dziś typowałem zwycięstwo Trefla -2,5 i powiem szczerze że sporo nerwów się przy tym najadłem. Polskie zespoły są strasznie nierówne i to jest ich główny mankament.
Piszę bo nie do końca zgadzam się z argumentami dzidzok-a choć typu do końca nie neguję.
Mianowicie atut sali Zielonej góry jest, co nie pokazują statystyki które przytoczyłeś. Jest to hala bardzo specyficzna, jednakże ona nie gra a zawodnicy. Ogólnie wybrał kolega najcięższy mecz do typowania.
Raz jeszcze przeczytałem twoj post i wybacz ale dupa
Wszystko co przytoczyłeś nic nie mówi nam o tym meczu.
Przytaczam składy :
Anwil : Dardan Berisha, Seid Hajrić, Lorinza Harrington, Krzysztof Szubarga, John Allen, Łukasz Majewski, Corsley Edwards, Nick Lewis, Lawrence Kinnard
Zastal : Jakub Dłoniak, Marcin Flieger, Uros Mirković, Kamil Chanas, Walter Hodge, Piotr Stelmach, Marcin Sroka, Kirk Archibeque
Bardzo szerokie składy obydwu zespołów dadzą bardzo wiele możliwości taktycznych trenerom. Na każdą pozycję rywala jest odpowiedź rywala. Na pewno Anwil ma nazwiska które do tej pory jednak grają przeciętnie ale mogą w każdej chwili odpalić. Przewagi Zastalu można szukać w Polakach, Hodge-u i mobilizacji. Liczę po cichu na Chanasa i Srokę.
Jeżeli chodzi o Anwil to na pewno pozycja pomalowanego jest wyraźnie mocniejsza. Amerykanie też mogą zrobić różnicę. Ogólnie z takim składem mogą nieźle namieszać w play-off. Jedyne czego obawiam się to Polaków i tego że ich tam mało.. Szybkie faule mogą nieraz ustawić mecz i dać mniejsze pole rotacji.
Uwierzcie mi na słowo ale tego meczu nie da się dobrze ugryźć. Ktoś na pewno będzie mieć rację ale to jak wróżenie z fusów. Nie ma value wg mnie w żadnym z zakładów na ten mecz.
Zastal jak i PSG NO BET
Czarni -5,5 1.52 wygląda apetycznie. Czarni po wykolejeniu się wrócili na właściwe tory w meczu z Kotwicą. PBG 7 zawodnikami tego nie wygra, a Czarni nie będą chcieli doprowadzić do nerwowej końcówki (lekcja z PSG). Żadna to analiza jednakże tu nie ma co analizować ???? Zawodnicy, każdy element gry, dosłownie wszystko jest po stronie Czarnych.