moneybutcher
Użytkownik
Wiadomo, że takich zawodników jak Kowalczuk, Witka, Przybyszewski czy Balcerzak ściągneli do ligi. Mają tak cholernie szeroki skład, że mogą wystawić 2 zespoły.Polski na PLK i gwiazdy na Euroligę i VTB. Faktycznie skład może nie jest mega silny ale dla mnie możemy spokojnie powalczyć o to co w zeszłym sezonie. Podobno na SF mają jeszcze kogoś ściągnąć (Woods? Jasaitis?). Dla mnie jest ciekawie. Może Kitzinger się ogra w Eurolidze to zaprocentuje na porzyszłość dla reprezentacji. Szkoda trochę Szubargi. Zdecydowanie trzeba liczyć na nowe nabytki czyli Wilksa i Browna. To oni powinni być gwiazdami tego teamu. W szczególności liczę na tego pierwszego. Przeszłość czyli lista zespołów jakie zwiedził w NBA robi wrażenie. Zobaczymy jak się odnajdzie w tej koszykówce Fibowskiej bo przecież nigdy nie grał poza Stanami.
Co do Anwilu to faktycznie mają silny skład. Zdecydowanie na plus ponowne sprowadzenie Paula Millera. Jednak jestem zdania, że Trefl i AZS spokojnie mogą ich wykosić w tym sezonie.
Co do Anwilu to faktycznie mają silny skład. Zdecydowanie na plus ponowne sprowadzenie Paula Millera. Jednak jestem zdania, że Trefl i AZS spokojnie mogą ich wykosić w tym sezonie.