>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PLUS Liga 2025/26

M 15,1K

makalele007

Użytkownik
K.Cebulj under 11,5pkt 1,75

Najlepiej poczekać do ogłoszenia wyjściowych składów, bo akurat na przyjęciu jest ogromny wybór w Resce.
Ja jednak sądzę, że Klemen wyjdzie w szóstce bo Botti ma swój żelazny skład i ewentualnie w trakcie meczów dokonuje zmian.
Co do Słoweńca, to nie gra wcale źle, jednak w Rzeszowie jest taki potencjał ofensywny, że jest on trzecią, a nawet czwartą opcją w ataku. Do tego dochodzi fakt, że Janusz nie darzy go takim zaufaniem co Ropret w poprzednim sezonie i najzwyczajniej nie dostaje takiej ilości piłek co wcześniej.
Kolejny aspekt to klasowa ławka, gdzie Louati i Vasina to zawodnicy na tym samym poziomie i jest spora rotacja na pozycji przyjmującego.
Do tej pory tylko raz zdobył 11pkt, czyli i tak poniżej linii.

Z pozostałych spotkań widzę

B. Lemański over 10,5pkt 1,85
Świetnie zaczął ten sezon Bartek. Na 4 spotkania w każdym zdobył po 13pkt, a mam wrażenie że potencjał ma jeszcze większy. Świetnie układa się współpraca z Grześkiem na rozegraniu, choć to widziałem już w poprzednim sezonie. Jednak w ubiegłym sezonie Cretu nie miał zbyt dużo cierpliwości do Lemana i często go zmieniał, mimo że nie grał źle. Moim zdaniem to trochę hamowało Bartka i nie pozwalało na pokazanie pełni jego potencjału. Stelmach obdarza środkowego dużo większym zaufaniem, a ten odpłaca mu się świetną grą. Do tego Chełm to jeden z "najniższych" zespołów w stawce i te 2,17 powinny być dziś wykorzystane.

P. Orczyk over 10,5pkt 1,85

Tu krótko, bo nie ma się o czym rozpisywać.
Piotrek to niewątpliwie jeden z filarów Gdańska, a linia niska. Trochę boję się że Wawka, po słabym meczu z Barkomem, będzie chciała się zrehabilitować i od początku mocno siądzie na drużynę Trefla, jednak Gdańsk ma na tyle jakości żeby choćby seta urwać, a wtedy te 11pkt Orczyk powinien zdobyć.
Lemański bet dnia dzięki

K 12,8K

koski

Użytkownik
Lemanski do tej pory zdobywał po 13 pkt na mecz i nagle buk wystawia linie 10,5 to mozna było pomyśleć że coś jest nie tak a nie mieć nagle pretensje...
To jest zwykły malkontent, który przypieprzy się do wszystkiego ;) Tu bardziej chodzi o klasę rywala, któremu wystarczyło tylko oddać piłkę. Chełm to zbudował skład gorszy, niż Będzin i Katowice w zeszłym sezonie. Sądzę, że i w tym mieli by problem wygrać nawet 1 ligę w tym zestawieniu kadrowym.

B 0

b2tgm

Użytkownik
Sytuacja z 3 seta, zablokowany atak Nasevicha. Według mnie (po obejrzeniu kilka razy powtórki z kiepskiej kamery) jest błąd i zapunktował Kevin Tillie. Być może była gdzieś wystawiona linia 10.5, a po ewentualnej korekcie Kochanowski z dorobkiem 10 pkt, a nie 11.

Załączniki

S 47,1K

sobolekk

Użytkownik
Lemanski do tej pory zdobywał po 13 pkt na mecz i nagle buk wystawia linie 10,5 to mozna było pomyśleć że coś jest nie tak a nie mieć nagle pretensje...
A co miało być nie tak ? Dobrze wystawiona linia , w meczu z przeciwnikiem gdzie jest duża szansa na 3 sety to wysoka linia jak na środkowego

K 14,4K

KubaGdz

Użytkownik
Sytuacja z 3 seta, zablokowany atak Nasevicha. Według mnie (po obejrzeniu kilka razy powtórki z kiepskiej kamery) jest błąd i zapunktował Kevin Tillie. Być może była gdzieś wystawiona linia 10.5, a po ewentualnej korekcie Kochanowski z dorobkiem 10 pkt, a nie 11.
Statystycy tak zapisali punkt i tyle, nie raz na tych blokach potracilem, bo ewidentnie tak jak mówisz ktoś inny blokował, ale statystyk siedzi i klika.

Do góry Bottom