portowiecmks
Użytkownik
Warszafka 6 punktow przez całą kwarte... dziekuje za over... nawey blisko nie bylo
Jak dla mnie bez sensu grać coś przeciwko tylko dlatego, że "wiele razy była sytuacja, że drużyna miała krótka rotację i wygrywała". Koledzy dali fajnie argumenty za wygraną Torunia i tak naprawdę to właśnie z uwagi na ten "dziwnie wysoki" kurs warto to zagrać, bo ten typ ma oczywista dodatnia wartość oczekiwana abstrahując już od tego kto wygra, chodzi mi jedynie o Twój specyficzny tok rozumowaniaToruń - Ostrów, ja idę w stronę Stali +3,5 1,80 ileż to już razy mieliśmy taką sytuację braku odpowiedniej rotacji, kurs na Toruń jest dziwnie wysoki biorąc pod uwagę sytuację gości.
GTK - Dziki, trochę no bet, kibicuje Dzikom i gram na porażkę GTK pierwszą u siebie, przeciwnik nieobliczalny, jedyne zmartwienie to mecz przedwczoraj w ENBL, liczę że goście nie będą nakręcać tempa i under wejdzie 159,5 pkt
to niezła podpucha - dać valuebeta ja tam patrzę długoterminowo, poproszę co kolejkę takie podpuchyTok rozumowania mil bardzo dobry, zawsze w takich sytuacjach buki robią podpuchę zresztą gospodarze też ławka taka że tylko grac
u nich wszystko zależy którą nogą Jackson wstanie rano z łóżka, dzisiaj lewą wstałDawno nie oglądałem PLK, ale czarni to jakaś patologia w tym meczu.