kurczaki finał PO , a tu na forum cisza od paru dni , więc się wypowiem , myślałem ze dziś Slask to bierze, i będzie under tymczasem king sobie robi over 90, nie przestaje mnie trochę zadziwiać ten zespół, Śląsk jest rozpisany jak tabliczka mnożenia , kolega ktory znał się na koszu mówił ze bedzie 4-2 ale nie wie dla kogo, czy to będzie King ? kurde z 0-2 wrócić to ciężary tymbardziej ze u siebie nie idzie. Chyba ze w planach mają 7 meczów i 4 mecze u siebie w hali stulecie zeby hajs za bilety się zgadzał, Swoją drogą poniosło ich z cenami za bilety , ponad 100 zł za normalny , w ZS poszaleli ale 65 zł i ujdzie i wybieram się to aby zobaczyć na żywo , czy zobaczę koronację bo idę na game 4 tego nie wiem , pytanie czy Śląsk wymyśli coś nowego na Kinga ? na razie to nie maja atutów bo w kazdy meczu odpalał kto inny i King ma tyle opcji w ataku ze głowa mała/. Chyba że tu na forum cisza bo dużo kibiców Śląska, ja neutralny ale nie chciałbym aby ta seria się skończyła 4-0 bo wieczorem fajnie by było coś posłuchac w tle