Nie ma jak zagrać po 11 typach trafionych 12 i przegrać to się nazywa mieć szczęścieUdało się doklepać 11 wygranych z rzędu w tym temacie na kursach - 1.90, 2.16, 1.80, 1.85, 1.85, 1.95, 1.85, 1.90, 1.85, 1.90, 1.95. Będzie 12?
09/01/2022 17:30 CET
Trefl Sopot - Spojnia Stargard over 80.5 - 1 połowa
1.91 (etoto)/1.90 (STS)
5/10
Dosyć podobny zakład do ostatniego z Kingiem Szczecin. Spójnia z krótką rotacją, ale pierwszą połowę mogą naparzać swoje i ganiać. Od przyjścia Gildera i Steelego jest mega atak, a zarazem słabiutka obrona. Trefl myślę, że w pierwszej połowie może jeszcze polecieć ze Spójnią w szybsze granie, a potem od drugiej połowy mułowanie i błoto, co może ubić over na cały mecz, ale linia niska jak na mecz Spójni i myślę, że w 1 połowie się uwiną z tym.
Ostatnio betclic usunął pozycję w niecałe pół godziny, dzisiaj mam nadzieję że nie będzie takich problemówMks Dąbrowa Górnicza - Hydrotruck Radom
Typ: D. Ostojić powyżej 11,5 pkt Betclic kurs 1,73 12 pkt
Dorsey-Walker, Schenk, Borowski w składzie meczowym. Nie ma Threatta.I niestety seria wygranych z rzędu zakończyła się na 11.
12/01/2022 18:00 CET
Zastal Zielona Gora (-11.5) - King Szczecin
2.00 (STS)
King jest zniszczony przez kontuzje. Nie zagrają Dorsey-Walker i Schenk. Nie ma już Salica. Niepewny występ Threatta, Richardsona i Borowskiego. Jeśli nie zagraliby trzej ostatni, to King gra w 6, a dodatkowo Thomas Davis jest w słabej formie ostatnio, a Kroczak gra słabo. Zastal wtedy powinien się przejechać po nich i powinno się zakończyć wysokim pogromem.
Jakim cudem schenk, skoro miał mieć 3,4 tygodnie przerwyDorsey-Walker, Schenk, Borowski w składzie meczowym. Nie ma Threatta.
e: jeszcze można poczekać czy wybiegnie Dorsey-Walker w wyjściowym.
Mam dobre wieści dla kibiców @KingWilki. Do gry wraca Sherron Dorsey-Walker. Wszystko wskazuje na to, że będzie mógł grać do końca sezonu, zabieg podobno nie jest w tym momencie konieczny. To ważny powrót! #plkplSchenk oczywiście nie zagra tak jak Dorsey-Walker. Jeśli są to na papierze, a Borowski jeszcze 2 tyg temu miał szynę na ręce.
Dorsey Walker jest w wyjściowej piątce.Schenk oczywiście nie zagra tak jak Dorsey-Walker. Jeśli są to na papierze, a Borowski jeszcze 2 tyg temu miał szynę na ręce.
Napisałem komentarz i zaczął grać, pierwszy raz zobaczyłem u niego jakieś umiejętności. Mnie ten facet zawodzi od początku sezonu, dużo więcej od niego wymagałem. Ogólnie bardzo dziwny był to dziś mecz.nenadic 25 pkt , moze amator ale prawda jest taka ze jak roacja krotka i 7 biega to nie jesteś tak w stanie intensywnie biegać przez 40 minut
Na dzisiaj ode mnieAsseco Arka Gdynia - Twarde Pierniki Toruń
Typ: A. Cel powyżej 11,5 pkt 1,80 Totalbet 17 pkt