego betu😁

Ostatnia edycja:
M 83,1K

mazinho87

Użytkownik
Dostałem info z obozu gorzowskiego, że dziś nie zagra najskuteczniejszy przyjmujący Stilonu - Estończyk Taht oraz drugi atakujący - Lorenc. A dopiero co do zdrowia dochodzi najlepszy środkowy - Lipiński.

Stilon właśnie do rozgrywek Plus Ligi zglosił zawodnika z 2-ligowych rezerw Wojciecha Więcławskiego.

Ogólnie Stilon dalej jest faworytem w meczu z Będzinem, ale według mnie - nie takim dużym jak wskazują kursy. Tym bardziej, że brakować dziś będzie solidnego i skutecznego Tahta. Osobiście jak pisałem stronę wcześniej idę w kierunku punktów przyjmującego Kwasowskiego, który zagra zapewne cały mecz i statystycznie pod nieobecność Tahta i przy przeciętnych środkowych powinien być drugą opcją w ataku Stilonu i statycznie dostać więcej piłek niż w innych meczach.

PS I jeszcze drugie info z rozgrzewki -Będzin też będzie osłabiony - nie zagra ich jeden z liderów, doświadczony rozgrywający - Grzegorz Pająk. Jego już nie było bodajże w ostatnim meczu i dziś jeszcze nie doszedł do pełni zdrowia (tak mi powiedziano).

Ostatnia edycja:
T 22,8K

tadzin

Użytkownik
problem ze bedzin ostatnie mecze to gra jakby rozgrywali mecze towarzyskie bo wiedza ze juz spadli z ligi i nie maja zadnych szans sie utrzymac. dla mie jakby mieli dzis wygrac byloby wieksza sensacja niz 3-0 kato z barkomem, bo ukraincy to gdy maja darmo punkty na tacy podane to lubia sobie wlasnie pograc 'widowisko" typu niemal 0 efektywnosci w ataku i bledy z kosmosu nie mieszczace sie w glowie.

Volleyball_Expert 620,3K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Będzin - Gorzów typ (Handicap setowy -1.5 seta Gorzów) kurs 1.85 Superbet

Będzin nadal ma szanse na utrzymanie lecz ich gra pozostawia wiele do życzenia. Będzinianie u siebie grają nieco lepiej niż na wyjazdach. Gorzów ostatnio mimo nie zdobycia jakikolwiek punktów zagrali całkiem solidne spotkanie i mało brakowało, aby zdobyli minimum jeden punkt. Ostatnie pięć spotkań Będzinianie przegrali na własnej hali. Gorzowianie potrafią grać na trudnych terenach m.in wygrali i to bez straty seta z solidnym u siebie grającym Ślepskiem. Na wyjazdach wygrana m.in również z Resovia, gdzie grali praktycznie w pełnym składzie. Andrzej Kowal skompletował solidny zespół, który jeszcze nie tak dawno bił się jak równy z równym o pierwszą ósemkę. Aktualnie brakuje Stilonowi do Rzeszowa siedem punktów, gdzie te trzy punkty mogą przybliżyć Gorzów na zaledwie cztery punkty. Rzeszów jutro gra u siebie z rozpędzonym Lublinem. Dobrze wygląda atakujący Chizoba w przypadku słabszej formy wchodzi solidny Lorenc. Na rozegraniu mają dwóch równorzędnych rozgrrywjacych Todorovica czy Stępnia. Na przyjęciu Kwasowski, Taht, Ferenc czy Desment. Środkowi także dość solidny chodź mogło być tutaj lepiej. Gorzów w stosunku do Będzina kadrowo zespół wygląda o wiele lepiej i z formą i jeśli chodzi nawet o same nazwiska. Gram handicap w stronę Gorzowa i czuje, ze dzisiaj wygrają pewnie to spotkanie. Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +71
pinio1111 204K

pinio1111

Użytkownik
Wszystko będzie zależało od Koopersa i Schulza bo to oni ciągną grę Będzina.
Brandon ostatnie 4 mecze beznadziejne, a Damian w ostatnim coś tam popunktował, a wcześniej 3 mecze też padlina.
Liczę na przełamanie Będzina, choć dalej będą grali bez Pająka.
W Stilonie też problemy kadrowe i przy ewentualnej słabszej postawie Chizo, może być różnie.
Post automatycznie złączony:

Będzin - Gorzów typ (Handicap setowy -1.5 seta Gorzów) kurs 1.85 Superbet

Będzin nadal ma szanse na utrzymanie lecz ich gra pozostawia wiele do życzenia. Będzinianie u siebie grają nieco lepiej niż na wyjazdach. Gorzów ostatnio mimo nie zdobycia jakikolwiek punktów zagrali całkiem solidne spotkanie i mało brakowało, aby zdobyli minimum jeden punkt. Ostatnie pięć spotkań Będzinianie przegrali na własnej hali. Gorzowianie potrafią grać na trudnych terenach m.in wygrali i to bez straty seta z solidnym u siebie grającym Ślepskiem. Na wyjazdach wygrana m.in również z Resovia, gdzie grali praktycznie w pełnym składzie. Andrzej Kowal skompletował solidny zespół, który jeszcze nie tak dawno bił się jak równy z równym o pierwszą ósemkę. Aktualnie brakuje Stilonowi do Rzeszowa siedem punktów, gdzie te trzy punkty mogą przybliżyć Gorzów na zaledwie cztery punkty. Rzeszów jutro gra u siebie z rozpędzonym Lublinem. Dobrze wygląda atakujący Chizoba w przypadku słabszej formy wchodzi solidny Lorenc. Na rozegraniu mają dwóch równorzędnych rozgrrywjacych Todorovica czy Stępnia. Na przyjęciu Kwasowski, Taht, Ferenc czy Desment. Środkowi także dość solidny chodź mogło być tutaj lepiej. Gorzów w stosunku do Będzina kadrowo zespół wygląda o wiele lepiej i z formą i jeśli chodzi nawet o same nazwiska. Gram handicap w stronę Gorzowa i czuje, ze dzisiaj wygrają pewnie to spotkanie. Pozdrawiam.
Popatrz na to co jest napisane wyżej zanim wrzucisz typ😉
Stilon bez Tahta dziś, a Lorenc już w poprzednim meczu nie grał i dziś też pauzuje.

Volleyball_Expert 620,3K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Mimo braku Tahta i rezerwowego Lorenca gram w stronę Gorzowa. Grzegorz Pająk pierwszy rozgrywający Będzina brak jego osoby w dzisiejszym meczu to ogromne osłabienie. Pozdrawiam

Do góry Bottom