>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PLK 2024/25 (typy, analizy, komentarze)

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Cześć po dłuższej przerwie :)

Dąbrowa - King

Dzisiaj King bez Mazurczaka, Żołnierewicza, a także Nicholssona, za to z Whiteheadem.
Nie podejmę się typowania czy Szczecin to wygra (wydaje mi się, że tak), natomiast przy tempie gry obu zespołów ktoś musi dzisiaj tych punktów nawrzucać.
Pobieram:
Woodard powyżej 13,5 pkt, 1,85 (fuksiarz, sts)m u niektórych linia 14,5 stawka 6/10 15 pkt
Dziewa powyżej 10,5 pkt 1,85 (goplusbet, sts) u innych linia 12,5 stawka 6/10 25 pkt
Woodard zagra tutaj ponad 30 minut, przy w miare normalnej skutecznośći nie powinien mieć problemu z przerzuceniem tej linii.
Na Dziewę spore value, wysocy MKS-u bronią tylko w pomalowanym, przy Dziewie rzucającym z dystansu i półdystansu będą mieli duży problem (kto oglądał ostatni mecz Śląsk - Mks ten widział jakie pozycję miał Penava kryty przez obu centrów Dąbrowy, Dziewa z takich prezentów powinien korzystać. Ponadto jest dużo bardziej mobilny od tych dwóch dąbrowskich wież.

Powodzenia!

edit. Udany powrót :D Kilka kolejek już minęło, mam jakieś swoje wnioski i obserwacje poszczególnych drużyn w tym sezonie, postaram się wrzucać coś regularnie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2196
czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Na dzisiaj na mega szybko

GTK zagra dzisiaj bez Laksy (12,7 pkt ponad 8 rzutów z gry na mecz).
Więcej będzie zapewne grania pod Czerapowicza (średnia pkt z sezonu 11,8) i to on głównie przejmie rzuty za 3 Laksy . Po drugiej stronie na "czwórce" kiepscy obrońcy - Ford i Nowakowski
Najlepiej linia wygląda w Fuksiarzu - mój typ Czerapowicz powyżej 10,5 pkt kurs 1,85 stawka 6/10 pokryte w 3 kwarcie :)
Mecz o 17:30, powodzenia!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2706
A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Kurs wyjściowy na mecz Stal-Legia na Legię 1.31 po jednym dniu skok aż na 1.81 ma ktoś info kto jest kontuzjowany w Legii bo innego racjonalnego wytłumaczenia nie ma?

movieplk 409K

movieplk

Znawca - Polska Koszykówka
Pobieram:
Woodard powyżej 13,5 pkt, 1,85 (fuksiarz, sts)m u niektórych linia 14,5 stawka 6/10 15 pkt
Dziewa powyżej 10,5 pkt 1,85 (goplusbet, sts) u innych linia 12,5 stawka 6/10 25 pkt
Podajesz stawkę przy zawodnikach PLK, a zarazem jest podany STS. Tylko jest jeden i to bardzo duży problem. Zawodników PLK w STS można obstawiać maksymalnie za 200 złotych. Co chwila podnoszone są najniższe krajowe, w sklepach wszystko drożeje, a tutaj jest obstawianie maksymalne za limity rodem z 2005 roku. I nie ma sensu podawanie stawkowania przy tym tylko maksymalny limit 200 złotych. Bo ja mogę pisać 99/10, ale co z tego, jeśli to jest tylko sztuczne nabijanie statów, które nie ma nic wspólnego z robieniem kasy.

