mateuszcwks
Użytkownik
Napewno Sovia ma coś do udowodnienie ze zasługuje na to 2 miejsce lecz nie sadze dalej żeby seta ugrali, Skra jest pozazasiegiem Resovi i nie może znaleźć na ekipę Castelaniego sposobu! Chciałbym By Resovia przynajmniej stawiła opór Skrze,myślę ze wszytko bedzie wiadomo po 1 secie jeśli resovia wygra to może coś będzie a jeśli przegrają 1 seta to myślę ze znów będzie wyniki 3:0! Trochę szkoda ze tak wyszło ???? , ciekawe teraz czy jakieś ruchu transferowe będę w Resovi, bo tak naprawde Gierczynski nie zagrał dobrego meczu od początku sezonu, Wika nie prezentuje wysokiej formy, ciężko powiedziecie przez co czy przez Travice czy ciul wi przez co! No nic pożyjemy zobaczymy!Zupełnie się nie zgadzam z tobą Radek :jezora:
Fakt faktem jest, że sprawy mistrzostwa są już praktycznie rozstrzygnięte. Aby chociaż doprowadzić do 5 meczu Resovia musiałaby diametralnie odmienić swoją grę i każdy z zawodników musiałby mieć "dzień konia" a Skra musiałaby zagrać to co Resovia w Bełchatowie a więc taki scenariusz jest nie realny. Sposób prowadzenia zespołu przez Travicę według mnie nie pozwala wyciągnąć maksimum potencjału tej drużyny.
Resovia powoli pewnie już przestała marzyć o tytule i teraz przed nimi gra o honor, bo zostali niemiłosiernie upokorzeni w dwóch dotychczas rozegranych meczach finałowych więc myślę, że to wpłynie motywująco na zawodników i będą chcieli przed swoimi kibicami pokazać się z dobrej strony i chociaż powalczyć. Jak wszyscy wiedza Skra dobitnie nie leży Resovii, ale kiedyś trzeba przełamać tą wstydliwą historię spotkań a finał jest dobrą okazją do tego, dlatego nie chciałbym n-tego zwycięstwa Skry 3:0, ale powtórki z poprzedniego finału ligi, gdzie sytuacja była podobna - Skra zmiażdżyła w dwóch pierwszych meczach finałowych Częstochowę a 3 mecz był niezwykle emocjonujący jak przystało na finałowe spotkanie i Skra wygrała dopiero w 5 secie chociaż w dwóch pierwszych meczach mieli miażdżącą przewagę tak jak teraz. Te dwa łatwe zwycięstwa w ubiegły weekend mogą zbyt rozluźnić bełchatowskich siatkarzy i przystąpią do meczu zbyt pewni siebie tak jak było przed rokiem. Liczę na taką powtórkę z historii a nie tak jak powiedziałem 3:0 dla Skry bo co to za finał bez żadnych emocji ? :-| Dlatego postanowiłem zagrać handicap +1.5 na Resovię i mam nadzieję, że sezon Plus Ligi zakończę trafnym typem
Resovia Rzeszów - Skra Bełchatów (+1.5) 1 1.85 Unibet
Ciężko mi to powiedzieć jako kibic Resovi ale mój typ to : Resovia -Skra 0:3