No w końcu jakaś dyskusja ????
Przy znaku równa się (może nieszczęśliwie) chodziło mi o to iż oni są na pseudo rozegraniu. Ponitka pod formą, czasem potrafi odpalić. Koszarek to już doświadczenie i picki ale za to zero obrony.
Nie pominąłem QH po prostu przestałem pisać odnośnie Sokołowskiego itp. tj dalszych pozycji. Dla mnie Sakić może też zrobić różnice.
Dreff nie mówiłem że to mecz obrona atak tylko że to zespoły. Jeżeli uważasz że Stelmet nie broni to jesteś w błędzie. Oni tą obroną będą jeszcze wygrywać. Na pewno z Arką nie można pójść na wymianę ciosów. Trzeba to zatrzymać i spokojnie budować akcje. Z zespołem który ma na rozegraniu i obwodzie strzelby trzeba będzie piłkę pchać pod izolacje i szukanie przewag.
Widziałeś statystyki ... ? to ja powiem tak ... zagraj z dojazdami przez większość sezonu co 3 dni o zobaczysz czy tak to jest naprawdę czy to zakrzywiona rzeczywistość. Nie patrzę na staty, tylko na to jak to jest układane. Mając wysokiego Planica nie gra się szybko to że po przerwie zagrali tak nie oznacza że tak to będzie wyglądało.
Przytaczasz spotkanie które było jak każdy był w innym etapie budowania drużyny. To nie jest miarodajne i nie warto się tym sugerować. Drużyny Stelmetu już miała czas wypocząć i VTB traktuje jak wszyscy w klubie mówią jak kukułcze jajo. Ten mecz i potem kolejny z CSKA to na ten moment dwa najważniejsze mecze. Z Arką o lidera a z CSKA o prestiż.
Edit: do przerwy koszykarskie
szachy. Szkuteczność zawodzi i mamy wynik jaki mamy. Bostic 21pts na 32 zespolu. Mówi to wiele o grze.
Bardzo dobra obrona z obu stron przez to straty. Mecz nie do obstawienia podczas HT. Justice dobry mecz rozgrywa.
Po meczu mogę powiedzieć tylko tyle że w play offach nie gram nic w stronę Arki co będzie niższe niż 1.60. Florence 17pts w 4min...można? ???? można... Arka wygrał dzięki obu Amerykanom. Stelmet będzie się jeszcze liczył z najlepszymi, zabrakło koncentracji, zastanawiające czemu Humprey nie zagrał.