15/11/2024 19:30 CET
Zastal Zielona Góra - Śląsk Wrocław over 162.5
1.87 (Fortuna/ETOTO)/1.85 (STS)/1.84 (Fuksiarz-Stanowski)
5/10

Zastal po przyjściu Hodge'a zyskał ofensywnie i już nie mają zapaści ofensywnych przez bardzo długie minuty meczów, kiedy totalnie stawali w ataku i była kaplica. Do tego Wesley Harris zaczął robić tam mega robotę w ataku i przeciwnicy mają problemy z wysokim zawodnikiem, który jednak przy swoim wzroście jest bardzo mobilny, sprawny i szybki. Śląsk w końcu ze zmianami w składzie i dla mnie to właśnie jest kluczowe w tym overze. DJ Cooper na poziomie PLK powinien być kozakiem ofensywnym. Gość uwielbia biegać, grać szybko i świetnie kreuje swoich partnerów. Spodziewam się, że wrzuci Śląsk na wyższy poziom ofensywnie oraz wyższe tempo gry.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2872
R 3K

rocky18

Użytkownik
Podajesz stawkę przy zawodnikach PLK, a zarazem jest podany STS. Tylko jest jeden i to bardzo duży problem. Zawodników PLK w STS można obstawiać maksymalnie za 200 złotych. Co chwila podnoszone są najniższe krajowe, w sklepach wszystko drożeje, a tutaj jest obstawianie maksymalne za limity rodem z 2005 roku. I nie ma sensu podawanie stawkowania przy tym tylko maksymalny limit 200 złotych. Bo ja mogę pisać 99/10, ale co z tego, jeśli to jest tylko sztuczne nabijanie statów, które nie ma nic wspólnego z robieniem kasy.
Ale możesz rozbić to na kilka kuponów przecież.

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
movieplk movieplk nie rozumiem o co się przywaliłeś? Zawsze podaje stawki w ten sposób 10/10 - dla mnie pewniak i must bet, 5-6/10 normalna stawka.
To za ile kto stawia, to już indywidualna sprawa każdego z osobna. Gdybym napisał, że walę to za tysiące i podał tyko stsa z taką linią, to może twoja wypowiedź miałaby sens, a tak to mogę się tylko uśmiechnąć. eot

Na dzisiaj proponuje:
Zastal Zielona Góra - WKS Śląsk Wrocław
J. Senglin powyżej 10,5 pkt iforbet kurs 1,85 stawka 6/10 4 pkt, Senglin dostał tylko 2 minuty w drugiej połowie, ciężko to sensownie wytłumaczyć

Po fatalnym początku sezonu Śląsk postawił na Senglina (średnio 11,5 pkt na mecz) w składzie kosztem Whiteheda.
Zawodnik odpłacił się bardzo dobrym występem w ostatniej kolejce przeciwko Lublinowi (17 pkt).
W dwóch ostatnich meczach Senglin oddawał 13 i 11 rzutów z gry.
Nie jestem fanem tego gracza ale po ostatnich transferach wrocławian, wydaje mi się że zacznie on w końcu robić to czego wszyscy oczekiwali od niego na starcie sezonu - czyli zacznie seryjnie zdobywać punkty. W końcu nie będzie musiał rozgrywać (od tego będzie świetnie asystujący DJ Cooper), dodatkowo Śląsk dołożył Waczyńskiego, który jak już zrzuci z siebie rdzę powinien fajnie rozciągać grę Śląska co również ułatwi grę Senglinowi.
Kolejnym argumentem za typem na over jest hala CRS (jedna z najbardziej przyjaznych dla atakujących hal w Polsce).
Taka sama linia w etoto kurs 1,8. U innych buków linia 12,5 lub 11,5.
Powodzenia!

Ostatnia edycja:
Z 64,9K

zwierzakus

Użytkownik
Toruń dzisiaj bez Mylesa czyli 1 z 2 ludzi którzy potrafią zdobywać seryjnie punkty. Nawet z nim można było rozważać handi na Anwil ale w takim przypadku szykuje się calkowity blow-out. Sam Ertel może wygrywać mecze z 5 osobową Stalą, ale z Anwilem w takim gazie bez szans. Duże minuty Diduszki czy Grochowskiego w tym meczu będą mówić wszystko o jakości gospodarzy.

Anwil niby po podróży z Lizbony ale bez przesady-mecz 3 dni temu a do Torunia to jak mecz domowy(i kilometrowo i kibicowsko z całym szacunkiem dla gospodarzy).

Anwil -15,5 1.88

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1034
Do góry Bottom